Sigma Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
koniec
SK Sigma Olomouc
3:1 (3:1)
FC Zlín
cz Pondelok 19.03.2018, 13:00 • Andrův stadion, hřiště č. 2 • Juniorská liga – Morava (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
    82.
     
    82
    Mohlo to být už o tři góly! Na centr si ve vápně naběhl jeden z domácích fotbalistů, který ho posouval na zadní tyčku. Balón zazvonil na brankovou konstrukci!
     
    67
    Manzia to udělal výborně, míč si poslal kolem Tkadlece, který ho zastavil za cenu jasného faulu, hostující hráč vidí žlutou kartu.
     
    53
    Zlín má dobrou příležitost na snížení, Džafič získal míč, poté byl faulován zhruba dva metry za velkým vápnem, přichází také žlutá karta pro Zmrzlého.
     
    45
    Dobrá příležitost na snížení v závěru první půle! Z levé strany centroval Džafič, Kopečný míč zpracoval na prsa poté střílel z voleje. Balón skončil těsně nad břevnem!
     
    42
    Hosté se dostali do přečíslení ve čtyřech proti dvěma obráncům! Votava to vzal na sebe a rozhodl se pro střelu, která skončila vysoko nad! Jeho spoluhráči se na něj následně pořádně zlobí!
     
    21
    Hosté se dostali do zakončení z hranice velkého vápna, Hruška musel vyrážet na roh! Klidně to už zase mohlo být jen o gól!
    20. MANZIA - 3:1
     
    20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Míč si vzal na starost BIDJE MANZIA, ten poslal hostující gólmana na druhou stranu a navýšil domácí náskok, Sigma vede už o dvě branky!
    19.
     
    19
    Matoušek centroval do velkého vápna, jeden z hostujících fotbalistů zahrál rukou, bude z toho penalta pro Sigmu Olomouc!
    12. ZIFČÁK - 2:1
     
    12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Za námi ještě není ani dvanáct minut hry, vidíme už třetí přesný zásah! PAVEL ZIFČÁK se ocitl za obranou Zlína, následně obešel Šišku a zamířil do odkryté svatyně!
    10. ZIFČÁK - 1:1
     
    10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho, domácí celek srovnává vývoj tohoto zápasu! Dlouhý aut směřoval do velkého vápna, k míči se dostal PAVEL ZIFČÁK, který zakončil na vzdálenější tyčku!
    3. VOTAVA - 0:1
     
    3
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se hned z první útočné akce dostávají do vedení! MATĚJ VOTAVA si narazil s Železníkem, poté se ocitl tváří v tvář Hruškovi. Hostující fotbalista následně otevřel skóre tohoto zápasu!

    Štěpán Slovák

    Góly: 10. Zifčák, 12. Zifčák, 20. Manzia (pen.) – 3. Votava

    Karty:   53. Zmrzlý (OLO) – 67. Tkadlec (ZLN)


    SK Sigma Olomouc: Hruška – Galus, Kodeš, Kotouč (C) (46. Spáčil), Nízký (46. Diblík), Zifčák (46. Baďura), Manzia, Grygar (46. Zmrzlý), Kamas, Chytil, Matoušek (72. Neuer)
    Náhradníci: Spáčil, Diblík, Baďura, Zmrzlý, Neuer, Pobořil

    FC Zlín: Šiška – Kopečný, Košák, Tkadlec, Votava, Nečas, Slaměna (46. V. Mlýnek), Džafič, Železník, Gettler (58
    Zahradník), Venený (C)

    Náhradníci: Křepela, Matyáš, V. Mlýnek, Zahradník, M. Mlýnek

    Rozhodca: Zelinka – Boček, Caletka

    Diváci: 50