Ufa – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Helsinki 2:0 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Jaroslavľ 1:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
1:2 (1:0, 0:2, 0:0) Stav série: 1:1
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Sobota 17.03.2018, 15:00 • Ice Palace • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:35:56)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) 0+0, 4 střely, čas na ledě 22:38
     
    Střely na branku: 29 – 36
     
    Je dobojováno. Ve třetí části hry už branka nepadla a hosté tak své těsné vedení ubránili až do konce, i když v závěru čelili velkému tlaku domácích, kteří hráli powerplay, dokázali ho ustát a došli si tak zaslouženě za vítězstvím a za srovnáním série na 1:1. Za tohoto stavu se tak zápasy stěhují do Jaroslavle, která bude mít dvakrát výhodu domácího prostředí. Série tak je a bude ještě hodně zajímavá.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Talbot nedobruslil nahozený puk ve středním pásmu a domácí se ještě vrací do útočného pásma. Moc času jim už ale nezbývá.
     
    59:25
    Hosté vyhazují puk až před domácí opuštěnou branku a je z toho zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje zpět před Sudnicina, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    59:00
    Ještě minutu mají domácí hráči na to, aby se zápasem něco udělali a vynutili si tak prodloužení. Zatím se jim to ale stále nedaří.
     
    Dnešní utkání sleduje v Petrohradu 12 468 diváků.
     
    58:45
    Domácí celek si bere oddechový čas.
     
    58:45
    Velký tlak nyní měli hráči Petrohradu před hostující brankou. Poté ale Plotnikov natlačil Čerepanova na mantinel a ten se z ledu nezvedá. Hra je přerušena.
     
    58:25
    Koskinen je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:14
    Další vyhození kotouče hosty z obranného pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Hosté závěr třetí třetiny zvládají velmi dobře hlavně takticky.
     
    56:34
    Sudnicin nyní opět drží svůj tým, když vyrazil střelu Pavla Dacjuka, jenž na něho mířil zblízka. Nakonec odražený puk sebrali hosté a míří s ním do útočného pásma.
     
    55:43
    Apalkov šikovně nahodil puk do útočné třetiny a jeho tým může vystřídat kompletní pětici hráčů. Na ledě tak budou jejich čerstvé síly.
     
    55:09
    Moc dlouho tam ale zase nepobyli. Hosté velmi dobře brání a svého soupeře tak do zakončení nepouštějí. Sami se pak vydali na druhou stranu a už kombinují před Koskinenem.
     
    54:36
    Z hloubi vlastního obranného pásma zakládají domácí hráči další akci a už se blíží do útočné třetiny.
     
    54:02
    Hráči Jaroslavle neustála napadají už ve středním pásmu rozehrávku Petrohradu a domácí tak mají těžší přesun do útočné třetiny.
     
    53:28
    A znovu musel zasahovat Mikko Koskinen, na kterého se řítila hned dvojice hostů. Ale domácí brankář si dokázal poradit a kotouč vytěsnil do bezpečí.
     
    52:56
    Koledov pálil od modré čáry, před Koskinenem ještě dorážel Kadějkin, ale neuspěl. Na druhé straně byli v šanci zase hráči Petrohradu a vynutili si vhazování v útočném pásmu.
     
    52:18
    Zakázané uvolnění domácích a hra se tak stěhuje zpět do jejich obranného pásma. Vhazovat se tak bude po levé ruce Mikka Koskinena.
     
    51:48
    Vše se uklidnilo a rozhodčí tak nechávají vše bez vyloučení. Hra pokračuje a domácí jsou stále pod tlakem hostů, kteří se snaží o pojistku v podobě třetího gólu.
     
    51:48
    Koskinen musel zasahovat proti hostující střele a poté se před jeho brankou strhla potyčka mezi několika hráči obou celků. Uvidíme, zda sudí budou vylučovat nebo vše vyřeší domluva.
     
    51:26
    Domácím začíná čas velmi rychle utíkat, hostům naopak. Petrohradští tak mají něco málo přes osm minut na to, aby s utkáním něco udělali.
     
    50:58
    Kadějkinovi se nepovedlo vyvézt kotouč z obranného pásma a toho málem využili domácí, kteří se dostali do další šance. Ale Sudnicin byl znovu ve svém brankovišti přesný.
     
