Liberec – Židenice 8:4 (kon.) | Olomouc – Tatran 6:2 (kon.) | Královské Vinohrady – Chodov 3:11 (kon.)
koniec
FBS Olomouc
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
ESA logistika Tatran Střešovice
cz Sobota 03.03.2018, 15:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 22. kolo
     
    52:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Olomoucký kombinační tlak nakonec přeci jen rozhodil tatranský blok, který už nedokázal zablokovat hbitou ránu LUCIE CHOLINSKÉ. Drbalová byla u tyčky pozdě. Asistence: Alice Pavlíková.
     
    50:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tady nečekanou branku! Olomouc se dlouhou dobu trápila s koncovkou, jenomže zčistajasna přišla dorážka JITKY OHÁŇKOVÉ, na kterou už Drbalová byla krátká. Tatranské obránkyně se nestačily vrátit zpět na brankoviště. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    33:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přichází další zvrat ve skóre! Hanačky ukázaly dostatečný důraz před brankou, když Drbalová pouze vyrazila ránu Cholinské na brankoviště. Zde už stála další pozorná útočnice Olomouce MONIKA FLEISCHMANNOVÁ, jež už nadvakrát míček přes padající brankářku dopálila. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    32:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pražanky se dostávají ke kontaktní brance! KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ perfektně natáhla a ranou k tyčce si našla přesně místečko, kam už Franková svou levačkou nedosáhla. Olomouc tak svou přesilovku nedokázala ubránit. Asistence: Anna Válková.
     
    09:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ruce k nebi! BARBORA SUCHÁNKOVÁ svým gestem jasně ukázala, v jaké hraje herní pohodě, když se na ani ne metru čtverečním odhodlala ke schované ráně z osy hřiště. Její projektil nakonec trefil přesně levou šibenici. Asistence: Tereza Tomanová.
     
    03:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To je kanonáda! Olomouci se znovu podařilo náhodnou akcí procpat se před brankoviště Drbalové, kam také směřovala svou vysokou nahrávku Mandátová. Velezkušená MONIKA FLEISCHMANNOVÁ její nabídkou rozhodně nepohrdla, když tatranské brankářce nedala prakticky šanci k zákroku svou ránou pod víko. Asistence: Petra Mandátová.
     
    02:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    A jsme znovu na začátku! Tatran poprvé pořádně soupeře, což vyústilo v lacinou ztrátu Hanaček. Míčku se poté už jen jednoduše zmocnila florbalistka s citem od daným boha a chladnokrevně propálila vyjetou Frankovou. Asistence: Hana Sedmíková.
     
    00:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Prakticky hned první akce Hanaček vyústila v rychlou kombinaci ve střední vzdálenosti, odkud natáhla LUCIE CHOLINSKÁ. Její rána sice vypadala zdánlivě jednoduše, jenomže Drbalová míček nakonec před brankovou čárou neudržela, když jí propadl mezi nohama. Asistence: Petra Mandátová.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 1. Cholinská (Mandátová), 4. Fleischmannová (Mandátová), 10. Suchánková (Tomanová), 34. Fleischmannová (Cholinská), 51. Oháňková (Reimerová), 53. Cholinská (Pavlíková) – 3. Faltusová (Sedmíková), 33. Vachušková (Válková)


    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Oháňková, Šablaturová – Reimerová, Cholinská, Rozenbergová – Fleischmannová.
    ESA logistika Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Reindlová – Malecká, Marko, Brandová – Matěvosová, Chaloupková, Faltusová – Vlachová (C), Chaloupková, Viplerová – Faťunová.

    Rozhodca: Patrik Mik, Petr Szilvási

    Diváci: 88