Košice – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Zvolen – Nitra 3:2 (po pr.) | Trenčín – Poprad 2:1 (kon.)
Žilina – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 1:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Košice
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 30.01.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítam pri vsunutom kole Tipsport ligy, v rámci ktorého si na hlavnej ľadovej ploche Steel arény zmerajú sily HC Košice a MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    HC Košice vstúpi do zápasu povzbudený nedeľňajšou výhrou zo stretnutia so Žilinou, ktoré sa po gólovom uragáne skončil 6:3 v prospech Oceliarov. Tí si v tabuľkovom postavení síce nepolepšili a naďalej sú na štvrtom mieste, avšak bodovo sa na svojich súperov opäť dotiahli. Na prvú Banskú Bystricu i druhú Nitru totiž Košice strácajú už len dva body, od tretieho Zvolena ich zasa delí rozdiel jediného bodu. Tých majú domáci na svojom konte celkovo 84, a to za 25 výhier po riadnom hracom čase, tri dvojbodové výhry, respektíve rovnaký počet jednobodových zápisov. Skóre Košičanov činí pomer 148:105, Oceliari tak majú štvrtý najproduktívnejší útok a tretiu najlepšiu defenzívu v rámci najvyššej hokejovej súťaže Slovenska.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC Košice – MsHK Žilina 6:3
    HC 05 Banská Bystrica – HC Košice 5:2
    HC Košice – HK Poprad 6:2

    MHK 32 Liptovský Mikuláš prehral tri z ostatných štyroch odohraných kôl, čo nie je na celok bojujúci o účasť v play-off Tipsport ligy najlepšia vizitka. Aj týmto zapríčinením tak Liptáci ostali na priebežnom deviatom mieste tabuľky, teraz je to už ale so stratou piatich bodov na Nové Zámky, ktoré sú ôsme. V poslednom odohranom zápase navyše Liptovský Mikuláš prekvapivo podľahol desiatej Detve, ktorá stiahla stratu na svojho tabuľkového suseda na rozdiel 19 bodov. Skóre Liptákov predstavuje nepriaznivý pomer 96:121. Ten značí, že celok zo severu Slovenska má druhý najnižší počet strelených gólov v rámci celej Tipsport ligy.

    Posledné tri zápasy Liptovského Mikuláša:
    HC 07 Detva – MHK 32 Liptovský Mikuláš 6:3
    MHK 32 Liptovský Mikuláš – HKM Zvolen 4:3
    HC Nové Zámky – MHK 32 Liptovský Mikuláš 3:2

    Zápasy Košíc a Liptovského Mikuláša sú v prebiehajúcej sezóne až vzácne vyrovnané. V prvých dvoch z nich potvrdili Liptáci svoju dominanciu trojbodovými zápismi, a to po výsledkoch 3:2 po samostatných nájazdoch, respektíve 5:3. Nasledujúce tri vzájomné stretnutia už vyhrali Košice, a síce po výsledkoch 4:2, 3:2 po samostatných nájazdoch, respektíve opäť 4:2.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Lundström) – Kessel, Dudáš, Šedivý, Ovčačík, Michalčin, Pulli, Petráš, Koch – Miklík, Pacan, Nagy (C) – Kafka, Hovorka (A), Šoltés – Spilar, Suja, Jenčík (A) – Hričina, Boltun, Vrábeľ

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Košarišťan) – Gründling, Moravčík, Tabaček (A), Nemec, Mezovský, Nádašdi (A), Nitriansky, Bača – Števuliak, Piatka, Huna – R. Rapáč, Paukovček, B. Rapáč – Koyš, M. Sukeľ, Kriška (C) – Lištiak, Uhrík, Laco

    Rozhodca: Orolin, Štefik – Rojík, Stanzel.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:17
    Štátna hymna doznela, úvodné buly bolo vhodené. Puku sa po prvýkrát v tomto zápase dotkli domáci hokejisti, ktorí sa s ním budú chcieť čo najrýchlejšie presunúť do priestoru, z ktorého by mohli ohroziť Juraja Hollého.
     
    00:26
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Matej Moravčík – 2 minúty, držanie).
     
    00:55
    Dobrú strelu Miklíka sa ešte pred bránkou snažil tečovať Hričina. Hollý si na malý moment nebol istý svojím zákrokom a obzeral sa za seba, našťastie pre Liptákov hlavný arbiter hru prerušil.
     
    01:28
    Nádašdi prekorčuľoval okolo puku a poslal ho aspoň do stredného pásma. Košickí korčuliari teraz budú musieť vykorčuľovať z obrannej tretiny.
     
    02:20
    Pacan našiel popri mantineli Jenčíka, jeho pokus o krížnu prihrávku už hostia zachytiť dokázali. Aj v tomto prípade tak puk poletí k bránke Vladislava Habala.
     