    50:40
    Následuje další komerční pauza.
     
    49:43
    Hosté se velmi dobře brání a snaží se nepouštět domácí tým do šancí. Rádi by své vedení udrželi a srovnali tak sérii. Do konce třetí části hry je ale ještě mnoho času a stát se může cokoli.
     
    49:09
    Sergej Širokov se dostal na pravý kruh a odtud svou střelou ohrozil Sudnicina. Ten ale nakonec ukrývá puk ve své lapačce a znovu přerušuje hru.
     
    48:35
    Další tlak před Sudnicinem, ten svým zákrokem zastavil Kablukova a opět tak drží svůj tým a jeho nejtěsnější možné vedení. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    47:38
    Hosté se dostali do zajímavé příležitosti, z pravé strany vyslal střelu Apalkov, ale ta byla sražena mimo tři tyče. Poté se k puku dostali domácí a zahrozili na druhé straně, ale ani jim se nepodařilo vsítit branku.
     
    47:08
    Nakonec to vypadá, že hostující brankář je v pořádku a bude tak moci pokračovat dále ve hře. Sportovním gestem i domácí fanoušci brankáři Lokomotivu zatleskali.
     
    47:08
    Už je u něho lékař a uvidíme, zda bude moci pokračovat ve hře.
     
    47:08
    Další šance Šipačova, po jeho střele zasahoval Sudnicin a patrně utrpěl nějaké zranění. Při zákroku se mocně natahoval pravou nohou a z ledu se zatím nezvedá.
     
    45:50
    Sergej Širokov si nabruslil blíže hostující brance, udělal pár kroků navíc, aby našel vhodnější střeleckou pozici. Ale jeho následná střela po zemi končí v moci Sudnicina.
     
    44:55
    Další pokus Petrohradu dostat se do útočné třetiny. To se povedlo, ale domácí byli v útoku znovu bezzubí. Hra je tak přemístěna opět před jejich branku.
     
    44:03
    Jakub Nakládal objel branku Petrohradu a snažil se pak střílet na Koskinena, ale ten vše dobře viděl a nedopustil, aby hosté znovu skórovali.
     
    43:24
    Šipačov nyní pálil z prostoru mezi kruhy, ale jeho ránu znovu Sudnicin zastavil. Hra je přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu. Puk zmizel z dohledu sudích a ti tak vrací hru do střední třetiny.
     
    42:21
    Hráči Petrohradu se nemohou dostat do výraznější šance před brankou hostů. Jejich tempo hry opadlo po inkasované druhé brance. Lokomotiv tak stále drží těsné vedení.
     
    41:39
    Zub poslal puk Zubarevovi, který ho poté postupně zatáhl do útočného pásma. Tam ale domácí o černou gumu přišli a hned na to jdou hosté opět útočit.
     
    40:33
    Na druhé straně vyslal střelu švihem Ilja Kovalčuk, ovšem Sudnicin byl ve svém brankovišti pozorný a jeho střelu chytil.
     
    40:15
    Hosté se natlačili do útočného pásma a před Koskinenem střílel Talbot, jeho střelu ale domácí brankář dokázal pokrýt a raději hru přerušil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 18 – 29
     
    Druhá třetina je za námi. Tu kouskovalo časté vylučování na obou stranách. V osmadvacáté minutě pak srovnal Artur Kajumov a hosté byli zpátky ve hře. Poté se v šancích střídaly oba celky na obou stranách, ale stále se skóre neměnilo. Až v devětatřicáté minutě ano. Ilja Ljubuškin pálil z vrcholu levého kruhu a nedal šanci Koskinenovi. Hosté tak strhli vedení na svou stranu gólem do šatny a nyní budou na koni. Třetí třetina začne přibližně v 16:55.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Ještě se o střelu pokoušel Ilja Kovalčuk, ale nic z toho nebylo. Druhé dějství je už definitivně u svého konce.
     
    39:30
    Hosté měli další šanci, před brankou Petrohradu vznikla skrumáž, ve které se lépe zorientovala obrana domácích a nedovolila hostům odskočit na rozdíl dvou branek.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
    38:45 Ilja LJUBUŠKIN - 1:2
     
    38:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu. ILJA LJUBUŠKIN dostal přihrávku na vrchol levého kruhu a poté svou dělovkou nedal Koskinenovi vůbec žádnou šanci. Ten se už jen ohlížel za sebe, kam letěl kotouč – 1:2 Asistence: Pavel Kraskovskij.
     
