koniec
Leaders Ružinov
5:6 (1:2, 1:1, 3:3)
ŠKB Martin
Sobota 24.03.2018, 10:30Extraliga (SK)
     
    44:02
    Ružinov si komplikuje aj poslednú šancu na vyrovnanie. Dv eminúty za hru vysokou hokejkou inkasuje Dušan Danko.
     
    43:00
    Martin dáva gól!
    Hostia otáčajú stav zápasu opäť vo svoj prospech! Presadil MICHAL FODREK, asistenciu si pripisuje Richard Pobeha.
     
    41:34
    Martin dáva gól!
    Je vyrovnané! Martin využíva svoju presilovku veľmi rýchlo, ktárko po buly prišlo zakončenie RICHARDA POBEHU, ktorý to trafil veľmi presne. Asistencia: Lukáš Tomka.
     
    41:30
    Ružinov sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Lukáš Horváth. Trest dostáva aj hosťujúci Jaroslav Fedor, ten inkasoval 10 minút za nešportové správanie.
     
    40:00
    Ružinov dáva gól!
    Obrovská aktivita domácich prináša úspech. SAMUEL BÁNOCZKÝ si povyšiel spomedzi kruhov a presne namieril nad lapačku hosťujúceho brankára. Asistencia: Ján Rzavský.
     
    38:28
    Domáci hokejbalisti si vyžiadali oddychový čas. Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte necelých sedem minút.
     
    34:36
    Wagner mohol napraviť svoje zavýhanie, ale ani teraz neuspel! Hosťujúci hráč sa rútil sám na brankára a chcel ho prekvapiť strelou pod hornú žrď, no Surák to prečítal.
     
    33:43
    Hostia mali k dispozícii trestné strieľanie! Postavil sa na neho Michal Wagner, ale v zakončení neuspel. Suráka sa pokúšal rozpohybovať, ale ten si počkal a loptičku za svoj chrbát nepustil.
     
    32:55
    Martin dáva gól!
    Je opäť vyrovnané! PATRIK HOLBUS ostal počas presilovky úplne osamotený pred bránkou, kam dostal krížnu prihrávku a zakončením pomedzi nohy brankára sa nemýlil. Asistencie: Richard Pobeha, Lukáš Tomka.
     
    32:40
    Brániť sa teraz bude domáci celok. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za faul lakťom Tomáš Jaššo.
     
    32:25
    Ružinov dáva gól!
    Domáci Bratislavčania pridávajú druhý gól v rozopäťí niekoľkých sekúnd! Do štatistík sa zapisuje aj ONDREJ HRAŠKO. Gól padol v rovnomernom počte na oboch stranách. Asistencia: Miroslav Behúl.
     
    31:55
    Ružinov dáva gól!
    Domáci hokejbalisti využívajú presilovku a skóre je opäť vyrovnané. Po veľkom ofenzívnom tlaku sa presadil LUKÁŠ SADLOŇ. Asistencia: Lukáš Horváth.
     
    30:32
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lacicu smeruje na dve minúty za hákovanie Jaroslav Fedor.
     
    28:43
    Martin dáva gól!
    Hostia sú späť vo vedení! RÓBERT DRÁBIK tearaz dostal priveľa priestoru pred bránkou, a tak mohol dorážal vyrazenú strelu. Urobil tak bekhendom z otočky a úspešne. Asistencie: Michal Tomečko, Martin Ruttkaj.
     
    26:55
    Hostia mohli ísť opäť do vedenia! Tomečko sa rútil na brankára, ale v poslednej chvíli ho dobehol Križan a čistým spôsobom mu loptičku vyrazil. Zakončenie preto neprišlo.
     
    22:00
    Ružinov sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za napadnutie Samuel Bánoczký.
     
    21:20
    Ružinov predviedol dobrý protiútok. Bánoczký z pravej strany vybehol od mantinelu a vylepšil si pozíciu, ale bližšiu žrď mal Juroošek pokrytú.
     
    19:28
    Ružinov dáva gól!
    Je vyrovnané! DUŠAN DANKO najskôr sám založil akciu, a potom dostal loptičku späť k čiare. Odtiaľ sa poriadne oprel do rany a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Lukáš Horváth.
     
    18:56
    Martin sa bude brániť v trojici! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie aj Patrik Holbus.
     
    18:26
    Máme tu prvé vzájomné vylúčenie tohto zápasu. Domáci Peter Nezval a hosťujúci Róbert Drábik si oddýchnu za sekanie.
     
    15:37
    Martinčania si vzali loptičku a z protiútoku mohli skórovať. Tomka posunul loptičku pred bránku, odkiaľ Wagner zakončoval bekhendom, ale trafil iba betóny domáceho brankára.
     
    14:59
    Ružinov dáva gól!
    Domáci hokejbalisti sa vracajú späť do hry! V poslednej sekunde úvodnej tretiny sa o to postaral FILIP BOBÁL. Asistencie: Pavol Blahút, Dušan Danko.
     
    03:19
    Martin dáva gól!
    Hostia uskakujú súperovi na rozdiel dvoch presných zásahov! Skvelý štart do zápasu spečatil aj LUKÁŠ TOMKA. Asistencia: Michal Wagner.
     
    02:38
    Martin dáva gól!
    Hostia sa veľmi rýchlo ujímajú vedenia! Už v tretej minúte zápasu sa presadil RÓBERT DRÁBIK. Asistencie: Martin Rutkaj, Michal Tomečko.
     
    Prenos z technických dôvodov začneme s oneskorením, pravdepodobne po prvej tretine. Ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 15. Bobál (Blahút, Danko), 20. Danko (Horváth), 32. Sadloň (Horváth), 33. Hraško (Behúl), 40. Bánoczký (Rzavský) – 3. Drábik (Rutkaj, Tomečko), 4. Tomka (Wagner), 29. Drábik (Tomečko, Ruttkaj), 33. Holbus (Pobeha, Tomka), 42. Pobeha (Tomka), 43. Fodrek (Pobeha)


    Leaders Ružinov: Surák – Danko, Blahut, Nezval, Czanik, Križan, Andris, Hraško, Behúl, Baláž, Bučko, Farkaš, Jaššo, Bánoczký, Rzavský, Bobál, Horváth, Sadloň
    ŠKB Martin: Jurošek – Fodrek, Holbus, Sušienka, Fedor, Turoň, Wagner, Ruttkaj, Tomečko, Drábik, Tomka, Pobeha