NY Islanders – Tampa Bay 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – LA Kings 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
San Jose Sharks
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 23.03.2018, 03:15 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:35
    Počet hráčů na ledě se srovná. Hostující Miller krosčekoval Karlssona a dobře to věděl. Proto si také odsedí menší trest za katrem. Takže se bude hrát ve čtyřech.
     
    45:44
    Tentokrát si početní výhodu zahrají hosté. Útočník Sharks Kevin Labanc je totiž nucen odsedět dvě minuty za nedovolené bránění. Prosadí se Las Vegas?
     
    40:29
    Komplikace pro Las Vegas. McNabb dostává dvě minuty za hození hole a Sharks si tak zahrají půl minuty přesilovou hru ve třech proti pěti.
     
    38:53
    Po velké šanci San Jose se bude vylučovat na straně Vegas. Dvě minuty za podražení dostává David Perron. A domácí tak mají šanci jít dnes poprvé do vedení.
     
    25:07
    Nakonec se za zákrok na Vlasica vylučuje, a to hned na 2+2 minuty. Tento trest inkasuje hostující Colin Miller, který tak svému týmu hodně komplikuje situaci.
     
    16:25
    Také na druhé straně se vylučuje za nedovolené bránění. Erik Haula inkasuje menší trest, což znamená, že se počet hráčů na ledě srovná na čtyři na obou stranách.
     
    15:12
    Bude se poprvé v zápase vylučovat. Na konci první třetiny si přesilovku zahrají Vegas Golden Knights, protože domácí útočník Logan Couture se provinil nedovoleným bráněním.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 24. Burns (P. Martin, Hansen), 61. Couture (Vlasic, Hertl) – 4. Tatar (Marchessault, Theodore)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – E. Kane, Pavelski (C), M. Karlsson – Hertl, Couture, Bødker – Meier, Tierney, Labanc – Goodrow, Fehr, Hansen.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (Dansk) – McNabb, Schmidt, Engelland, Theodore, Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, Tatar – Perron, Haula, Neal – Carpenter, Eakin, Tuch – Nosek, Bellemare, Reaves.

    Rozhodca: Lee, Hanson – Nagy, Knorr

    Diváci: 17 562