    02:48
    Medzičasom už hrajú hostia v plnom počte. O ďalšiu zaujímavú akciu sa ale postarali Košice. Boltun zaujímavo tečoval v pohybe, podarilo sa mu to ale len priamo do lapačky Hollého.
     
    03:44
    Matej Bača si v strede klziska našliapol do šprintérskeho súboja s jedným z košických hráčov, napokon na neho ale prihrávka nesmerovala. Bolo to tak bez streleckého pokusu.
     
    03:57
    Matúš Sukeľ po pravom krídle prekorčuľoval do pásma, pokryl si puk telom a prihral za pravý kruh na vhadzovanie. Odtiaľ prišla dobrá strela švihom, po ktorej sa Habal prezentoval parádnym semafórom.
     
    05:13
    Nádašdi počkal na prestriedanie jeho spoluhráčov a rozohral na pravú stranu. Odtiaľ sa Liptáci presunuli pred Habala, ktorý si musel pripísať ďalší úspešný zákrok – tentokrát svojím betónom.
     
    06:27
    Pacan chcel prihrať od mantinely medzi kruhy, jeho kolmicu ale zachytil Gründling. Košičania napriek tomu zahrali pozične na výbornú a v pásme sa udržali, i keď to bolo bez presvedčivejšieho streleckého pokusu.
     
    06:47
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Richard Rapáč – 2 minúty, nebezpečná hra vysokou hokejkou). Ešte pred týmto trestom príde na rad komerčná prestávka.
     
    07:30
    Košičania vyslali niekoľko dobrých pokusov, prevažne od modrej čiary. Ten prvý chcel ešte tečovať Pacan, avšak puk tesne minul. Juraj Hollý puk napokon zráža na ochrannú sieť.
     
    07:45
    Liptáci sa v tomto momente oslobodili, puk pretína všetky čiary a smeruje k Habalovi, ktorý bude chcieť spoluhráčom s rozohrávkou pomôcť.
     
    08:46
    Už to domáci počas tejto presilovej hry nestihnú. Liptovský Mikuláš sa tak dokáže ubrániť aj vo svojej druhej početnej nevýhode.
     
    09:24
    Vietor na ľade teraz narobila formácia vedená Marekom Hovorkom, Kafka sa však dostal až príliš blízko k Hollému, a tak sa muselo pískať. Čaká nás vhadzovanie v strednom pásme.
     
    10:51
    Piatka posúval puk popri mantineli na ľavú stranu, kde sa ho zmocnili Oceliari. Tí si už ale v následnej kombinácii celkom nerozumeli, a tak sa hra opätovne presunie do stredného pásma.
     
    11:43
    Liptáci si teraz dobre poradili s napádajúcou elitnou formáciou košického celku. K puku sa napokon v útočnej tretine neprepracoval ani Miklík, ani Nagy. Hostia tak budú môcť hru upokojiť.
     
    12:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Suja – 2 minúty, hákovanie).
     
    12:50
    Košičania sa dokázali oslobodiť, puk je v strednom pásme. Hráči Liptovského Mikuláša tak musia vykorčuľovať z tretiny svojho súpera.
     
    13:48
    Oceliari navyše chceli počas vlastného oslabenia aj zaútočiť, každopádne, zrazenú strelu kapitána Nagya včas vypichol svojou hokejkou Hollý.
     
    14:18
    Ani hosťom presilovka nevychádza podľa prestáv. Liptáci sa teraz síce usadili v pásme svojho dnešného hostiteľa, chýba tomu ale presvedčivejšie zakončenie.
     
    14:55
    Košičania medzičasom pokračujú s piatimi hráčmi.
     
    15:06
    Veľká šanca domáceho celku! Jenčík dostal ideálny puk medzi kruhy, odkiaľ sa snažil z prvej prestreliť Juraja Hollého. Gólman z Liptova ale v tejto situácii uspel.
     
    15:30
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    15:55
    Ďalší úspešný zákrok Hollého, tentokrát po strele Tomáša Klímu, ktorý si puk stiahol na vnútorný oblúk a skúsil to švihom. Vhadzovať sa bude po pravici hosťujúceho brankára.
     
    16:26
    Pacan prihrával spoza bránky pred bránkovisko. Tam bol Nagy dobre pokrytý, na malom priestore sa ale napriek tomu dokázal otočiť a zakončiť. Tentokrát do pripraveného brankára.
     
    17:38
    Suja stratil v súboji s Nitrianskym stabilitu a padol na ľadovú plochu. Na útočný výpad sa tak mohol vydať celok z Liptova, ani v tomto prípade sme ale lepšie zakončenie nevideli.
     
    18:18
    Začali nám plynúť záverečné dve minúty prvej tretiny. Aj naďalej pokračujeme za stavu 0:0, aj keď sa tento fakt snažia oba celky aktívnou hrou v útoku zmeniť.
     
