Česko – Kanada 4:6 (kon.)
koniec
Česko
4:6 (1:3, 0:0, 3:3)
Kanada
Sobota 24.02.2018, 13:10 • Gangneung Hockey Centre (Gangneung) • Olympijské Hry - muži
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:55 Roman Červenka (CZE) - 4:6
     
    57:55
    Česko dalo gól!
    Tak Česi znižujú na rozdiel dvoch gólov. ROMAN ČERVENKA z uhla druhým gólom za sebou vracia Českú reprezentáciu do hry.
    56:26 Roman Červenka (CZE) - 3:6
     
    56:26
    Česko dalo gól!
    Tak predsa len! Aj keď trafil ROMAN ČERVENKA puk pomerne vysoko video-rozhodca jeho gól uznáva a Česko znižuje stav stretnutia.
    55:23 Wojtek Wolski (CAN) - 2:6
     
    55:23
    Kanada dala gól!
    A je rozhodnuté! Kanada sa dostala do protiútoku, v ktorom viackrát vystrelil na bránu Howden, no Francouz skvelo zakročil, k dorážke sa dostal ale aj dnes nevýrazný WOJTEK WOLSKI, ktorý bekhendom už prekonal Francouza.
    49:37 Chris Kelly (CAN) - 2:5
     
    49:37
    Kanada dala gól!
    Klinkhammer predviedol skvelú robotu v rohu klziska, kde získal stratený puk, odkiaľ ho poslal medzi kruhy, kde našial CHRISA KELLYHO, ktorý sa strelou do ľavého vinkla rozvonil bránku a prekonáva Francouza.
    46:36 Jan Kovář (CZE) - 2:4
     
    46:36
    Česko dalo gól!
    Tak Česi sa opäť dostávajú do hry. Útok Horáka sa snažil zastaviť brániaci hráč Kanady, ktorý len vypichol puk, ktorý sa dostal medzi kruhy, odkiaľ ihneď pálil Ján Kovář, ktorý znižuje stav stretnutia.
    45:50 Andrew Ebbett (CAN) - 1:4
     
    45:50
    Kanada dala gól!
    Tak po dobrých momentoch Česka sa opäť pripomenula Kanada, ktorá schladzuje Česku reprezentáciu. Kozun z rohu klziska poslal puk pred bránu, kde stál výborné postavený ANDREW EBBET, ktorý tečoval puk a prekonáva Poulina.
    15:57 Derek Roy (CAN) - 1:3
     
    15:57
    Kanada dala gól!
    Tak to bola pekná akcia! Brandon Kozun skvelo potiahol puk do útočného pásma popri mantinely, odkiaľ skvelo našiel DEREKA ROYA, ktorý bekhendom prekonáva Francouza pomedzi betóny.
    09:28 Chris Kelly (CAN) - 1:2
     
    09:28
    Kanada dala gól!
    Tak to je neskutočné, v priebehu niekoľkých sekúnd padol už tretí gól a Kanada opäť vedie. Po Goloubefovej strele od modrej skvelo tečoval pred Francouzovou bránkou puk CHRIS KELLY, ktorý posiela Kanadu opäť do vedenia. Asistencie: Cody Goloubef, Rob Klinkhammer.
     
    09:13
    Česko dalo gól!
    A Česi ihneď vyrovnávajú, keď sa po Červenkovej nevydarenej strele dostal tesne pred bránou k puku voľný MARTIN RÚŽIČKA, ktorý prekonáva Poulina. Asistence: Roman Červenka.
    08:57 Andrew Ebbett (CAN) - 0:1
     
    08:57
    Kanada dala gól!
    Kanaďania využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Po strele z pravého kruhu prišiel teč, aj keď neplánovaný. ANDREWOVI EBBETTOVI sa puk odrazil od korčule a skončil až v sieti. Bez asistencií.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Ján Vojtaššák

    Góly a asistencie: 10. Martin Růžička (Červenka), 47. Jan Kovář (Horák, Řepík), 57. Červenka (Nakládal, Mertl), 58. Červenka (Polášek, Mertl) – 9. Ebbett (M. Robinson), 10. Kelly (Goloubef, Klinkhammer), 16. Roy (Kozun, R. Bourque), 46. Ebbett (Kozun), 50. Kelly (Klinkhammer), 56. Wolski (Q. Howden)


    Česko: Francouz (Furch) – Polášek, Nakládal, Kolář (A), Mozík, Jordán, Kundrátek, O. Němec – D. Kubalík, Jan Kovář (A), M. Erat (C) – Červenka, Martin Růžička, Mertl – Koukal, Radil, T. Zohorna – Birner, Horák, Řepík – Vondrka.
    Kanada: Poulin (Peters) – Lee, M. Robinson, Ch. Genoway, Noreau, Gragnani, Goloubef, Stollery – Raymond, O'Dell, Lapierre – Roy, Kozun, R. Bourque (A) – Wolski, Ebbett (A), Thomas – Kelly (C), Klinkhammer, Q. Howden – Vey.

    Rozhodca: Mayer (USA), Olenin (RUS) – McIntyre (USA), Otmachov (RUS)