Watford – Chelsea 4:1 (kon.)
koniec
Watford FC
4:1 (1:0)
Chelsea FC
Pondelok 05.02.2018, 21:00Anglická Premier League • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Domáci Watford pôsobil lepšie od prvej minúty. Do vedenia išiel v prvom dejstve po penalte Deeneyho a aj keď kontrovalo hru, tak Chelsea vyrovnala vďaka Hazardovi. "Hornets" však rýchlo odpovedali nie jedným, ale dokonca tromi gólmi, o ktoré sa postarali Janmaat, Deulofeu a Pereyra, takže tri body ostávajú na Vicarage Road. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:57:12)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Zappacosta faulovaný na krídle, rozohral smerom dopredu. Hazard po nákope do šestnástky predĺžil loptu a Girouda, ktorý v páde zakončoval v obrovskej šanci, trafil Karnezisa.
     
    90+5
    Giroud poslal hlavou center od Fabregasa na hranicu malého vápna, tam sa k lopte nedokázal dostať Eden Hazard.
     
    90+4
    Chelsea síce ešte drží loptu na polovici súpera a snaží sa útočiť, ale všetkým je už jasné, že dnes to hostia na body nedotiahnu.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Troy Deeney, prichádza Andre Gray.
    90+1. Roberto Pereyra (WAT) - 4:1
     
    90+1
    Tím Watford práve strelil gól!
    Chelsea je v závere úplne mimo, druhý inkasovaný gól hostí totálne položil a domáci strieľajú ďalší jednoduchý gól. Doucouré potiahol loptu pred šestnástku, prihral do nej, kde bol ROBERTO PEREYRA síce z uhlu a bol pred ním Azpilicueta, ale po naznačení vystrelil presne do siete.
     
    90
    Nadstavuje sa 6 minút.
     
    89
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Gerard Deulofeu, prichádza André Carrillo.
    88. Gerard Deulofeu (WAT) - 3:1
     
    88
    Tím Watford práve strelil gól!
    GERARD DEULOFEU ťahal kontru domáceho celku do otvorenej obrany po krídle z vlastnej polovice. Pred šestnástkou zamieril do nej, Deeney mu odtiahol jedného súpera, Luiza, okolo druhého, Cahilla, vystrelil a to dokonca tak presne, že Courtois pri vzdialenejšej žrdi nemal nárok.
     
    87
    Zappacosta si síce vytvoril pozíciu na strelu, okamžite k nemu pribehol Doucouré, a tak Talian trafil iba do protihráča.
     
    86
    Gerard Deulofeu fauloval prenikajúceho Edena Hazarda a aj napriek tomu, že sa Španiel veľmi hneval, tak pri lopte ostane Chelsea.
     
    85
    Obrovské emócie prešli Vicarage Road v posledných minútach. Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte päť minút, tak sa poďme prekvapiť čo majú pre nás aktéri nachystané.
    84. Daryl Janmaat (WAT) - 2:1
     
    84
    Tím Watford práve strelil gól!
    Predošlá šanca už nikoho fandiaceho domácim nezaujíma. DARYL JANMAAT potiahol loptu spred šestnástky do nej, narazil si a spred malého vápna zakončil ľavačkou do protipohybu Courtoisa.
     
    84
    Takmer to bolo znova priaznivejšie pre domácich, pretože Deeney vyslal do šance Deulofeua, ktorý v sklze poslal loptu zoči-voči Courtoisovi vedľa.
     
    83
    Watford chcel odpovedať, a tak prešiel po ľavej strane dopredu, no center Zeegelaara našiel rukavice Courtoisa.

    Matej Kubove

    Góly: 42. Deeney (pen.), 84. Janmaat, 88. Deulofeu, 90+1. Pereyra – 82. E. Hazard

    Karty:   45. Richarlison (WAT), 51. Prödl (WAT) – 25. Bakayoko (CHE), 59. David Luiz (CHE), 62. Fàbregas (CHE)   30. Bakayoko (CHE)


    Watford FC: Karnezis – Mariappa, Prödl, Holebas – Janmaat, Capoue, Doucouré, Zeegelaar – Deulofeu (89. Carrillo), Richarlison (65. Pereyra) – Deeney (C) (90+3. Gray).
    Náhradníci: Bachmann – Mukena, N'Dong, Lukebakio, Carrillo, Pereyra, Gray.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, David Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Bakayoko, Zappacosta – Willian (34. Fàbregas), Pedro (64. Giroud) – E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Emerson, Fàbregas, Drinkwater, Hudson-Odoi, Giroud.