NY Islanders – Tampa Bay 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – LA Kings 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
koniec
Ottawa Senators
2:6 (0:1, 0:1, 2:4)
Edmonton Oilers
cz Piatok 23.03.2018, 00:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:40 Connor MCDAVID - 2:6
     
    56:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Akce pokračovala, Nugent-Hopkins na útočné modré přenechal puk CONNORU MCDAVIDOVI, jenž si najel ze strany k brankovišti, zamíchal pukem a střelou na vzdálenější tyč znovu rozesmutnil brankáře Andersona. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Darnell Nurse.
    54:23 Filip CHLAPÍK - 2:5
     
    54:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí snižují a je to premiérová branka FILIPA CHLAPÍKA v NHL! Tomu se podařilo tečovat střelu Mariána Gáboríka od modré a usměrnit kotouč mezi betony Talbota! Asistence: Marián Gáborík, Bobby Ryan.
    46:34 Drake CAGGIULA - 1:5
     
    46:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Začíná to vypadat na debakl. DRAKE CAGGIULA využil přihrávky Milana Lucice a trefil se za záda trochu bezmocného Andersona, jemuž puk propadl pod betonem. Asistence: Milan Lucic, Pontus Aberg.
    45:29 Ty RATTIE - 1:4
     
    45:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! McDavid využil své průbojnosti a rychlosti, zmocnil se puku a před brankovištěm přihrál do křídla na TY RATTIEHO, jenž i se štěstím dostal kotouč nad rameno Andersona. Asistence: Connor McDavid, Darnell Nurse.
    44:51 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:3
     
    44:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Radost Ottawy trvala jen osm vteřin. Během nich McDavid našel RYANA NUGENTA-HOPKINSE, který se prosadil z prostoru mezi kruhy a propálil Andersona. Asistence: Connor McDavid.
    44:43 Matt DUCHENE - 1:2
     
    44:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali kontaktního gólu a využité přesilovky! Hosté se po vyhození pokusili zformovat k obraně, ale MATT DUCHENE dostal výbornou přihrávku na střed, prosadil se skrz dva obránce a prostřelil Talbota. Asistence: Cody Ceci, Thomas Chabot.
    25:10 Connor MCDAVID - 0:2
     
    25:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID založil útočnou akci ve vlastním pásmu, předal puk Rattiemu, který po přejetí útočné modré přihrál Nugentu-Hopkinsovi k levému mantinelu a z jeho hokejky vzešla finální přihrávka na volného McDavida, na něhož obrana Ottawy zcela zapomněla. McDavid si zpracoval puk mezi kruhy a prostřelil Andersona. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Ty Rattie.
    08:23 Drake CAGGIULA - 0:1
     
    08:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po chybě Hoffmana, který nedokázala vyhodit puk, se hosté dostali k nečekané příležitosti, kterou využil DRAKE CAGGIULA. Tomu se podařilo dorazit za brankovou čáru střelu Aberga, jež propadla Andersonovi za záda do brankoviště. Asistence: Pontus Aberg, Darnell Nurse.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 45. Duchene (Ceci, Chabot), 55. Chlapík (Gáborík, B. Ryan) – 9. Caggiula (Åberg, Nurse), 26. McDavid (Nugent-Hopkins, Rattie), 45. Nugent-Hopkins (McDavid), 46. Rattie (McDavid, Nurse), 47. Caggiula (Lucic, Åberg), 57. McDavid (Nugent-Hopkins, Nurse)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Ceci, Chabot, Claesson, Borowiecki, Harpur, Wolanin – Hoffman, Duchene, Dzingel – Pyatt, Z. Smith, Pääjärvi – B. Ryan, Pageau, M. McCormick – Burrows, Chlapík, Gáborík.
    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – A. Larsson, Nurse, Bear, Russell, Benning, Auvitu – Rattie, McDavid, Nugent-Hopkins – Åberg, Draisaitl, Caggiula – Puljujärvi, R. Strome, Lucic – Pakarinen, Khaira, Slepyšev.

    Rozhodca: Hebert, Brenk – Tobias, Driscoll