Slovensko – Španielsko sk 2:8 (kon.)
koniec
Slovensko
2:8 (0:5)
Španielsko
Utorok 06.03.2018, 16:00Reprezentácia U19
    39:49 Jorge PLANA - 2:8
     
    39:49
    Španielsko práve strelilo gól!
    Napokon sme ešte inkasovali. Nestačili sme sa vrátiť, čo znamenalo únik od JORGE PLANU. Ten si pekne obhodil brankára a strelou do prázdnej brány ukončuje zápas.
     
    39:04
    V poslednej minúte sme takmer inkasovali! Po dobrej kombinácií sa hostia dostali pred našu bránu a triasla sa jej konštrukcia.
    36:41 Alesandro CERÚN - 2:7
     
    36:41
    Slovensko dalo gól!
    Toto bolo zrejme zle posúdené od arbitrov, ale musíme to akceptovať. Gól je prisúdený ako vlastný. Strelil si ho ALESANDRO CERÚN. Veľkú zásluhu na tom mal Koricina, ktorý strieľal prakticky do prázdnej brány.
     
    32:52
    Javier Gómez sa pekne individuálne uvoľnil pred našou bránou a dostal sa aj k strele. Teraz treba pochváliť nášho brankára, ktorý ideálne vybehol a zmenšil strelecký uhol.
    31:23 Jozef KORICINA - 1:7
     
    31:23
    Slovensko dalo gól!
    JOZEF KORICINA je našim premierovým strelcom. Jeho prízemná strela preletela krížom až k tyči. Brankár Španielska si moc zákrokov nepripísal, a tak nemôže byť v správnom tempe.
    30:42 Alberto MIRAS - 0:7
     
    30:42
    Španielsko práve strelilo gól!
    Naši futsalisti si opäť po inkasovanom góle nedali pozor a znovu inkasujú. ALBERTO MIRAS je strelcom gólu. Išlo však o zrazenú strelu. Tu náš brankár nemohol zareagovať.
    29:55 Nestor VALLE - 0:6
     
    29:55
    Španielsko práve strelilo gól!
    Fedor si nasjkôr takmer strelil vlastný gól. Lopta sa od tyče odrazila k úplne voľnému NESTOROVI VALLE. Ten bol v páde, ale aj napriek tomu strelou od brvna poslal loptu do siete.
     
    28:05
    Španieli išli traja na bránu, ale vyriešili to katastrofálne. Juan Luis hľadal prihrávkou na pravej strane svojho spoluhráča, ten to však vôbec nečakal. Lopta hosťom utiekla do autu.
     
    27:02
    Marcos Forga sa po peknej kombinácií dostal do samostatného úniku, lenže ten zakončil len strelou do tyče. Lopta sa následne odrazila za čiaru.
     
    20:01
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Said Amar, prichádza Jesús Garcia.
     
    19:06
    Lörinczi rozohrával kop z 10 metrov, pretože sa hostia dopustili šiesteho faulu. Strela mu moc nevyšla, keď trafil len do brankára. Neujala sa ani následná dorážka.
    18:19 Jorge PLANA - 0:5
     
    18:19
    Španielsko práve strelilo gól!
    JORGE PLANA našim ukázal, ako sa to robí po spätnej prihrávke. Dostal sa sám pred našu bránu, kde dostal adresnú prihrávku a z prvej prestrelil nášho brankára.
     
    16:13
    Výborný dvojzákrok nášho brankára! Španieli nás opäť vyškolili ako malých chlapcov a takmer sme inkasovali. Hráč Španielska sa ani na dvakrát nedokázal presadiť.
    14:11 Manuel CEBRIAN - 0:4
     
    14:11
    Španielsko práve strelilo gól!
    Naši chlapci sa opäť nedokázali pozdvihnúť po inkasovanom góle a v krátkom intervale dostávajú ďalší gól. Strelcom gólu je MANUEL CEBRIAN.
    13:32 Javier Ignacio Gómez - 0:3
     
    13:32
    Španielsko práve strelilo gól!
    Hostia rozohrávali priamy kop a opäť to bol nacvičený signál. JAVIER IGNACIO GÓMEZ sa odpútal od svojho prenasledovateľa a strelou do odkrytej brány skóroval.
     
    08:49
    Matúš Ševčík sa zlakol šance, do ktorej sa z ničoho nič dostal. Bol zhruba 3 metre od brány, ale loptu nešikovným spôsobom poslal vedľa.
     
    06:00
    Oto Malík sa dostal do obrovskej príležitosti, keď išiel sám na bránu. Loptu nedokázal lepšie usmerniť a trafil len dobre postaveného brankára.
    02:56 Alesandro CERÚN - 0:2
     
    02:56
    Španielsko práve strelilo gól!
    ALESANDRO CERÚN strieľa gól po nádhernej akcií. Španieli rozohrali aut nacvičeným signálom, po ktorom prišla strela do pravého rohu.
    00:48 Alesandro CERÚN - 0:1
     
    00:48
    Španielsko práve strelilo gól!
    Rýchla akcia Španielska znamená úvodný gól zápasu. ALESANDRO CERÚN si skvele nabehol z pravej strany a krížnou strelou otvára skóre.

    Patrik Žažo

    Góly: 32. Koricina, 37. Cerún (vla.) – 1. Cerún, 3. Cerún, 14. Gómez, 15. Cebrian, 19. Plana, 30. Valle, 31. Miras, 40. Plana


    Slovensko: Kušnír (Hanakovič) – Moravec, Pisko, Koricina, Šlehofer, Fedor, Ševčík, Kulich, Telúch, Lörinczi, Babják, Malík, Marton.
    Španielsko: Amar (Garcia) – Povill, Valle, Forga, Torres, Cerún, Perez, Luis, Plana, Gómez, Cebrian, Miras, Albizu.