Skalica – Nové Zámky B 12:0 (kon.) | Trnava – Osmos Bratislava 6:5 (kon.) | Michalovce – Pov. Bystrica 5:3 (kon.)
Topoľčany – Dubnica 2:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:0 (kon.)
koniec
HK DUKLA Ingema Michalovce
5:3 (1:1, 3:2, 1:0)
HK 95 Považská Bystrica
Piatok 02.02.2018, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:37 SOLOMONCHAK - 5:3
     
    49:37
    Dukla Michalovce dala gól!

    Je tu piaty gól domáceho mužstva a tak prichádza navýšenie vedenia! Brezniak sa dostal k puku a len tak zľahka ho nahodil pred bránku hostí, tam však šikovne dokázal puk tečovať VLADISLAV SOLOMONCHAK a stav zápasu tak je 5:3!
    Asistencia: Ivan Brezniak, Radovan Cútt.
    39:50 BREZNIAK - 4:3
     
    39:50
    Dukla Michalovce dala gól!

    Desať sekúnd pred koncom druhej tretiny sa predsa len domáci vracajú späť do vedenia o jeden gól! Sledovali sme veľký tlak Michaloviec, pred bránkou hostí sa dostal k odrazenému puku IVAN BREZNIAK a úspešne ho dostal za Bulišov chrbát – 4:3!
    Asistencia: Ľuboš Fajčák, Jakub Linet.
    35:26 LIGAS - 3:3
     
    35:26
    Považská Bystrica dala gól!

    Považská Bystrica využíva presilovú hru a vyrovnáva tak na 3:3! Najprv mali veľkú šancu v oslabení domáci hokejisti, následne sa hostia dostali do rýchleho protiútoku, na modrú dostal puk PATRIK LIGAS a ten následne presnou strelou prestrelil brankára Juríčka – 3:3!
    Asistencia: Samuel Saboš, David Rodionov.
    26:42 STANISLAV - 3:2
     
    26:42
    Považská Bystrica dala gól!

    Hosťom sa napokon podarilo využiť presilovku a ešte tak zdramatizovať vývoj stretnutia! Považská Bystrica založila útok zo svojho pásma, najprv sa prezentoval strelou Zlocha, k odrazenému puku sa pred bránkou dostal FILIP STANISLAV a puk dorazil chrbát Juríčka – 3:2!
    Asistencia: Ján Zlocha, Samuel Saboš.
    21:50 HALÁS - 3:1
     
    21:50
    Dukla Michalovce dala gól!

    A zakrátko pridáva domáce mužstvo tretí gól a odskakuje tak svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov! Pred bránkou hostí vznikol veľký závar, najlepšie sa dokázal zorientovať IGOR HALÁS a puk doklepol za brankára hostí – 3:1!
    Asistencia: ľubor Balko.
    21:12 RUSINA - 2:1
     
    21:12
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci otáčajú vývoj zápasu vo svoj prospech a celkom zaslúžene. Po vyhratom buly sa Michalovce usadili v útočnom pásme, Halás poslal puk na modrú na TOMÁŠA RUSINU a ten presnou strelou prekonáva Buliša – 2:1!
    Asistencia: Igor Halás.
    07:32 VALEČKO - 1:1
     
    07:32
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáce mužstvo rýchlo využíva presilovú hru a vyrovnáva tak na 1:1! Michalovce sa dobre usadili v útočnom pásme, po výbornej kombinácii sa puk dostal pred bránku hostí k TOMÁŠOVI VALEČKOVI a ten strelou pomedzi nohy prekonáva Buliša.
    Asistencia: Radovan Cútt.
    05:04 ZLOCHA - 0:1
     
    05:04
    Považská Bystrica dala gól!

    Je tu prvý gól tohto zápasu a prekvapivo sa vedenia ujímajú hostia! Domáci hokejisti nedokázali dostať puk zo svojho pásma, Danielčák po tuhom boji poslal puk na JÁNA ZLOCHU a ten presnou strelou spoza modrej čiary prekonal domáceho brankára – 0:1!
    Asistencia: Jozef Danielčák.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Valečko (Cútt), 22. Rusina (Halás), 22. Halás (Balko), 40. Brezniak (Fajčák, Linet), 50. Solomonchak (Brezniak, Cútt) – 6. Zlocha (Danielčák), 27. Stanislav (Zlocha, Saboš), 36. Ligas (Saboš, Rodionov)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Juríček (Dzúr) – Valečko, Meliško, Kolba, Korenko, Rusina, Balko, Fajčák – Solomonchak, Cútt, Banovský – Mašlonka, Piatak, Jokeľ – Brezniak, Linet, Halás – Mesaroš, Toma, Hamráček
    HK 95 Považská Bystrica: Buliš (Dzubina) – Koleda, Saboš, Nahálka, Filo – Danielčak, Ligas, Turan – Stanislav, Zlocha, Rodionov – Bednár

    Rozhodca: Peter Korba – Jaroslav Riš, Matej Janiga