    38:32
    Na druhé straně pak byl v šanci také Denisenko, jenž zblízka pálill na Koskinena, ale nijak ho neohrozil. Hra je přerušena a vhazovat se bude před Koskinenem.
     
    38:05
    Jakovlev střílel od modré čáry a zasahovat musel Sudnicin, který chytil puk do své lapačky a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    37:55
    Vjačeslav Vojnov potáhl puk podél pravého mantinelu a dostal se až do útočné třetiny, ovšem tam svou střelou Sudnicina neohrozil.
     
    36:58
    Zub kroužil kolem hostující branky, ale ke střele se vůbec nedostal. Následně pak to ještě zkoušel jeho spoluhráč v obraně Zubarev, ale ani on nebyl úspěšný.
     
    36:20
    Apalkov se netrefil z prostoru mezi kruhy a hra se tak otáčí znovu na druhou stranu. Útočit budou zase hráči v modrých dresech, tedy ti domácí.
     
    35:37
    Hersley hledal v mezikruží Vadima Šipačova, ke kterému se ale kotouč nedostal a následně pak si ho převzali znovu hosté a míří s ním do útočného pásma.
     
    35:10
    Thoresen je na ledě a domácí jsou v plném počtu.
     
    34:47
    Jelesin střílel z levého kruhu a Koskinen nevěděl, kde je puk. Nakonec se zjevil znovu před ním a následnou dorážku stejného hráče už pokryl.
     
    34:11
    Hosté ztratili v útočném pásmu puk, toho se chopil Vadim Šipačov a okamžitě ho posílá až před hostující branku. Domácí tak pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    33:31
    Kadějkin je na ledě a začíná další zkrácená přesilová hra pro Lokomotiv Jaroslavl.
     
    33:10
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:10
    Další vyloučení, tentokráte na domácí straně a uvidíme tak hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    33:10
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Patrick Thoresen – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:29
    Minuta z přesilové hry je za námi a domácí hráči zatím branku hostů nijak neohrozili. Hráči Lokomotivu se dokázali několikrát osvobodit a zatím se dobře brání.
     
    31:31
    A nyní jdou do přesilovky zase domácí. Za sekání dostal dvě minuty Kadějkin a už sedí na trestné lavici. Strhnou Petrohradští znovu vedení na svou stranu?
     
    31:31
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Kadějkin – 2 min., sekání).
     
    30:47
    Hosté ještě využívají tlaku z přesilové hry a stále se drží před brankou Koskinena. Na něho šla další přízemní střela, s tou si ale znovu dokázal poradit a okamžitě posílá svůj tým do rychlé akce na druhé straně.
     
    30:40
    Jarno Koskiranta skáče na ledovou plochu a Petrohrad je už kompletní.
     
    30:11
    Alexandr Jelesin pálil od modré čáry a Koskinen jeho ránu vytěsnil mimo efektním semaforem.
     
    29:40
    Ovšem ten dokázali domácí hráči ustát a hned na to získali puk, který posílají až před hostující branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    29:11
    Hráči Lokomotivu jsou už uhnízdění v pásmu Petrohradu a kombinují před Koskinenem. Ten musí být hodně pozorný, neboť hosté mají tlak.
     
    28:40
    Koskiranta nyní oslabuje svůj tým a nabuzení hosté tak mají příležitost strhnout vedení na svou stranu v početní výhodě.
     
    28:40
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jarno Koskiranta – 2 min., krosček).
     
    27:54
    Následuje komerční přestávka.
    27:54 Artur KAJUMOV - 1:1
     
    27:54
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Až nyní se to povedlo. Další tlak před brankou Petrohradu už domácí neustáli a je vyrovnáno. ARTUR KAJUMOV se na pravém kruhu napřáhl ke střele a Kosknena prostřelil nad jeho levou rukou. Kotouč umístil přesně ke vzdálenější tyči – 1:1. Asistence: Andrej Loktionov a Denis Mosaljov.
     
