Montreal – Washington 4:6 (kon.) | Ottawa – Carolina 2:5 (kon.) | Florida – Arizona 4:2 (kon.)
NJ Devils – Tampa Bay 2:1 (kon.) | NY Islanders – Chicago 1:3 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 1:2 (kon.) | Toronto – Detroit 4:3 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:1 (kon.)
Edmonton – LA Kings 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 5:4 (po pr.)
koniec
Ottawa Senators
2:5 (1:1, 0:1, 1:3)
Carolina Hurricanes
cz Nedeľa 25.03.2018, 00:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Jordan STAAL - 2:5
     
    59:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    JORDAN STAAL si na levém křídle najel na volný puk a z vrcholu levého kruhu pro vhazování ho přes Mika Hofmanna poslal do prázdné brány! Asistence: Justin Williams a Elias Lindholm.
     
    58:45
    Dnešní utkání sleduje 16555 diváků.
     
    57:58
    Mike Condon zamířil během nepřesné střely Senators z levého kruhu pro vhazování na střídačku!
    56:34 Thomas CHABOT - 2:4
     
    56:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mike Hoffman na pravém křídle od hrazení nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde se z ostrého úhlu prosadil THOMAS CHABOT! Malá naděje pro Senators, která prohrává 2:4. Asistence: Mike Hoffman a Magnus Pääjärvi.
     
    55:38
    Cody Ceci se ocitl u levé teče ve velké šanci, jenže Cam Ward dokázal situaci ustát a vyrazil puk mimo!
     
    54:40
    Erik Karlsson krásně vypálil od modré čáry a mířil ke vzdálenější pravé tyči, Cam Ward ale dokázal puk najít a vyrazit ho levým betonem mimo! Pěkný zákrok.
     
    53:56
    Noah Hanifin od modré čáry po zpětné přihrávce napřáhl k prudké střele s příklepem, která bez přípravy mířila k přední levé tyči, Mike Condon ale tentokrát vykopl puk pravým betonem!
     
    52:40
    A znovu Haydn Fleury, který tentokrát mířil od modré čáry ke vzdálenější pravé tyči, a Mike Condon jeho střelu skvěle vykopl levým betonem mimo prostor své své brány!
    49:37 Jeff SKINNER - 1:4
     
    49:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER si na ose ledové plochy najel před modrou útočnou čárou na krásnou přihrávku Phillipa Di Giuseppeho, v mezikruží se nádhernou stahovačkou zbavil protihráče a u pravé tyče poté bekhendem zvedl puk pod víko! Nádherná individuální akce, po které Carolina vede nad Ottawou už 4:1! Asistence: Phillip Di Giuseppe.
    48:29 Noah HANIFIN - 1:3
     
    48:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Sebastian Aho na pravém křídle u hrazení převzal puk a po rychlém obkroužení útočného pásma z levé strany přenesl hru na vzdálenější pravou tyč, kde NOAH HANIFIN po ledě z úhlu skóroval do prázdné brány! Carolina vede o dva góly. Asistence: Sebastian Aho a Valentin Zykov.
     
    42:05
    A další šance Jeffa Skinnera, který z levého kruhu mířil na vzdálenější pravou tyč, Mike Condon ale puk vyrážečkou vyrazil!
    41:56 Jeff Skinner v obrovské příležitosti orazítkoval horní tyč!
     
    41:56
    Jeff Skinner se po nahození z pravého křídla ocitl na vzdálenější levé tyči v obrovské šanci a mohl skórovat do odkryté brány, jenže jeho střela zápěstím mířící do vzdálenějšího pravého horního rohu brány skončila na horní tyči a Mike Condon během tygřího skoku nezasahoval!
    37:19 Guy Boucher nemohl uvěřit vlastím očím, co se stalo, zatímco Brock McGinn se na střídačce Caroliny kulišácky usmíval
     
    37:19
    Ottawa si vzala Coach Challenge kvůli postavení mimo hru, a protože nebyla úspěšná, za zdržování hry a zpochybnění výroku rozhodčích následoval týmový trest, který odpyká Filip Chlapík.
    37:19 Brock MCGINN - 1:2
     
    37:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Klas Dalhbeck na pravém křídle po zpětné přihrávce Jordana Staala z rohu útočného pásma nahodil puk od modré čáry na bránu a po teči BROCKA MCGINNA v mezikruží zamířil ze vzduchu mezi betony bezmocného Mika Condona! Ottawa si vzala Coach Challenge kvůli postavení mimo hru, a jelikož domácí neuspěli, následovalo vyloučení! Carolina vede v Kanadě 2:1. Asistence: Klas Dahlbeck a Jordan Staal.
     
    36:57
    Ježek v kleci! Senators nahodili puk z pravého křídla a ostrého úhlu nebezpečně na bránu a Cam Ward ho úspěšně vyrazil. Hra pokračovala do doby, než na něj vzápětí spadla brána.
     
    33:59
    Max McCormick se ocitl u levé tyče ve velké šanci a z otočky dobře vystřelil, jenže jeho střela zápěstím skončila pouze na hrudi Cama Warda, který puk vyrazil!
     
    30:56
    Tom Pyatt dnes nastoupil v dresu domácí Ottawy k jubilejnímu 400. utkání NHL! Blahopřejeme!
     
