Wild Boys Bratislava – Slovan Bratislava 3:4 (kon.)
koniec
Wild Boys 02 Bratislava
3:4 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava futsal
Streda 28.02.2018, 20:30Varta futsal liga • 18. kolo
     
    40
    Ostrák presne našiel Lenčéša, ktorému lopta sadla ideálne, z voleja však trafil len vybiehajúceho Brndiara, to bola šanca, kľudne mohlo byť vyrovnané!
     
    39
    Žltú kartu dostáva Rick (ŠK Slovan Bratislava futsal).
     
    39
    Slovan Bratislava dáva gól! Rýchly GABRIEL RICK sa preštrikoval obranou súpera a nekompromisne zakončil. Slovan tak otáča zápas vo svoj prospech.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Moreira (Wild Boys 02 Bratislava).
     
    37
    Slovan Bratislava dáva gól! Pred MATÚŠOM KYJOVSKÝM hráči Wild Boys cúvali a tak skúsil vystreliť, jeho strela zapadla k žrdi a razom je vyrovnané.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Hatakeyama (Wild Boys 02 Bratislava).
     
    29
    Slovan Bratislava dáva gól! Na strelu Ricka dokázal Ferianc zareagovať, no potom pálil M. Zdráhal a LUIZ HENRIQUE MOREIRA RODRIGUES DA SILVA si loptu sám zrazil do siete.
     
    27
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól! Wild Boys využívajú ďalšie zmätky v belasej obrane, odrazená lopta skončila na kopačke PATRIKA CHAMILLU, Brndiar sa márne hádzal, gólu už zabrániť nedokázal.
     
    26
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól! Najprv Slovanu nevyšla útočná akcia, keď Rick pálil nepresne po Kyjovského prihrávke. Wild Boys podnikli rýchly protiútok, prvá strela na bránu gólom ešte neskončila, no potom bol už Brndiar von z brány, VIKTOR MATYI vyslal ďalšiu strelu a aj keď Brndiar loptu stlmil, tá napokon končí v sieti!
     
    22
    Haľkov pokus z prvej Ferianc s námahou vyrazil na voľného Belaníka, ten z dorážky loptu nedokázal umiestniť do siete!
     
    17
    Slovan Bratislava dáva gól! Slovan pretavil veľký tlak vo vyrovnávajúci gól. Po prihrávke Kyjovského sa z bezprostrednej blízkosti presadil kapitán tímu GABRIEL RICK.
     
    16
    Ostrák chyboval, mohol t využiť Belaník, bol sám pred brankárom, no nedokázal trafiť priestor troch žrdí.
     
    3
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól! DOMINIKOVI OSTRÁKOVI sa otvoril prietor, síce sa do jeho strely hodil Belaník a tečoval ju aj brankár Karpiak, no prízemná strela skončila v sieti.

    Daniela Mesíková

    Góly: 3. Ostrák, 26. Matyi, 27. Chamilla – 17. Rick, 29. Moreira (vla.), 37. Kyjovský, 39. Rick

    Karty:   33. Hatakeyama (WBB), 38. Moreira (WBB) – 39. Rick (SLB)


    Wild Boys 02 Bratislava: Ferianc – Kušnír, Marko, Moreira, Hatakeyama, Chamilla, Lenčéš, Matyi, Javnický (C), Molda, Procháczka, Ostrák, Vangel
    ŠK Slovan Bratislava futsal: Brndiar – Kyjovský, Rick (C), Haľko, Belaník, Rischer, A. Zdráhal, Karpiak, Bartošek, Solano, M. Zdráhal, Filan

    Rozhodca: Belavý – Matula