Carolina – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
San Jose – Dallas 5:2 (kon.) | Winnipeg – Florida 7:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 3:5 (kon.)
Buffalo – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Boston 1:2 (po pr.)
koniec
Buffalo Sabres
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
Washington Capitals
cz Pondelok 19.02.2018, 21:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Evander KANE - 2:3
     
    59:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    No tak ještě jeden gól, spíše už ale znamenající kosmetickou úpravu. Po povedené kombinaci se puk dostal na pravou stranu, kde stál nekrytý EVANDER KANE a ten snadno trefil odkrytou část Grubauerovy branky. Asistence: Ryan O'Reilly, Sam Reinhart.
    59:34 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:3
     
    59:34
    Washington právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Domácí měli problém se vymotat z vlastního pásma, Ristolainenova chybná zadovka skončila u JEVGENIJE KUZNĚCOVA a ten hravě poslal svůj bekhend do prázdné branky. Bez asistence.
    52:42 Kyle OKPOSO - 1:2
     
    52:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácím přinesl tlak úspěch a snižují. Rodrigues přihrál na střed, kde si neposedný puk zpracoval Wilson, prostřelil několik stínících hráčů a jeho pokus před gólmanem lehce tečoval KYLE OKPOSO. Grubauer nic neviděl, s tímto nemohl mnoho nadělat. Asistence: Scott Wilson, Evan Rodrigues.
    33:33 John CARLSON - 0:2
     
    33:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení po kuriózním gólu, po kterém se dokonce vracel čas. Po závaru se puk vykutálel do brankoviště a mířil za brankovou čáru. Domácí Okposo se jej snažil vykopnout, ale o zlomek sekundy to nestihl. Gól byl připsán JOHNU CARLSONOVI, který chytře popíchl puk na branku. Asistence: T. J. Oshie, Jakub Vrána.
    21:18 Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    21:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Jako první se v dnešním utkání prosazují hosté. Od modré nahodil puk Djoos a před brankou výborně stojící ALEXANDR OVEČKIN sklepl puk za Johnsona. Rozhodčí se ještě šli přesvědčit k videu, zda nebylo branky dosaženo vysokou holí, po chvilce ale gól potvrdili. Asistence: Christian Djoos, John Carlson.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 53. Okposo (S. Wilson, Rodrigues), 60. E. Kane (R. O'Reilly, S. Reinhart) – 22. Ovečkin (Djoos, Carlson), 34. Carlson (Oshie, J. Vrána), 60. Kuzněcov


    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (Ullmark) – Ristolainen, Scandella, C. Nelson, Gorges, Falk, Beaulieu – Pominville (A), R. O'Reilly (A), E. Kane – Okposo (A), Rodrigues, S. Wilson – S. Reinhart, Jo. Larsson, Girgensons – Baptiste, Josefson, B. Pouliot.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Djoos, Niskanen, Orlov, Bowey, Orpik (A) – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Burakovsky, Eller, Connolly – Smith-Pelly, Beagle, Stephenson.

    Rozhodca: O'Rourke, MacDougall – Miller, Nowak

    Diváci: 18 228