Manchester United – Liverpool 2:1 (kon.) | Everton – Brighton 2:0 (kon.) | Huddersfield Town – Swansea 0:0 (kon.)
Newcastle – Southampton 3:0 (kon.) | West Bromwich – Leicester 1:4 (kon.) | West Ham – Burnley 0:3 (kon.)
Chelsea – Crystal Palace 2:1 (kon.)
koniec
West Ham United
0:3 (0:0)
Burnley FC
Sobota 10.03.2018, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase už napokon prišli presné zásahy, na veľký smútok domácich však všetky tri góly strelili hostia a tak Burnley cestuje domov s troma bodmi. Počas zápasu však diváci dávali jasne najavo nespokojnosť s vedením klubu a na tribúnach to poriadne vrelo, majiteľ klubu radšej opustil priestory štadióna predčasne. Podstatný je však teraz výsledok, ktorý hovorí v neprospech domácich.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (17:54:23)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Napokon sa zápas predĺži ešte o dve minúty!
     
    90
    Základná hracia doba sa už pomaly naplní, uvidíme teda, či hlavný rozhodca tohto zápasu Mason ešte niečo nadstaví, alebo toto napäté stretnutie ukončí.
     
    89
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Ashley Barnes, prichádza Sam Vokes.
     
    88
    Burnley aj naďalej kombinuje na svojej polovičke, zrejme tak už nič zaujímavého, teda čo sa týka diania na ihrisku nestane. Čo sa bude diať po zápase, je veľmi otázne.
     
    87
    David Sullivan, ktorý je majteľom domáceho klubu radšej už opustil štadión, samozrejme sa to neobišlo bez jasného piskotu domácich priaznivcov. Zrejme to teda bude dnes v dejisku zápasu ešte zaujímavé.
     
    86
    Dianie na ihrisku sa nijak nemení, momentálne sú pri lopte hostia, ktorí sa pochopiteľne nemajú kam ponáhľať a snažia sa loptu čo najdlhšie podržať na svojich kopačkách.
     
    84
    Skupina skalných fanúšikov sa teraz otočila smerom k tribúne, kde sedí vedenie klubu a jasne im dáva najavo, čo si o nich myslia. Toto stretnutia by sa zrejme malo už čo najskôr skončiť, kým nedôjde k nejakým potyčkám.
     
    83
    Napätá atmosféra tak pokračuje ďalej, domáci fanúšikovia aj naďalej dávajú na tribúnach najavo svoju veľkú nespokojnosť. O osude zápasu je tak už zdá sa rozhodnuté, ale musia sa ešte dohrať zvyšné minúty.
    81. Chris Wood (BLY) - 0:3
     
    81
    Burnley FC dáva gól!
    A je zrejme definitívne rozhodnuté! Domáci futbalisti teraz síce útočili, ale stratili loptu a do rýchleho brejku mohli ísť hostia. Nenápadnú strelu z väčšej vzdialenosti vyrazil brankár Hart len pred seba, k odrazenej lopte sa pred bránou domácich dostal CHIRS WOOD a jeho zakončenie znamená vedenie hostí o tri góly – 0:3!
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva už len 10 minút a hostia aj naďalej vyhrávajú o dva góly, takže sú na najlepšej ceste za ziskom troch bodov, ktoré ich môžu v tabuľke posunúť vyššie.
     
    79
    Aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách domáci futbalisti, ale nedarí sa im teraz v prechode do útoku. Hostia dobre bránia stred poľ a tak sa West Ham ďaleko nedostáva.
     
    78
    Hostia odvracajú do bezpečia jednu loptu za druhou, tlak domácich je už naozaj veľký, ale brankár Pope je aj naďalej v druhom polčase bez práce. Uvidíme teda, čo nám ponúkne záverečná časť tohto zápasu.
     
    77
    Dianie na ihrisku to však nijak nemení, futbalisti domáceho celku sú aj naďalej aktívny a tlačia sa do zakončenia, hostia ich však stále do ničoho nepúšťajú.
     