    27:28
    Velkou šanci nyní měli hosté v přesilové hře. Daniil Apalkov se natlačil před Koskinena, nadvakrát ho ale v jeho těsné blízkosti nepřekonal. Domácí brankář nyní hodně podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    26:33
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    26:24
    Znovu se vylučovalo, a to na domácí straně a uvidíme tak zase hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    26:24
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jegor Jakovlev – 2 min., podražení).
     
    26:06
    A další osvobození hostů, kteří své oslabení zatím zvládají výborně. Kotouč letí až před Koskinena a domácí tak musejí zakládat akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    25:23
    Domácí se uhnízdili v pásmu Jaroslavle a kombinovali před Sudnicinem. Ovšem Lokomotiv se dokázal ubránit a po zisku puku ho posílá až před Koskinenovu branku.
     
    24:33
    Hostující Jelesin krosčekoval Thoresena a dostal dvě minuty. Domácí tak mají šanci zvýšit své vedení v přesilové hře.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Jelesin – 2 min., krosček).
     
    23:58
    A také Petrohrad se ubránil a po delší době se tak bude hrát v klasickém počtu hráčů na obou stranách. U puku jsou domácí hráči a už s ním spěchají do útočného pásma.
     
    23:03
    Hosté jsou už kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra pět na čtyři.
     
    22:51
    Dostali se do dobré střelecké pozice, ale domácí brankář byl pozorný a hned poslal kotouč svým spoluhráčům, kteří ho posílají až před hostující klec.
     
    22:49
    Domácí jsou ve čtyřech.
     
    21:58
    S vyloučeními se nyní roztrhl pytel a další trest dostává domácí Hersley. Hosté tak budou hrát přesilovku čtyři na tři.
     
    21:58
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Patrik Hersley – 2 min., podražení).
     
    21:03
    Síly na ledě se ale bleskově srovnaly, po faulu Apalkova tak uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    21:03
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Apalkov – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:59
    Koledov pálil od levého kruhu a jeho rána končí v moci Koskinena, který tak kryje další hostující střelu.
     
    20:49
    Nyní si přesilovku zahrají hosté. Kovalčuk byl u mantinelu příliš tvrdý a poslal na hrazení soupeře. Dostává za to dvě minuty a oslabil tak svůj tým.
     
    20:49
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Ilja Kovalčuk – 2 min., vražení na hrazení).
     
    20:10
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 12 – 8
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli jednu branku. Ve čtrnácté minutě otevřel účet druhého utkání série mez Petrohradem a Jaroslavlí Vadim Šipačov, jenž z pravého kruhu prostřelil Sudnicina a domácí tak poslal do vedení. Hosté měli také několik příležitostí ke skórování, ale ani jedna jejich střela se zatím neujala. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 15:55.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Po dalším dotírání domácích přes brankou Lokomotivu vyhodil získaný puk až před Koskinena Jakub Nakládal a už to vypadá, že se v této části hry nic nestane.
     
    19:05
    Až nyní na něho letěla střela, kterou ukryl ve své lapačce a před dotírajícími domácími útočníky raději hru zastavil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    18:45
    Hosté se zatím dobře brání a vyhazují puky až před domácí branku. Petrohrad zatím před Sudnicinem nic nevymyslel.
     
    18:10
    Domácí mají k dispozici další přesilovou hru, Korškov inkasoval dvě minuty za naražení zezadu a ještě i desetiminutový trest a už sedí na lavici hanby.
     
    18:10
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jegor Korškov – 2 min. + 10 min. osobní trest, naražení zezadu).
     
    17:03
    A hned se zapojili do útoční a před brankou hostů bylo znovu rušno. Nakonec ale vše vyřešila pozorná obrana, která záhy otočila hru na opačnou stranu.
     
    17:01
    Petrohrad je už v plném počtu.
     
    16:25
    Petrohradští dále pokračují v dobré hře ve vlastním oslabení a opět vyhazují puk až před branku Lokomotivu Jaroslavl. Další cenné vteřiny tak pošetřili.
     
    15:47
    Navíc se domácí hráči dostali ke kotouči a hned ho vyhazují až před hostující branku. Lokomotiv tak musí zakládat svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    15:23
    Hosté hrají svou přesilovou hru a už se uhnízdili v pásmu Petrohradu, kde kombinují před Koskinenem. Ten zatím ale nečelil žádné střele.
     
