Prostějov – Conegliano 0:3 (kon.)
koniec
VK Prostějov
0
21 21 15  
Imoco Volley Conegliano
3
25 25 25  
cz Streda 21.02.2018, 17:00 • Sport Centrum, Prostějov • Liga majstrov - ženy • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    15:25
    Je konec! Poslední slovo měla Simone Leeová, která poslala míč ze servisu přesně před koncovou lajnu.
     
    15:24
    Také Hillová odchází na lavičku, do hry přichází Cellaová. Emontsová smečuje jen daleko do autu. Devět mečbolů!
     
    14:20
    Woloszová pokračuje stále za koncovou lajnou. Emontsová technicky neuspěla, následně smečovala nedůrazně také Kossányiová. Poslední slovo měla Folieová. Prostějov si bere ještě jeden oddechový čas.
     
    14:18
    Conegliano se vzdaluje ve skóre. Již osmnáctý bod přidává přímo ze servisu Joanna Woloszová. Prostějov zastavuje tlak soupeře oddechovým časem.
     
    14:16
    Conegliano vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Andrea Kossányiová podávala jen do poloviny sítě.
     
    7:8
    Joanna Woloszová přidává také přímý bod před Kossányivou a italský tým se dostává do vedení. Je tady první technický oddechový čas.
     
    21:25
    Conegliano využívá třetí setbol a jde do vedení 2:0. Bechisová vyzvala k útoku z hlavního kůlu Leeovou, která našla smečí po lajně jen nepřipravenou Horkou.
     
    19:24
    Pět setbolů pro hostující tým. Trnková sice zaskočila soupeřku servisem, ale poté se prosadila na útoku Nicolettiová.
     
    18:21
    Prostějov přidává další bod. Hillová jen odevzdala míč a Kossányiová je dnes k nezastavení. Také Conegliano je donuceno si vzít oddechový čas.
     
    15:21
    A hned je tady také druhý bod v řadě pro Italky. Emontsová smečovala z velké dálky jen do bloku polské nahrávačky italského celku. Prostějov si ještě bere oddechový čas.
     
    10:16
    Conegliano vede při druhém technickém oddechovém čase o šest bodů. Emontsová byla ubráněna v poli při pokusu z pipu. Následně se prosazuje středem sítě Folieová.
     
    7:11
    Prostějovu se nedaří bodovat. Horká se smečí neprosadila, poté se dostala k útoku Hillová, ale ani ona neuspěla. Nakonec smečuje do bloku Emontsová a Miroslav Čada reaguje na několik bodů soupeře v řadě oddechovým časem.
     
    7:8
    Při první technickém oddechovém čase vede hostující tým o bod. Fabrisová si poradila s jednoblokem Emontsové a smečí podél soupeřky přidává bod na konto italského celku.
     
    21:25
    A právě Andrea Kossányiová je na servisu. Woloszová našla nahrávkou na středu sítě Folieovou, která ukončuje smečí do pravé části kurtu první sadu.
     
    20:24
    Čtyři setboly pro hostující tým. Leeová bez problému položila míč do dlouhé diagonály.
     
    15:19
    Italský celek pokračuje v nátlakové hře. Kossányivoá napálila pipe jen do vysokého bloku. Prostějov si bere oddechový čas.
     
    12:16
    Helena Horká na podání. Její servis jde ale znovu do sítě. Conegliano vede při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body.
     
    8:12
    Conegliano uniká ve skóre. Folieová trefuje servisem přesně koncovou lajnu. Následně si bere domácí trenér Miroslav Čada oddechový čas.
     
    7:8
    A právě slovenská reprezentační blokařka na podání. Hillová si dokázala přihrát a poté smečuje také do zadní části kurtu. Conegliano vede při prvním technickém oddechovém čase o bod.

    Vít Schück

    VK Prostějov: Weissová (C), Zatloukalová – Kossányiová, Weidenthalerová, Nová, Slavíková, Emontsová – Trnková, Kozmíková, Herelová – Horká – Kovářová
    Trenér: Miroslav Čada

    Imoco Volley Conegliano: Woloszová (C), Bechisová – Ramosová, Leeová, Cellaová, Hillová – De Kruijfová, Folieová, Melandriová, Danesiová – Fabrisová, Nicolettiová – Fioriová, De Gennarová
    Trenér: Daniele Santarelli

    Rozhodca: Stephan Grieder (SUI) – Salvis Kurtiss (LAT)