    76
    Na domácich tribúnach vidno aj transparenty, ktorý protestujú proti vedeniu West Hamu. Tento zápas sa tak hrá v poriadne hustej atmosfére a predbežné skóre tomu nijak nepomáha.
     
    75
    V zápase sa už pokračuje ďalej, domáci sa stále tlačia do pokutového územia hostí, ale obrana Burnley je aj naďalej pozorná. Veľa času už domácim neostáva, na svojho súpera majú manko v podobe dvoch gólov.
     
    74
    Hra je teraz prerušená, jeden z domácich priaznivcov vybehol na ihrisko a zobral rohovú zástavku. West Ham bol v tomto zápase aktívnejší, mal v prvom polčase aj šance, ale prišla dva rýchle góly súpera a domáci to len ťažko rozdychávajú.
     
    73
    Domáci fanúšikovia sú na tribúne aj naďalej veľmi nervózni, čo dávajú jasne najavo. West Ham však ešte svoje zbrane neskladá, snaží sa o kontaktný gól, ktorý však musí prísť čo najrýchlejšie.
     
    72
    Tento stav je však už pre domácich dosť kritický, prehrávajú o dva góly a do konca zápasu už veľa času neostáva. Tréner kladivárov tak rýchlo reaguje na nepriaznivý stav a zapojuje do hry Hernándeza.
     
    71
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza João Mário, prichádza Javier Hernández.
    70. Chris Wood (BLY) - 0:2
     
    70
    Burnley FC dáva gól!
    Nervozita na strane domácich a z nej pramení druhý gól hosťujúceho tímu! Burnley získalo loptu a presunulo sa až do pokutového územia domácich, tam sme následne sledovali úspešnú kombináciu hosťujúceho celku, na jej konci stál CHRIS WOOD a presným zakončením prekonal brankára Harta – 0:2!
     
    68
    West Ham má však k dispozícii nejaký ten čas, aby niečo s týmto výsledkom spravil. Bude to však mať určite veľmi náročné, presadiť sa cez pozornú obranu hostí.
     
    67
    Takýto vývoj zápasu sa pochopiteľne domácim fanúšikom nepáči, predsa len boli domáci o čosi aktívnejší, ale prišla slabšia chvíľka a razom je to všetko inak.
    66. Ashley Barnes (BLY) - 0:1
     
    66
    Burnley FC dáva gól!
    Je tu prvý presná zásah tohto zápasu! Hostia teraz dobre zakombinovali na útočnej polovičke, lopta sa dostala pred pokutové územie na úplne voľného ASHLEYHO BARNESA a ten parádnou strelou prekonal bezmocného brankára domácich Harta – 0:1!
     
    64
    Pri lopte sú teraz hostia, ktorí sa postupne presúvajú na útočnú polovičku a tak sa domáci musia brániť. Ako som spomínal, každá chyba môže byť v tejto fáze zápasu potrestaná a stáť mužstvo body.
     
    63
    V prípade deľby bodov si ani jedno z mužstiev v tabuľke výrazne nepolepší. Rozhodujúci tak zrejme v tomto stretnutí bude záverečná časť zápasu, kde sa jedna potrestaná chyba môže stať osudnou.
     
    62
    Čoraz viac však začína ožívať hosťujúci celok, ale aj tak im to nič zaujímavého neprináša. Uvidíme teda, či sa dnes v tomto zápase dočkáme presného zásahu, alebo sa zápas ukončí za stavu 0:0.
     
    61
    Ani jeden z celkov si teraz nedokáže dlhšie podržať loptu na svojich kopačkách, nemáme tak možnosť vidieť žiadne zaujímavé situácie, ktoré tomuto zápasu dosť chýbajú.
     
    60
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Jeffrey Hendrick, prichádza Chris Wood.
     
    59
    Do pokutového územia domácich prenikla prízemná prihrávka, Hartu ju aj so šťastím dokázal zachytiť a následne rozohráva loptu na svojich spoluhráčov. Stále tak čakáme na prvý presný zásah v tomto zápase.
     
