Sociedad – Levante 3:0 (kon.) | Atlético Madrid – Bilbao 2:0 (kon.) | Espanyol – Villarreal 1:1 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 3:5 (kon.)
koniec
Real Betis
3:5 (2:1)
Real Madrid
Nedeľa 18.02.2018, 20:45Španielska LaLiga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Karim Benzema (REA) - 3:5
     
    90+2
    Real Madrid dal gól!
    Striedajúci žolík Zidanea KARIM BENZEMA bol na konci rýchlej kontry svojho tímu. Prihrávku mu vrátil Lucas Vazquéz a Francúz loptu z prvej poslal do siete. Je rozhodnuté.
    85. Sergio León (RBE) - 3:4
     
    85
    Real Betis dal gól!
    Junior Firpo poslal krásny prízemný pas zľava, ktorý prešiel cez Navasa aj niekoľkých hráčov Realu Madrid až na vzdialenejšiu stranu malého vápna, kde bol SERGIO LEÓN a ten poslal loptu do prázdnej časti brány.
    65. Cristiano Ronaldo (REA) - 2:4
     
    65
    Real Madrid dal gól!
    Casemiro poslal do šestnástky krásny oblúčik, ktorý zachytil CRISTIANO RONALDO, parádne si zasekol dvojicu obrancov a presnou prudkou strelou "prestrelil" Adána.
    59. Marco Asensio (REA) - 2:3
     
    59
    Real Madrid dal gól!
    Krásna rýchla akcia na pravej strane priniesla center voľného Carvajala po zemi pred malé vápna pre MARCA ASENSIA, ktorý z prvej poslal loptu do siete. Znova tu máme rýchlu otočku!
    50. Sergio Ramos (REA) - 2:2
     
    50
    Real Madrid dal gól!
    Marco Asensio poslal z priameho kopu dobrú loptu za obranu Betisu, Cristiano Ronaldo sa k hlavičke nedostal. Bol z toho rohový kop, po ktorom Lucas Vazquéz našiel SERGIA RAMOSA a ten hlavou nedal Adánovi šancu.
    37. Nacho Fernández (RBE) - 2:1
     
    37
    Real Betis dal gól!
    Obrovská radosť v Seville, pretože domáci otáčajú skóre stretnutia. Junior Firpo sa ocitol osamotený vo vápne po rýchlej kontre. Navas jeho strelu v podstate len stlmil, NACHO FERNÁNDEZ ju mohol odkopnúť, ale od neho ide guľatý nezmysel do siete. Je z toho teda vlastný gól.
    33. Aïssa Mandi (RBE) - 1:1
     
    33
    Real Betis dal gól!
    Prvý center bol síce odvrátený, ale po následnom pase sa z malého vápna cez Casemira presadil AÏSSA MANDI. Domáci hráči teda dotiahli svoj tlak do úspešného konca.
    11. Marco Asensio (REA) - 0:1
     
    11
    Real Madrid dal gól!
    Marcelov center zľava našiel Lucas Vazquéza, ktorý posunul loptu do dobrej pozície na Ronalda. Jeho strelu ešte Adán reflexívne vyrazil pred seba, ale hlavička MARCA ASENSIA končí v sieti.

    Matej Kubove

    Góly: 33. Mandi, 37. Nacho Fernández (vla.), 85. León – 11. Asensio, 50. Ramos, 59. Asensio, 65. Ronaldo, 90+2. Benzema

    Karty:   44. Barragán (RBE), 49. Firpo (RBE), 61. Morón (RBE) – 5. Carvajal (REA), 46. Kovačić (REA), 55. Ramos (REA), 58. Bale (REA), 82. Casemiro (REA)


    Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Bartra, Amat (76. Javi García), Firpo – Boudebouz (82. Tello), Ruiz, Guardado (82. León) – Joaquín, Morón.
    Náhradníci: Pedro López – Javi García, León, Camarasa, Durmisi, Tello, Guerrero.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Nacho Fernández, Marcelo (30. Hernández) – L. Vázquez, Casemiro, Kovačić, Asensio – Bale (74. Isco), Ronaldo (89. Benzema).
    Náhradníci: Casilla – Varane, Benzema, Modrić, Hernández, Isco, D. Ceballos.