Villarreal – Alavés 1:2 (kon.) | Malaga – Atlético Madrid 0:1 (kon.) | Leganés – Eibar 0:1 (kon.)
Real Madrid – Sociedad 5:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:2 (4:0)
Real Sociedad San Sebastian
Sobota 10.02.2018, 20:45Španielska LaLiga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid si dnes pripísal pomerne pohodlné tri body, keď najmä vďaka skvelo zvládnutému prvému polčasu zdolal Real Sociedad San Sebastian 5:2. Skóre stretnutia už v prvej minúte otvoril Lucas Vázquez, jeden gól pridal Toni Kroos, no a hetrikom sa prezentovala najväčšia hviezda Bieleho baletu Cristiano Ronaldo. Real sa tak ideálne naladil na náročný prvý zápas osemfinále Ligy majstrov, v ktorom v stredu na vlastnom štadióne privíta Paríž Saint-Germain. Odo mňa je to pre dnešok už definitívne všetko, prajem vám dobrú noc! (22:37:42)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Karim Benzema sa nemôže čudovať, že si na svoju adresu musí vypočuť nepríjemný piskot zo strany zaplnených tribún. V tejto chvíli totiž zahodil už svoju dnešnú snáď štvrtú či piatu absolútnu tutovku, keď úplne sám pred Géronimom Rullim po prihrávke od Cristiana Ronalda z hranice asi piatich metrov mieril nad!
     
    90+1
    Ešte tu máme symbolickú úpravu štatistík, keď žltú kartu napokon vidí aj domáci stredopoliar Mateo Kovačić.
     
    90+1
    Zápas sa doslova už len dohráva, napriek tomu vidíme sympatickú snahu zo snahy hostí. Ich kombinácie však neprinášajú želaný úspech.
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
    90. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    90
    Sám faulovaný Kroos našiel ideálnym centrom hlavu Cristiana Ronalda, ktorého zakončenie mierilo doslova pár centimetrov od ľavej žrde!
     
    89
    Tak predsa len ešte uvidíme jeden center do pokutového územia San Sebastianu. Nedovolený zákrok si od svojho súpera na hranici asi 25 metrov vypýtal Toni Kroos.
     
    88
    Karim Benzema sa po niekoľkých zbabraných tutovkách z prvého polčasu v tom druhom absolútne vytratil z ihriska. Teraz sa pripomenul pomerne štipľavým projektilom, ktorý však Géronimo Rulli rieši bez väčších problémov.
     
    87
    Keylor Navas riešil na opačnej strane nie príliš výrazný strelecký pokus z pomerne úctyhodnej vzdialenosti, o ktorý sa postaral Asier Illaramendi.
     
    86
    Cristiano Ronaldo nabíal doprava Garethovi Baleovi. Tomu však strela ani tentokrát nesadla úplne tak, ako by si predstavoval.
     
    85
    Futbalisti Realu Madrid majú loptu vo svojej moci a už sa pravdepodobne budú snažiť podržať ju čo najďalej od vlastného gólmana.
     
    84
    Posledným futbalistom, ktorý dnešný zápas nedohrá z dôvodu striedania bude hosťujúci Juanmi. Ten prepúšťa svoje miesto Jonovi Guridimu.
    83. Asier Illarramendi (RSC) - 5:2
     
    83
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! No tak teraz to skutočne vyzeralo, akoby domáci futbalisti boli mysľou už v stredajšom dueli. Nepochopiteľne totiž zabudli na ASIERA ILLARAMENDIHO, ktorý sa efektne položil do svojho voleja a skóruje tak do siete svojho bývalého zamestnávateľa.
     
    82
    Defenzíva Bieleho baletu však v druhom polčase nepôsobí úplne koncentrovaným dojmom a teraz bude musieť čeliť rohovému kopu súpera z ľavej strany.
     
    81
    Futbalisti Realu Madrid si rozhodne nemohli priať pohodovejšiu generálku pred mimoriadne náročným osemfinálovým súbojom Ligy majstrov proti Parížu Saint-Germain.
    80. Cristiano Ronaldo (REA) - 5:1

    Jakub Kocourek

    Góly: 1. L. Vázquez, 27. Ronaldo, 34. Kroos, 37. Ronaldo, 80. Ronaldo – 74. Bautista, 83. Illarramendi

    Karty:   49. Carvajal (REA), 90+1. Kovačić (REA) – 47. de la Bella (RSC)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 11:10.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – L. Vázquez (63. Isco), Modrić (63. Kovačić), Kroos, Asensio (73. Bale) – Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Casemiro, Hakimi, Isco, Kovačić.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, A. Elustondo, Navas, de la Bella – Prieto, Illarramendi, Zurutuza (60. Zubeldia), Oyarzabal – Juanmi (84. Guridi), Canales (60. Bautista).
    Náhradníci: Toño – D. Llorente, Zubeldia, Agirretxe, Rodrigues, Bautista, Guridi.

    Rozhodca: Alejandro Hernandez