    30:02
    Jeff Skinner ihned po vhazování práskl do puku v blízkosti modré čáry a jeho pokus mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, Mike Condon ale puk vyrážečkou vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    27:43
    Jaccob Slavin mohl udeřit v oslabení, když v blízkosti levé tyče zakončil bekhendem, Mike Condon ale puk úspěšně vyrazil!
     
    27:32
    Matt Duchene na útočné modré čáře startoval motory a Trevor van Riemsdyk mu do cesty postavil nohu. Hostující obránce dostal dvě minuty za podržení a Ottawa si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    24:03
    Trevor van Riemsdyk na pravém křídle vystřelil ihned po vhazování před kruhem pro vhazování a Mike Condon jeho pokus letící těsně nad ledem na přední tyči vykopl levým betonem!
     
    23:14
    Bobby Ryan z pravého křídla krátkou přihrávkou přenechal puk Maxovi MacCormickovi, který na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která byla tečována a nakonec skončila pod Camem Wardem. Brankář Caroliny ho nedokázal sice zmrazit, Senators se ale k dorážce nedostali!
     
    21:25
    Jaccob Slavin se vzápětí snažil prosadit bekhendem u levé tyče a Mike Condon vyrazil puk do ochranné sítě!
     
    20:57
    Teuvo Teräväinen se ocitl u pravé tyče příliš blízko brány a Mike Condon jeho pokus vyrazil levým betonem mimo!
     
    18:58
    Brock McGinn na opačné straně vypálil z bodu levého kruhu pro vhazování, Mike Condon ale na přední tyči puk vyrazil.
     
    15:46
    Thomas Chabot na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Cam Ward ale dokázal puk lapačkou vytáhnout do ochranné sítě! Reklamní přestávka.
     
    14:47
    Erik Karlsson napřáhl na vrcholu levého kruhu bez přípravy k jedovaté ráně s příklepem, kterou Cam Ward na přední tyči skvěle vykopl pravým betonem, a připsal si důležitý zákrok!
     
    13:38
    Jordan Staal byl vyloučen na dvě minuty za podržení a Ottawa si po reklamní přestávce zahraje první přesilovou hru.
    12:10 Ryan Dzingel nedokázal využít samostatný únik!
     
    12:10
    Ryan Dzingel se řítil od útočné modré čáry sám na bránu, jenže na poslední chvíli ztratil kontrolu nad pukem a po krásné stahovačce u pravé tyče nakonec vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi!
    09:38 Bobby RYAN - 1:1
     
    09:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ryan Dzingel z vrcholu pravého kruhu nahodil puk zápěstím na přední tyči, kde ho na úrovni horní tyče skvěle tečoval BOBBY RYAN a puk zamířil do bližšího pravého horního rohu brány! Cam Ward jen bezmocně zůstal klečet. Asistence: Ryan Dzingel a Erik Karlsson.
     
    08:26
    A další dva zákroky Mika Condona, který předvedl v akci levý a poté pravý beton proti střelám z pravého kruhu!
     
    07:55
    Jaccob Slavin napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké střele s příklepem a Mike Condon puk vyrazil pravým betonem na přední tyči do rohu ledové plochy!
    07:34 Phillip Di GIUSEPPE - 0:1
     
    07:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Valentin Zykov vyhrál za bránou důležitý osobní souboj a poté přihrávkou zpoza ní našel v levém kruhu PHILLIPA DI GIUSEPPEHO, který laserově přesnou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh! Asistence: Valentin Zykov.
     
    06:21
    Matt Duchene se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže mezi betony Cama Warda propálit nedokázal!
    03:46 Erik Karlsson krásnou ránou orazítkoval pravou tyč!
     
    03:46
    Erik Karlsson napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké střele s příklepem, která letěla těsně nad ledem a od vzdálenější pravé tyče brány se odrazila zpět do hry!
     
    03:40
    Magnus Pääjärvi vypálil z levého kruhu na vzdálenější pravou tyč a Cam Ward skvěle zasáhl levým betonem, následovala dorážka Zacka Smitha, i s ní si ale brankář Caroliny poradil!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 10. B. Ryan (Dzingel, E. Karlsson), 57. Chabot (Hoffman, Pääjärvi) – 8. Di Giuseppe (Zykov), 38. B. McGinn (Dahlbeck, J. Staal), 49. Hanifin (Aho, Zykov), 50. Skinner (Di Giuseppe), 60. J. Staal (Williams, E. Lindholm)


    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Chabot, E. Karlsson (C), Harpur, Ceci, Borowiecki, Claesson, Wolanin – Hoffman, Duchene (A), Burrows – Dzingel, Pageau, B. Ryan – Pääjärvi, Z. Smith (A), Pyatt – M. McCormick, Chlapík.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Slavin, T. van Riemsdyk, H. Fleury, Dahlbeck, McKeown, Hanifin – T. Teräväinen, Aho, Zykov – B. McGinn, J. Staal (C), Williams (A) – Skinner (A), E. Lindholm, Di Giuseppe – Nordström, D. Ryan, Stempniak.

    Rozhodca: Jean Hebert, Ghislain Hebert. Čároví: Derek Nansen, Brad Kovachik

    Diváci: 16555