    15:01
    Následuje další komerční přestávka.
     
    15:01
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Patrik Hersley – 2 min., držení hole).
    13:55 Vadim ŠIPAČOV - 1:0
     
    13:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. V momentě, kdy naskakoval na ledovou plochu hostující hráč z trestné lavice, měli hráči Petrohradu ještě tlak před brankou Jaroslavle. VADIM ŠIPAČOV se pak opřel do střely na pravém kruhu a jeho rána skončila za zády Sudnicina – 1:0. Asistence: Ilja Kovalčuk a Arťom Zub.
     
    12:34
    Domácím se zatím početní výhoda 4 na 3 nedaří a hosté se okamžitě dokázali osvobodit a poslali puk až před domácí branku.
     
    12:27
    Oba hříšnici jsou na ledě a pokračuje přesilová hra domácích pět na čtyři.
     
    11:52
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxime Talbot – 2 min., krosček).
     
    10:58
    Další střela Ilji Kovalčuka znamenala zákrok hostujícího brankáře a ten poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    10:27
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Patrick Thoresen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jegor Korškov – 2 min., hrubost).
     
    10:25
    Ilja Kovalčuk se zjevil u pravé tyčky Sudnicinovy branky, nadvakrát ho ale nepřekonal. Nedokázal prostrčit kotouč do malé mezery u jeho branky.
     
    09:54
    Po dlouhé době se v útočném pásmu ocitli také hráči Lokomotivu a z levé strany pálil Daniil Apalkov, jeho rána byla ale sražena do ochranné sítě. Ani tato šance úvodní brankou nekončí.
     
    09:20
    Znovu byli hosté pod menším tlakem, Dacjuk s Kovalčukem zatopili obraně Jaroslavle, která tak musel hasit další nebezpečí před vlastní brankou.
     
    08:31
    Následuje komerční přestávka.
     
    08:31
    Kalinin se natlačil těsně před branku hostů a jeho přízemní střela nechala vyniknout Sudnicina, který sklapl betony a opět drží svůj celek. Následně je hra přerušena.
     
    07:58
    Jaroslavl je už v plném počtu.
     
    07:25
    Hosté jsou pod tlakem a jejich oslabení jim dává zabrat. Zatím se ale stále drží, a to i po nebezpečné střele Vjačeslava Vojnova. Hosté se pak dokázali osvobodit.
     
    07:13
    Domácí hráči zavřeli hosty v jejich pásmu a na Sudnicina šla další střela, se kterou si poradil a dalším zákrokem svůj tým podržel.
     
    05:58
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Ilja Ljubuškin – 2 min., držení).
     
    05:08
    Ilja Kovalčuk si sjel do prostoru mezi kruhy a svou střelou švihem ohrozil Sudnicina. Ten poté získal puk a hned ho poslal mez své spoluhráče, kteří míří útočit.
     
    04:29
    Domácí zůstali v útočném pásmu a opět kombinovali před Sudnicinovou brankou, ale brankář hostů se zatím statečně drží a má kotouč pod kontrolou.
     
    03:32
    Maxim Karpov byl uvolněn na levém kruhu a odtud pálil na hostující branku. Trefil ovšem pouze holenní chránič obránce Čerepanova a kotouč tak odrazem skončil na ochranné síti.
     
    03:04
    Hosté se oklepali a čím dál více se dostávají do šancí před domácí brankou. Před malou chvílí pálil z levého kruhu Jakub Nakládal, ale Koskinen jeho ránu chytil a přerušil hru.
     
    02:32
    Petri Kontiola střílel z levého kruhu, ale také Koskinen byl na svém místě připraven. Po jeho zákroku pak raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:48
    Sergej Kalinin si sjel na pravý kruh, místo střely ale zvolil objetí hostující branky a následné zakončení, ovšem Sudnicin se zaskočit nenechal a puk mu sebral.
     
    01:15
    Petrohradští zatím nepustili hosty do zakončení a hned po zisku kotouče nabrali směr jejich pásmo, kde se pokusí zase zahrozit.
     
