Prehľad událostí na Paralympiádě 2018 - 2 .deň (kon.)
koniec udalosti
Prehľad událostí na PH Pchjongčchang 2018 - 2. deň

cz Sobota 10.03.2018, 01:30Paralympijské hry
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 01:30.
     
    11:30
    Dnešní den se v Jižní Koreji už pomalu chýlí ke konci. Jako úspěšný ho může požadovat slovenská výprava, která v prvním medailovém dni posbírala dva cenné kovy, oba v disciplíně alpského lyžování zrakově postižených závodníků. Během noci vyjela zlato Henrieta Farkašová, ve stejné disciplíně, akorát mezi muži, pak stříbro přidal Jakub Krako.
    České výpravě se ve sjezdu tolik nedařilo jako slovenským závodníkům.

     
    11:50
    Z českých závodníků vyšel nejlépe dnešní den Patriku Hetmerovi, který si mezi zrakově postiženými lyžaři dojel pro skvělé šesté místo! „Jeli jsme to, na co jsme měli, trať byla skvěle připravena a já myslím, že se za dnešní výkon můžeme pochválit,“ uvedl Hetmer po závodě pro Paralympic.cz a dodal, že vyhlíží zítřejší Super-G, kde by svůj výkon rád ještě vylepšil.
     
    11:55
    Dnešní den v Koreji uzavřou už pouze zápasy v curlingu a poslední hokejový zápas. V něm právě teď bojují Kanaďané proti Švédsku, kteří ve druhé třetině vedou přesvědčivě 9:0!
     
    12:13
    Kanaďané v sledge hokeji po dvou třetinách vedou už 12:0 nad výběrem Švédska!
     
    12:55
    Utkání sledge hokejistů Kanady a Švédska je u konce, skóre se nakonec zastavilo na vysokých 17:0 pro výběr Javorových listů.
    Vysoká výhra Kanady nad Švédskem zakončila dnešní den PH Pchjongčchang 2018.