Toronto – Montreal 4:0 (kon.) | Tampa Bay – Boston 0:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 2:4 (kon.)
Columbus – Ottawa 2:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Arizona – Minnesota 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 3:5 (kon.) | Colorado – Detroit 5:1 (kon.) | Vegas – Calgary 4:0 (kon.)
Tampa Bay – Edmonton 3:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 6:3 (kon.)
koniec
New York Islanders
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Carolina Hurricanes
cz Nedeľa 18.03.2018, 22:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:11 Trevor van Riemsdyk - 3:4
     
    53:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    A ten pro hosty přišel právě teď. Po překonání modré čáry přenechal Teräväinen puk TREVORU VAN RIEMSDYKOVI a ten nekompromisní bombou překonal Haláka ranou na jeho lapačku. Asistence: Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho.
    48:05 Anders LEE - 3:3
     
    48:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá a stav je 3:3. Tavares zvládl pod tlakem přihrát na Baileyho, jeho následné nahození lehce tečoval ANDERS LEE a usměrnil puk za Darlinga. Pro útočníka New Yorku je to v této sezóně již 35. gól! Asistence: Josh Bailey, John Tavares.
    34:04 Victor RASK - 2:3
     
    34:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté už zase vedou. Od modré nahazoval Nordström, Halák jeho pokus pouze vyrazil levým betonem a na dorážku VICTORA RASKA z bezprostřední blízkosti už zareagovat nezvládl. Asistence: Joakim Nordström, Jaccob Slavin.
    32:22 Anders LEE - 2:2
     
    32:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    A už je srovnáno! Do pásma vjel Barzal, celé je obkroužil, aby poté přihrál na Tavarese. Jeho pokus Darling vyrazil, ale před brankovištěm stál ANDERS LEE a ten už puk za brankovou čáru dostal pohotovou bekhendovou dorážkou. Asistence: John Tavares, Mathew Barzal.
    30:29 Josh BAILEY - 1:2
     
    30:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkali gólu a snižují! Už to vypadalo, že se Carolina po buly ve svém pásmu dostane do útoku, kousek za modrou se ale domácí dostali do dalšího útoku a po střele
    z levé strany se do odraženého puku opřel JOSH BAILEY a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ryan Pulock, John Tavares
    04:44 Lee STEMPNIAK - 0:2
     
    04:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další výpad se už ale Carolině vydařil a je to o dvě branky. Ve středním pásmu si LEE STEMPNIAK vybojoval puk, najel si na střed a střelou zápěstím zamířil přesně k tyčce. Bez asistence.
    02:50 Jaccob SLAVIN - 0:1
     
    02:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Po buly se puk dostal na modrou, odkud nahodil JACCOB SLAVIN a před Halákem nešťastně tečoval domácí Pelech. Na nenadálou změnu směru už gólman New Yorku zareagovat nezvládl. Asistece: Joakim Nordström, Victor Rask.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 31. Jo. Bailey (Pulock, Tavares), 33. Lee (Tavares, Barzal), 49. Lee (Jo. Bailey, Tavares) – 3. Slavin (Nordström, V. Rask), 5. Stempniak, 35. V. Rask (Nordström, Slavin), 54. T. van Riemsdyk (T. Teräväinen, Aho)


    New York Islanders: Halák (Gibson) – Boychuk, Leddy, Aho, Pelech, Pulock, Hickey – Eberle, Barzal, Tavares (C) – Jo. Bailey, Beauvillier, Lee – Fritz, B. Nelson, Ladd (A) – Clutterbuck (A), Cizikas, Wagner.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Pesce, Slavin, Faulk (A), H. Fleury, T. van Riemsdyk, Dahlbeck – T. Teräväinen, Williams, Aho – E. Lindholm, J. Staal (C), B. McGinn – Di Giuseppe, V. Rask, Skinner (A) – Stempniak, D. Ryan, Nordström.

    Rozhodca: Dwyer, Rehman – Kovachik, Miller

    Diváci: 10 688