    00:50
    Další náznak akce domácích skončil ofsajdem a hra je vykázána do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    00:29
    Na druhé straně nepřesně střílel Denis Mosaljov a puk se dostal znovu na hokejky petrohradských hráčů, kteří míří znovu do útočného pásma.
     
    00:13
    Domácí hokejisté se hned po vhazování ve středním pásmu dostali do útočné třetiny a hned na brankáře Sudnicina vyslal střelu Koskiranta, ale hostující brankář byl pozorný.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Halou v Petrohradu už zní hymna Ruské sborné.
     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Gavrikov, Hersley, J. Jakovlev, Zub, Zubarev, Rundblad – N. Gusev, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – P. Thoresen, Šipačov, Karpov – S. Plotnikov, Koskiranta, Širokov (A) – Kablukov, Kalinin.

    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Nakládal, Kronwall (C), Jelesin, Ljubuškin, Koledov, Čerepanov, Kovaljov – Denisenko, Kontiola, Talbot (A) – Apalkov (A), Loktionov, Mosaljov – Kajumov, Kraskovskij, Korškov – Kartajev, Iljenko, Ivanov – Kadějkin.

    Rozhodčí: Ravodin, Sidorenko – Sadovnikov, Sivov.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR)
     
    První utkání v sérii

    Domácí Petrohrad na svém ledě nepovolil hostům ani jednu branku a nakonec zvítězil 4:0. Výhru Petrohradští pečetili ve druhé části hry, ve které navýšili své vedení a měli náskok čtyř gólů. Ve třetím dějství žádná branka nepadla a hráči SKA se v sérii ujali vedení 1:0 na zápasy. Dnes budou chtít na tuto výhru navázat a potvrdit ji. Ovšem hosté naopak prahnou po srovnání. Čeká nás tak zajímavý duel.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Hosté z Jaroslavle skončili v základní části ve své konferenci na čtvrtém místě a v osmifinále vyzvali pátý Nižnij Novgorod. Ač by se dalo říci, že by měla být série vyrovnaná, nestalo se tak. Také hráči Jaroslavle ji ukončili v nejkratším možném termínu, a sice 4:0 na zápasy. Měli tak dostatek času připravit se na další boje s gigantem KHL – s Petrohradem.
     
    SKA Petrohrad

    Domácí Petrohrad ovládl základní část, kde skončil na prvním místě s osmatřiceti body a drtil soupeře za soupeřem. V osmifinále konference narazil na Severstal Čerepovec, kterému nedovolil ani jednou zvítězit. Sérii nakonec Petrohradští ovládli 4:0 na zápasy a postoupili tak do dalšího kola play-off. Zatím tak stále jedou na vítězné vlně a v cestě za obhajobou si tak vedou dobře.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes jsou na programu druhá konferenční čtvrtfinále a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy SKA Petrohrad a Lokomotiv Jaroslavl. Utkáním Vás provede Vendula Zdražilová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 14. Šipačov (Kovaľčuk, Zub) – 28. Kajumov (Loktionov, Mosaljov), 39. Ljubuškin (Kraskovskij)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Gavrikov, Hersley, J. Jakovlev, Zub, Zubarev, Rundblad – N. Gusev, Daciuk (C), Kovaľčuk (A) – P. Thoresen, Šipačov, Karpov – S. Plotnikov, Koskiranta, Širokov (A) – Kablukov, Kalinin.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sudnicin (Murygin) – Nakládal, Kronwall (C), Jelesin, Ljubuškin, Koledov, Čerepanov, Kovaljov – Denisenko, Kontiola, Talbot (A) – Apalkov (A), Loktionov, Mosaljov – Kajumov, Kraskovskij, Korškov – Kartajev, Iljenko, Ivanov – Kadejkin.

    Rozhodca: Ravodin, Sidorenko – Sadovnikov, Sivov

    Diváci: 12 468
    Petrohrad 4 1 Jaroslavľ
    #1 Piatok 16.03.2018 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 4:0
    #2 Sobota 17.03.2018 • 15:00
    Petrohrad - Jaroslavľ 1:2
    #3 Pondelok 19.03.2018 • 17:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 0:2
    #4 Utorok 20.03.2018 • 17:30
    Jaroslavľ - Petrohrad 1:4
    #5 Štvrtok 22.03.2018 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 3:1