Česko – OŠ z Ruska 0:3 (kon.) | Kanada – Nemecko 3:4 (kon.)
koniec
Kanada
3:4 (0:1, 1:3, 2:0)
Nemecko
Piatok 23.02.2018, 13:10 • Gangneung Hockey Centre • Olympijské Hry - muži • Semifinále
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:42 Derek Roy (CAN) - 3:4
     
    49:42
    Kanada dala gól!

    Pre takéto momenty sa oplatí hokej sledovať! Kanada rýchlo využíva presilovú hru a strieľa kontaktný gól! Kanada sa dobre umiestnila v útočnom pásme, k puku sa dostal DEREK ROY a jeho nahodenie aj so šťastím skončilo za Aus den Birkenom – 3:4!
    Asistencia: Chris Lee.
    42:42 Mat Robinson (CAN) - 2:4
     
    42:42
    Kanada dala gól!

    Toto presne Kanada potrebovala! Rýchly gól v druhej tretine ich vracia určite späť do zápasu. Thomas získal puk a potiahol ho do útočného pásma, následne našiel pred nemeckou bránkou MATA ROBINSONA, ktorý predviedol pekný blafák a prekonal tak Aus den Birken – 2:4! Asistencie: Christian Thomas, Chris Lee.
    32:31 Patrick Hager (GER) - 1:4
     
    32:31
    Nemecko dalo gól!
    Nemecký sen pokračuje ďalej! Bleskovo využitá presilovka, po vyhratom buly sa dostal puk na hokejku Plachtu, jeho strelu však úspešne tečoval PATRICK HAGER a vedenie Nemecka je opäť trojgólové – 1:4!
    Asistencie Matthias Plachta, Felix Schütz.
     
    28:17
    Kanada dala gól!

    Kanada využíva presilovú hru a znižuje tak na rozdiel dvoch gólov! Po dobrom rozostavení v útočnom pásme sa puk dostal k GILBERTOVI BRULÉMU a ten úspešnou strelou prekonal brankára Nemecka – 1:3!
    Asistencie: Chris Lee, Maxim Noreau.
    28:17 Gilbert Brulé (CAN) - 1:3
    26:49 Frank Mauer (GER) - 0:3
     
    26:49
    Nemecko dalo gól! Fantázia v pohybe! Kanada opäť ľahko stratila puk v útočnom pásme, takže Nemecko išlo okamžite do protiúroku. Pred kanadskú bránku potiahol puk Goc, ktorý naznačil strelu, ale následne zvolil úspešnú prihrávku na FRANKA MAUERA a ten z tesnej blízkosti prekonal Poulina – 0:3!
    Asistencie: Marcel Goc, David Wolf.
     
    23:21
    Nemecko dalo gól!
    Prichádza druhý gól Nemecka! Kanada stratila puk v útočnom pásme a tak išlo okamžite smerom dopredu Nemecko, Hager našiel výbornou prihrávkou MATTHIASA PLACHTU a ten sa z nádejnej pozície nemýlil – 0:2!
    Asistencia: Patrick Hager.
    23:21 Matthias Plachta (GER) - 0:2
    14:43 Brooks Macek (GER) - 0:1
     
    14:43
    Nemecko dalo gól!
    Nemci využívajú presilovku 5 na 3 a ujímajú sa tak prekvapivého vedenia o jeden gól! Nemecko sa dobre rozostavilo v obrannom pásme, po výbornej prihrávke sa puk dostal na hokejku BROOKSA MACEKA a ten presnou strelou k tyčke nedal kanadskému brankárovi žiadnu šancu – 0:1! Asistencia: Dominik Kahun.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 29. Brulé (Lee, Noreau), 43. M. Robinson (Thomas, Lee), 50. Roy (Lee) – 15. Macek (Kahun), 24. Plachta (Hager), 27. Mauer (Goc, Wolf), 33. Hager (Plachta, Schütz)


    Kanada: Poulin (Peters) – M. Robinson, Lee (A), Noreau, Ch. Genoway, Goloubef, Gragnani, Stollery – Brulé, Roy (A), R. Bourque – Thomas, Kelly (C), Raymond – Ebbett, Vey, Wolski – Lapierre, O'Dell, Klinkhammer – Kozun.
    Nemecko: Aus den Birken (Pielmeier) – Boyle, Ehrhoff (A), M. Müller, Y. Seidenberg, J. Müller, Hördler, Krupp – Reimer, Hager (A), Ehliz – Plachta, Goc (C), Kink – Macek, Kahun, Wolf – Mauer, Fauser, Schütz – Noebels.

    Rozhodca: Jozef Kubuš (SVK), Timothy Mayer (USA) – Fraser McIntyre (USA), Alexander Otmakhov (RUS)