    58
    Domáci celok teraz zahrával priamy kop zo zaujímavej vzdialenosti, ale zaujímavú situáciu tento pokus domácich nepriniesol. Uvidíme, čo teraz dokáže vymyslieť ich dnešný súper.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Ashley Westwood (Burnley FC).
     
    56
    West Hamu sa teraz vydaril rýchly prechod na útočnú polovičku, do zakončenia sa následne dostal aj Cresswell, ale jeho pokus obrana hostí zblokovala do bezpečia.
     
    55
    Hostia sa už radovali z prvého presného zásahu v tomto zápase, Branes však zakončoval z ofsajdu a tak tento gól uznaný nie je. Je to však taká menšia výstraha pre domácich, aby si nabudúce dávali väčší pozor.
     
    54
    Podobná situácia sa teraz opakovala aj na druhej strane, v tomto prípade zastavil prenikajúceho domáceho futbalistu Lowton. Hostia tak získavajú loptu a môžu skúsiť založiť rýchly protiútok.
     
    53
    To mohlo vyzerať veľmi nebezpečne! Noble však predviedol úspešný obranný zákrok pri prihrávke od Gudmundssona na Barnesa. Druhý menovaný by sa inak dostal do veľkej streleckej príležitosti.
     
    52
    Dlhšiu dobu teraz držia loptu na svojich kopačkách hostia, ale nedarí sa im aj naďalej prenikať na útočnú polovičku. Aj West Ham sa tak dnes prezentuje úspešnou obranou.
     
    51
    Hostia sa však s loptou teraz presunuli na svoju polovičku, do kombinácie sa zapája aj brankár Pope, ktorý mal dnes viacej práce, ako jeho náprotivok Hart.
     
    50
    Obraz v druhom polčase sa teda zatiaľ podobá tomu prvému. Teraz sa pre zmenu k lopte dostávajú hostia, ale ani im sa nedarí v prechode do útoku. Zrejme to tak bude zápas o jednom góle.
     
    49
    West Ham sa už postupne presúva na útočnú polovičku, ale zatiaľ sa k ničomu zaujímavému nedostal. Hostia predvádzajú úspešnú defenzívu, aj keď už dvakrát bola prekonaná, ale brankár Pope bol na mieste.
     
    48
    Ani tento útok hosťujúceho celku nebude úspešný, do pokutového územia smeroval úspešný center, ale postranný rozhodca signalizuje ofsajd. Hart tak uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    47
    Mali sme možnosť vidieť po jednom útočnom výpade na každej strane, ale nič zaujímavého to neprinieslo a tak sa momentálne bojuje o loptu v strede ihriska.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Skončil sa prvý polčas tohto zápasu, ktorý až tak veľa zaujímavých situácii nepriniesol. Aktívnejším dojmom však pôsobili domáci futbalisti, ktorí mali aj dve veľké príležitosti na strelenie gólu, ale hostí podržal brankár Pope.

    Uvidíme teda, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 17:05!
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Domáci zahrávali spomínaný rohový kop, brankár Pope musel ísť ďaleko zo svojej brány, aby loptu vyboxoval do bezpečia. Hostia tak ešte zrejme budú čeliť tlaku domáceho celku.
     
    45+2
    West Ham sa teraz prebojoval až do pokutového územia hostí a po zásahu obrany Burnley získava rohový kop. Hostia sa tak musia aj naďalej brániť.
     
    45+1
    Aktívnejším dojmom teraz pôsobia domáci futbalisti, ale hostia sa aj naďalej úspešne bránia a svojho dnešného súpera do ničoho nepúšťajú.
     
    45
    Napokon sa nastavujú ešte 4 minúty!
     
    44
    Koniec základnej hracej doby sa už blíži, zrejme sa ešte niečo málo nastaví. Pri lopte sú teraz hostia, ale už sa nikam nehrnú.
     
    43
    Pred bránu hostí smeroval ďalší center, ale aj v tomto prípade si zakončujúci hráč pomohol nedovoleným zákrokom. Hra je tak opäť prerušená, prebieha ošetrenie jedného z hráčov hostí.
     
    42
    Do pokutového územia smeroval center na Arnautovića, ten sa však previnil iba útočným faulom a tak jeho zakončenie do stredu brány bolo teda už zbytočné.
     
