Skalica – Nové Zámky B 12:0 (kon.) | Trnava – Osmos Bratislava 6:5 (kon.) | Michalovce – Pov. Bystrica 5:3 (kon.)
Topoľčany – Dubnica 2:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:0 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
6:5 (1:2, 1:1, 4:2)
HC Osmos Bratislava
Piatok 02.02.2018, 17:00 • Zimný štadión, Trnava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 43. kolo
Partner:
     
    59:19
    Trnava dala gól!
    Hokej bez obrany pokračoval a v poslednej minúte riadnej hracej doby sa do vedenia dostávajú Trnavčania. Filip Novák po vyhratom vhadzovaní Bratislavčanov v útočnom pásme nastrelil len jedného zo súperov, domáci preniesli hru na opačnú stranu klziska, kde sa napokon po delovke od modrej čiary presadil MARTIN ČUNDERLÍK. Asistencia: Mrava.
     
    55:14
    Trnava dala gól!
    Tak toto je skutočne neuveriteľné. Potom, čo sa jeden z rozhodcov "upískol" prišiel ďalší protitútok domáceho tímu, ktorý sa už síce gólom skončil, no arbitri dnešného stretnutia sa ho rozhodli neuznať. Vhadzovalo sa však v obrannom pásme Bratislavy. Trnavčania vyhrali buly a napokon sa dočkali vyrovnania, keď sa delovkou od modrej čiary presadil ALEXANDER KELEŠI. Asistencie: Baránek, Mrava.
     
    52:19
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Skvelý hokej v tretej tretine pokračuje. Hráči Osmosu sa usadili v útočnom pásme, Trnavčania bránili len tieňovo, čo napokon po prihrávke z rohu ihriska využil na tvrdú a presnú strelu MICHAL GUOTH. Asistencie: Bednarič, Čech.
     
    51:14
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Tak toto bolo obrovské nedorozumenie v hre Trnavčanov. Útočníci tretej formácie odišli striedať, Alexander Keleši s Marcom Kormúthom sa nedohodli, kto pôjde za bránku, a tak sa úplne sám pred brankárom Brucháčom ocitol FILIP MLYNČÁR, ktorý bez problémov prepálil trnavského gólmana. Asistencie: Krajč, Mucha.
     
    47:58
    Trnava dala gól!
    Tak si to predstavte! Domáci hokejisti v priebehu 35 sekúnd otáčajú skóre zápasu vo svoj prospech. Od modrej čiary napriahol Martin Čunderlík a jeho ponuku na teč ideálne využil FREDERIK ŠÚRY. Asistencia: Čunderlík.
     
    47:23
    Trnava dala gól!
    No a avizované vyrovnanie prichádza. Hráči bratislavského tímu prepadli v útočnom pásme, Trnavčania sa dostali, aj keď pomerne krkolomne, cez modrú čiaru a ich kombináciu zakončil presnou strelou dnes veľmi dobre hrajúci ALEXANDER BELSKIY. Asistencie: Greschner, Grell.
     
    36:29
    Trnava dala gól!
    Obrovskú chybu pri vyvážaní puku spoza vlastnej bránky spravil Peter Kuzmín, ktorý si nedal pozor na napádajúceho súpera, puk sa od Alexandra Kelešiho a Filipa Mravu dostal až ku FREDERIKOVI ŠÚRYMU, a ten si už Mateja Megu doslova vychutnal. Asistencie: Mrva, Čunderlík.
     
    22:46
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Filip Vidovič založil akciu z vlastného obranného pásma prihrávkou na stred ihriska, Patrik Danišovský kombináciu ešte vylepšil, keď poslal do samostatného úniku od útočnej modrej čiary PATRICKA BRODEKA, a ten predviedol proti brankárovi Petrovi Brucháčovi pekný blafák. Asistencie: Vidovič, Danišovský.
    13:12 GRELL - 1:2
     
    13:12
    Trnava dala gól!
    Domáci hokejisti si teraz v priebehu dvasiatich sekúnd vytvorili dve veľké príležitosti a napokon sa dočkali využitej presilovej hry, keď sa z dorážky proti Matejovi Megovi presadil MARTIN GRELL. Asistencia: Greschner.
    10:59 MATEJOVIE - 0:2
     
    10:59
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Bratislavčanom sa podarilo usadiť v útočnom pásme, puk sa dostal na modrú čiaru, kde bol DÁVID MATEJOVIE. Peter Brucháč pri jeho nahodení vôbec nič nevidel a puk tak našiel až za svojim chrbtom. Asistencie: Ondris, Šalka.
    03:56 KRAJČ - 0:1
     
    03:56
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Trnavčania po nepresnej strele z pravého kruhu prepadli v útočnom pásme, Lukáš Mucha potiahol puk na opačnú stranu klziska, odovzdal ho doľava STANISLAVOVI KRAJČOVI a ten trafil ponad lapačku trnavského gólmana. Asistencia: Mucha.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Kocourek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 14. Grell (Greschner), 37. Šúry (Mrva, Čunderlík), 48. Belskiy (Greschner, Grell), 48. Šúry (Čunderlík), 56. Keleši (Baránek, Mrava), 60. Čunderlík (Mrava) – 4. Krajč (Mucha), 11. Matejovie (Ondris, Šalka), 23. Brodek (Vidovič, Danišovský), 52. Mlynčár (Krajč, Mucha), 53. Guoth (Bednarič, Čech)


    HK Gladiators Trnava: Brucháč (Vyžinkár) – Brzák, Žilinský, Šúry, Čunderlík, Mrava – Kuna, Burian, Lukačovič, Baránek, Ftáčnik – Keleši, Kormúth, Grell, Greschner, Belskyi
    HC Osmos Bratislava: Mega (Srnec) – Ficel, Valjent, Ondris, Kratochvíla, Šalka – Matejovie, Vidovič, Brodek, Novák, Danišovský – Guoth, Kuzmín, Mucha, Mlynčár, Krajč – Čech, Roth, Bednarič

    Rozhodca: Milan Adamec – Jozef Valo, Daniel Konc ml.