Sparta Praha – Pardubice 6:4 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Jihlava 4:3 (po pr.)
Slavia – Kometa Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 4:6 (kon.) | Třinec – Zlín 4:6 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 10:4 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
6:4 (3:3, 2:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Štvrtok 15.03.2018, 15:30 • Tipsport arena, Praha 7 – Bubeneč • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! VOJTĚCH KROPÁČEK se s kotoučem na holi dostal na levý kruh a odtud rozvlnil síť prázdné svatyně pardubického Dynama. Bez asistence.
     
    34:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují po fatální chybě domácího gólmana! Ten vyjel ze svého brankoviště ve snaze rozehrát kotouč dopředu, pryž ale nakonec skončila na holi VÁCLAVA ZÍDKA a ten jí obratem poslal přímo do prázdné klece. Bez asistence.
     
    27:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí poprvé v zápase odskakují do dvoubrankového vedení! Střelcem páté branky holešovických hokejistů v dnešním zápase je MARTIN JANDUS. Asistence: Tomáš Schwambeger, Tomáš Jandus.
     
    22:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražanům stačilo na využití přesilovky jen sedmnáct sekund, po rychlé kombinaci posílá za Kloučka čtvrtý kotouč TOMÁŠ SCHWAMBERGER. Asistence: Tadeáš Pejchal, Jakub Wojnar.
     
    11:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno, 3:3! Obrana domácího celku se teď sesypala jako domeček z karet, před sparťanskou branku se protlačilo hned několik pardubických borců, včetně DENISE KUSÉHO, který dotlačil puk do sítě. Bez asistence.
     
    06:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Klouček opravdu neprožívá dobrý vstup do utkání, teď za sebe pustil už třetí kotouč! Z bezprostřední blízkosti brankové čáry jej překonal VOJTĚCH KOMÁREK. Asistence: Tomáš Pšenička.
     
    05:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Čtyři góly v úvodních šesti minutách, to se opravdu často nevidí. Dynamo opět srovnává stav zápasu, tentokrát se po rychlém výpadu na Wolfa prosadil ONDŘEJ MATÝS. Asistence: Denis Kusý, Václav Zídek.
     
    04:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    S brankami se v Tipsport areně roztrhl pytel, domácí se po deseti sekundách vrací zpět do vedení. Za Kloučka tentokrát kotouč dostal TOMÁŠ SCHWAMBERGER. Asistence: Jakub Wojnar, Martin Jandus.
     
    04:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, po krásné souhře Východočechů je vyrovnáno! Kusý projel do mezikruží, stáhl na sebe dva hráče a nahrál na levý kruh VÁCLAVU ZÍDKOVI, který z první překonal nepřipraveného Wolfa. Asistence: Denis Kusý, Jakub Mert.
     
    03:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou ve čtvrté minutě do vedení! TOMÁŠ JANDUS se teď dostal přes dosud pevnou hostující obranu a poslal kotouč přímo k levé tyči pardubické svatyně – 1:0. Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 4. Jandus T., 5. Schwamberger (Wojnar, Jandus M.), 7. Komárek (Pšenička), 23. Schwamberger (Pejchal, Wojnar), 28. Jandus M. (Schwanberger, Jandus T.), 60. Kropáček – 5. Zídek (Kusý, Mert), 6. Matýs (Kusý, Zídek), 12. Kusý, 35. Zídek


    HC Sparta Praha: Wolf – Jandus M., Janda, Mrkvička, Sedliský, Eliáš, Jeřábek, Karoch – Komárek, Jandus T., Schwamberger, Fabiánek, Bílek, Larsen, Procházka, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský, Wojnar.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček – Oliva, Žouželka, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Pochobradský, Machala, Machač, Dušek, Veverka, Syrovec, Kubišta, Matýs, Zídek, Kusý.

    Rozhodca: Nepomucký – Beneš, Marek