    41
    Pomaly sa už blíži záver prvého polčasu, pri lopte sú hostia, ale nedarí sa im preniknúť smerom dopredu. Sme teda ešte zvedaví, čo prinesú zvyšné minútky prvého polčasu.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Aaron Cresswell (West Ham United).
    39. Manuel Lanzini (WHU)
     
    39
    Veľká šanca pre domáci celok! Lanzini sa dostal za šokovanú obranu hostí, postupoval sám na brankára Popeho, ale jeho prízemný pokus dokázal svojou nohou brankár Burnley vyraziť do bezpečia!
     
    37
    Postupne sa síce hostia dostali na útočnú polovičku, ale tam sa previnili iba nedovolením zákrokom a tak už má loptu vo svojej moci domáci celok West Ham United.
     
    36
    Na obraze hry sa teda stále nič nemení, znova si loptu prevzalo druhé mužstvo a tak sa domáci vracajú späť na svoju polovičku. Burnley sa však teraz nikam neponáhľa a kombinuje na svojom území.
     
    35
    Aj naďalej však loptu majú vo svojej moci domáci futbalisti, ale nedarí sa im vyslať strelecký pokus na bránu, ktorú stráži brankár Pope. Uvidíme teda, čo ešte prinesú zvyšné minúty prvého polčasu.
     
    34
    Postupnou kombináciou sa na útočnú polovičku dostali domáci futbalisti, následne sa presunuli až pred pokutové územie hostí, ale k strele na bránu súpera sa už nedostali.
     
    33
    Teraz sme mali možnosť sledovať menší tlak hosťujúceho celku, ale ani ten nám nič zaujímavého nepriniesol. Pomaly sa zápas dostáva do svojej záverečnej časti, okrem jednej šance, ktorú mali domáci sme nič zaujímavého nevideli.
     
    32
    West Ham aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách, ale momentálne musí kombinovať na svojej polovičke. Hostia dobre bránia stred poľa, takže sa nič zaujímavého nedeje.
     
    31
    Zabaleta sa teraz odhodlal k strele z väčšej vzdialenosti, ale jeho pokus sa dostal len pred pokutové územie k obrancom hostí, ktorí následne loptu upratali do bezpečia.
     
    30
    Lopta však opäť putuje na kopačky hosťujúceho celku, ani jeden z tímov si teraz nevie loptu dlhšie podržať na svojich kopačkách. Nepribúdajú ani útočné výpady a tak stále sledujeme skôr také priemerné stretnutie.
     
    28
    Na malú chvíľu sa teraz na útočnú polovičku dostali aj hostia, ale po nepresnej kombinácii lopta putovala iba za postrannú čiaru a tak majú šancu ísť dopredu znova domáci futbalisti.
     
    27
    Centrovanú loptu pred pokutové územie však hostia úspešne upratali do bezpečia, domáci ale ešte ostanú na polovičke svojho dnešného súpera. Stále však čakáme na viacero zaujímavejších príležitostí na jednej či druhej strane.
     
    26
    Zo strany hostí však prichádza nedovolený zákrok a domáci získavajú priamy kop na útočnej polovičke. West Ham má tak teraz šancu niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    25
    Burnley momentálne kombinuje v tesnej blízkosti domácej brány, ale zatiaľ sa k ničomu zaujímavému hostia nedostali. Aj naďalej tak sledujeme vyrovnané stretnutie.
    24. Aaron Lennon (BLY)
     
    24
    Ani tento rohový kop však nič zaujímavého nepriniesol, hostia získavajú loptu na svoje kopačky a snažia sa založiť rýchly protiútok. Domáci sa tak musia vrátiť späť na svoju polovičku.
     
    23
    Dopredu sa opäť úspešne dostal domáci celok a po zákroku hosťujúcej obrany získava West Ham ďalší rohový kop. Hostia sa tak budú musieť opäť brániť tejto situácii.
     
