Pov. Bystrica – Nové Zámky B 10:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 0:3 (kon.) | Prešov – Osmos Bratislava 3:2 (kon.)
Topoľčany – Trnava 12:0 (kon.) | Skalica – Dubnica 7:2 (kon.)
koniec
HK Spišská Nová Ves
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Streda 07.02.2018, 18:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 44. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:17
    Dukla Michalovce dala gól!
    A hostia zrejme tretím gólom aj potvrdzujú svoj dnešný zaslúžený trojbodový zisk. V situácií dvaja na dvoch našiel krížnou prihrávkou Piatak osamoteného OLIVERA JOKEĽA, ktorý z prvej prestrelil Suráka a dáva svoj druhý gól v zápase. Asistencie: Piatak, Mašlonka.
     
    18:49
    Dukla Michalovce dala gól!
    A známe hokejové pravidlo nedáš dostaneš platilo aj tentokrát. Po chybe Spišiakov totiž obišiel bránku osamotený Piatak, ktorý našiel OLIVERA JOKEĽA, ten prestrelil Suráka a dáva tak na rozdiel dvoch gólov. Asistencie: Piatak, Kolba.
     
    15:15
    Dukla Michalovce dala gól!
    A hosťujúci tím sa zaslúžene po lepšom štarte do stretnutia ujíma vedenia. V presilovke sa dostal k puku IGOR HALÁS, ten prešiel šikovne cez dvojicu protihráčov a presnou strelou tak otvára skóre dnešného zápasu. Asistencie: Valečko, Cútt.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Rastislav Štrauch


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 16. Halás (Valečko, Cútt), 19. Jokeľ (Piatak, Kolba), 50. Jokeľ (Piatak, Mašlonka)


    HK Spišská Nová Ves: Surák (Pajpach) – Vantroba, Forrai, Knižka, Bdžoch, Leško, Turan, Romaňák – Štrauch, Koky, Lesňák – Zwick, Nagy, Chmeľ – Halász, Raáb, Miškovec, Svitana, Derkin.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Meliško, Kolba, Korenko, Rusina, Balko, Mesaroš – Solomonchak, Cútt, Halás – Mašlonka, Piatak, Jokeľ – Brezniak, Linet, Fajčák – Banovský, Toma, Hamráček.

    Rozhodca: R. Vojtek – M. Znak, Ľ. Šoltés.