Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Otrokovice – Střešovice 3:2 (kon.) | Bohemians – Česká Lípa 11:4 (kon.)
Sparta – Vítkovice 7:2 (kon.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 4:9 (kon.) | Znojmo – Chodov 4:11 (kon.)
koniec
PSG Panthers Otrokovice
3:2 (0:1, 0:0, 3:1)
PSN Tatran Střešovice
cz Nedeľa 25.02.2018, 17:00 • SH Štěrkoviště Otrokovice • Livesport Superliga (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    55:30
    Tatran právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól! Pražané využili výhodu jednoho muže bleskurychle. Gašparík poslal míček před branku, kde ho poslal za záda Michajloviče MILAN MELIŠ. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    52:48
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panthers střílí další branku a jsou velice blízko tříbodovému zisku! Marek Švajný poslal míček na PAVLA JURČÍKA, na jehož ránu z první neměl Rebro nárok. Asistence: Marek Švajný.
     
    49:10
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým otáčí skóre utkání poté, co využil přesilovou hru! Sovják poslal skvělou křižnou přihrávku na PAVLA JURČÍKA. Ten se ranou z první trefil přesně k tyči! Asistence: Tomáš Sovják.
     
    45:09
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým z ničeho nic srovnává a hra nám tedy začíná od znovu! Panthers zahrávali standardní situaci z poloviny hřiště. Po rychlé přihrávce se do střely opřel LUKÁŠ PEŠAT. Nutno dodat, že Michal Rebro vůbec nic neviděl.
    Asistence: Michal Švajný.
     
    10:06
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic zde máme první branku utkání, která padla po nádherné střele! Střešovice již nějakou chvíli kombinovali. Jako poslední se míčku ujal FILIP ULLMANN, jenž nádhernou střelou trefil šibenici branky Michajloviče. Asistence: Richard Gašparík.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 46. Pešat (Švajný), 50. Jurčík (Sovják), 53. Jurčík (Švajný) – 11. Ullmann (Gašparík), 56. Meliš (Gašparík)


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Ťopek, Szweda, Kostka, Mich. Nagy, Švajný, Kundrata – Sovják, Uhrinovský, Jurčík – Zapletal, Koníček, Pešat – Kittel, Kvapil, Vykopal – Petřík.
    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Kafka) – Tlapák, Deutsch, Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Vítovec – Komárek, Jak. Kolísko, Jiř. Kolísko – Slavík, Meliš, O. Němeček – Svoboda, Gašparík, Ullmann – Brautferger.

    Rozhodca: Lukáš Svrček – Radim Waliczko

    Diváci: 325