    22
    Postupne pribúdajú na oboch stranách aj tvrdšie zákroku na súpera, ale hlavný rozhodca tohto zápasu Mason ešte nesiahol ku kartovému trestu. Dostali sme sa už za polovičku prvého polčasu, stále čakáme na prvý presný zásah.
     
    21
    West Ham teraz zakladá viacero rýchlych útočných výpadov, ale ani jeden z nich ešte neviedol k zmene skóre. Hostia sa teda úspešne bránia a vyrážajú do rýchlych protiútokov.
     
    20
    Antonio získal loptu a pokúsil sa k strele z väčšej vzdialenosti. Lopta však smerovala do stredu brány a tam bol už pripravený brankár Pope. Dopredu tak teraz bude môcť ísť Burnley.
     
    19
    Znova však sledujeme, ako sa hra prelieva z jednej strany na druhú, dlhšiu dobu sme tak nič zaujímavého nevideli. Sledujeme tak vyrovnané stretnutie, čo sa aj viac menej očakávalo.
     
    18
    Pokračuje sa už ďalej, do útoku sa teraz vydalo opäť domáce mužstvo, ale futbalisti West Hamu sa previnili ofsajdom a tak nemohli vo svojom útočnom ťažení pokračovať.
     
    17
    Opäť sa tak hra musela prerušiť, jeden z futbalistov hosťujúceho celku je otrasení a bude ošetrení za postrannou čiarou. To sa nepáči domácim priaznivcom, ktorí by najradšej videli, ako hra plynie ďalej.
     
    16
    Domáci napokon zahrávali svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Brankár Pope išiel vysoko zo svojej brány a loptu nedokázal zasiahnuť, ale jeden z domácich fauloval obrancu hostí a tak hlavný rozhodca hru prerušuje.
     
    15
    Burnley úspešne vytlačilo kombináciu domácich preč zo svojej polovičky, ale domáci sa už chystajú k ďalšiemu útočnému výpadu. Hostia tak musia byť aj naďalej veľmi ostražití.
     
    14
    West Ham sa opäť presúva na útočnú polovičku, hostia sa tak teraz nachádzajú pod menším tlakom a musia sa brániť pred svojou bránou. Uvidíme, kedy sa dočkáme prvé presného zásahu v tomto zápase.
    13. Marko Arnautović (WHU)
     
    13
    Je tu prvá veľká šanca tohto zápasu! Arnautović sa dostal do úniku na hosťujúcu bránu po skvelej prihrávke do behu, ale loptu už do brány nedostal, pretože parádny zákrok nohou predviedol brankár Pope a loptu tak vyrazil do bezpečia.
     
    12
    V hre sa už pokračuje ďalej, do útoku sa dlhou nakopnutou loptou dostali hostia, ale futbalisti tohto celku sa previnili ofsajdom, takže lopta pripadne domácim. Kouyaté je zatiaľ ošetrovaní za postranou čiarou.
     
    11
    Zranením hráčom je napokon domáci Kouyaté, ktorí je už v opatere lekárov. Pri domácej striedačke sa už rozcvičuje jeden z domácich náhradníkov, uvidíme, či takto skoro už budeme svedkami striedania.
     
    10
    Nedovoleného zákroku sa teraz dopustili aj hostia, momentálne sa hra musela kvôli ošetrovaniu prerušiť. K lopte sa tak domáci celok dostane na útočnej polovičke a môže sa pokúsiť niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    9
    K lopte sa však už dostáva domáci celok, ale momentálne kombinuje len po stred ihriska. Oba celky sa však snažia o vysoké napádanie, takže sa oba tímy musia mať na pozore.
     
    8
    Nič zaujímavého však po priamom kope hosťujúceho celku nenasledovalo, ale Burnley je aj naďalej pri lopte a snaží sa postupnými prihrávkami preniknúť na súperovu polovičku.
     
    7
    Postupne však začínajú na svoje kopačky preberať aktivitu hostia, po nedovolenom zákroku získavajú priamy kop na domácej polovičke. West Ham sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    6
    Ani tento útok pre Burnley nič neznamenal, lopta opustila hraciu plochu a tak ju svojim výkopom do hry uvedie brankár Hart. Úvod tohto stretnutia tak zatiaľ nijak zaujímavý nie je.
     
    5
    Po zisku lopty sa o rýchly útočný výpad snažili hostia, ale ich snahu prerušuje postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd hosťujúceho celku.
     
    4
    Aj domáci však stále robia chyby vo svojej kombinácii, zatiaľ tak čakáme na prvý vážnejší útočný výpad či nejakú tú šancu. Oba tímy si aj zároveň uvedomujú, že hrajú dôležité stretnutie.
     
    3
    Pred bránu domáceho mužstva smeroval center z pravej strany, ale lopta napokon doputovala iba do rukavíc brankára Harta. Domáci sa tak teraz môžu pokúsiť vyraziť smerom dopredu.
     
    2
    Momentálne sa hra prelieva zo strany na stranu, ani jeden z tímov si nedokáže dlhšie podržať loptu na svojich kopačkách. Zápas sa však ešte len rozbieha a snáď uvidíme viacero zaujímavých momentov.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Burnley zatiaľ kombinuje na svojej polovičke, snaží sa postupne preniknúť na súperovu polovičku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemné víkendové popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku 30. kola anglickej Premier League medzi mužstvami West Ham United a Burnley FC už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Favoritom tohto stretnutia by malo byť podľa postavenia v tabuľke hosťujúce mužstvo, ale zrejme sa dá očakávať vyrovnané stretnutie. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Mason – Lennard, Wilkes. Olympijský štadión v Londýne je tak už na všetko pripravený, čaká sa len na príchod arbitrov a aktérov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    West Ham United: Hart – Zabaleta, Collins, Ogbonna, Cresswell – Kouyaté, Noble (C) – Antonio, Lanzini, Mário – Arnautović.
    Náhradníci: Adrián – Hugill, Cullen, Rice, M. Browne, Evra, J. Hernández

    Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), S. Ward – Lennon, Cork, A. Westwood, Gudmundsson – Hendrick – Barnes.
    Náhradníci: Lindegaard – N'Koudou, Marney, Vokes, Wood, Bardsley, K. Long

    Rozhodca: Mason – Lennard, Wilkes
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá West Ham United a Burnley FC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 16:00.

    Cez víkend opäť pokračuje aj futbalová Premier League, teda najvyššia futbalová súťaž v Anglicku. Na programe je jej 30. kolo a diváci na Olympijskom štadióne v Londýne uvidia súboj tímov z opačných častí tabuľky.

    West Ham United:
    Domáci futbalisti majú po 29 zápasoch na svojom konte 30 bodov a nachádzajú sa na 14. mieste v tabuľke. Posledná forma domáceho celku je dosť kolísavá, čo sa teda odzrkadľuje aj na postavení v tabuľke. V poslednom zápase West Ham prehral vysoko 4:1 na pôde tabuľkového suseda zo Swansea.

    Burnley FC:
    Hostí môžme označiť za príjemné prekvapenie tejto súťaže. Po 29 zápasoch má Burnley na svojom konte 40 bodov a nachádza sa tak na 7. mieste. Naopak, posledná forma hostí je celkom priaznivá, čo potvrdili aj v poslednom kole, keď porazili doma Everton tesne 2:1.

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia hostí, ale skôr sa dá zrejme očakávať vyrovnané stretnutie. Uvidíme teda, ako to napokon celé dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 66. Barnes, 70. Wood, 81. Wood

    Karty:   40. Cresswell (WHU) – 57. A. Westwood (BLY)


    West Ham United: Hart – Zabaleta, Collins, Ogbonna, Cresswell – Kouyaté, Noble (C) – Antonio, Lanzini, Mário (71. J. Hernández) – Arnautović.
    Náhradníci: Adrián – Hugill, Cullen, Rice, M. Browne, Evra, J. Hernández.

    Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), S. Ward – Lennon, Cork, A. Westwood, Gudmundsson – Hendrick (60. Wood) – Barnes (89. Vokes).
    Náhradníci: Lindegaard – N'Koudou, Marney, Vokes, Wood, Bardsley, K. Long.

    Rozhodca: Mason – Lennard, Wilkes