    19:06
    Ďalšia veľká šanca Košíc. Šoltés posúval puk od mantinelu pred bránkovisko, kam si našliapol Hovorka. Ten ale v pohybe netrafil prihrávku ideálne, a tak zakončil len nepresne.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Siréna v Steel aréne nám oznámila koniec úvodného dejstva zaujímavého zápasu medzi Košicami a Liptovským Mikulášom. Gól sme nevideli, a tak platí po 20 minútach hry stav 0:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 12:9

    Druhá tretina sa začne približne o 18:20.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:34
    Prostredná časť riadnej hracej doby nám odštartovala tradičným vhadzovaním puku v strednom pásme. Budeme zvedaví na to, čo sa udeje počas tejto pasáže zápasu.
     
    21:12
    V úvodnej minúte druhej tretiny sme sledovali snahu domáceho celku, ktorý sa dostal do pásma Liptovského Mikuláša. Tam ale dlho nepobudol, navyše to bolo bez presvedčivejšej strely.
     
    21:42
    Až teraz sme videli dobrý strelecký pokus. Vyslal ho Spilar, ktorému puk posunul Hovorka, avšak Juraj Hollý si na svoje konto pripísal ďalší úspešný zákrok.
     
    22:55
    Spilar sa teraz dostal medzi dvojich súperov, preto nedokázal vymyslieť nič zaujímavé. Navyše ešte padol košický útočník po jednom zo súbojov na ľad, všetko ale bolo v súlade s pravidlami.
     
    23:59
    Pomerne dlho držal Laco puk na svojej hokejke za bránkou Vladislava Habala, kde sa k nemu dostali napokon domáci. Tí ale vyhodili nerozvážne, a tak je z toho len zakázané uvoľnenie.
     
    24:45
    Ovčačík naštartoval útočné motory Košíc, všetko sa skončilo nepresnou strelou od modrej čiary. Puk sa zatrepotal v ochrannej sieti, hra je vykázaná do stredného pásma.
     
    25:16
    Až vo štvorici sa teraz vydali Liptáci na útočný výpad, túto situáciu ale vyriešili najhorším možným spôsobom. Puk totiž poslali zbytočne na zakázané uvoľnenie, po ktorom sa hra vráti pred Juraja Hollého.
     
    26:27
    Každopádne, ani Košičania smerom dopredu nič zaujímavé nepriniesli. Druhá tretina nám zatiaľ veľa hokejových momentov neprinisla, oba celky si dávajú pozor skôr na defenzívnu činnosť.
     
    26:40
    Až teraz sme videli prvú veľkú šancu v druhej tretine. Zaujímavý puk dostal pred bránku Koyš, krorý z prvej zakončoval na Habala. Ten ostal stáť na mieste a zakončenie vytesnil do bezpečnej zóny.
     
    27:01
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    27:48
    Pacan vyhral buly pre Košice, bolo to ale len v obrannej tretine domáceho celku. Ten sa tak bude musieť vydať na prípadný útočný výpad práve odtiaľ.
     
    28:17
    Po Šedivého prihrávke sa Košice presunuli do útočného pásma, tam sa ale k puku dostali hráči Liptovského Mikuláša. Každopádne, tí sa oslobodili za cenu zakázaného uvoľnenia, a tak sa bude vhadzovať pred Hollým.
     
    28:39
    Košičanom sa teraz otvoril priestor na streľbu. Ako v drvivej väčšine prípadov, aj tentokrát letela na Hollého strela z prvej, ktorú brankár Liptovského Mikuláša spoľahlivo podržal.
     
    29:50
    Branislav Rapáč sa snažil pri striedaní svojich spoluhráčov napádať rozohrávku súpera a pripraviť ich tak o sekundy v prevahe. To sa mu napokon podarilo, a tak mohol odísť spokojne na hráčsku lavicu.
     
    30:48
    Košičania hrali v pásme, opäť sa tak udialo bez streleckého pokusu. Pokračujeme tak v tretine, počas ktorej si zatiaľ diváci v Steel aréne väčší počet gólových šancí neužili.
     
    31:37
    Po dlhšom čase sa hra prerušila, čo využijú oba celky na prestriedanie svojich hráčov. Po ňom bude nasledovať vhadzovanie puku v pásme Liptovského Mikuláša.
     
    32:53
    Snahu Košičanom uprieť rozhodne nemožno, chýba tomu ale presnejšie zakončenie. Puk teraz niekoľkokrát trafil mantinel, od ktorého sa len veľmi sporadicky odrazí do siete.
     
    33:55
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Nemec – 2 min., sekanie).
     
    33:55
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Ladislav Nagy – 2 min., sekanie).
     
    35:16
    Pred Habalom teraz operoval Mezovský, sám toho ale veľa nevymyslel. Na opačnej strane klziska sa zasa niečo snažili vymyslieť Hovorka a Šoltés, ani títo korčuliari ale neuspeli.
     
    35:58
    Oba celky medzičasom hrajú už s piatimi korčuliarmi, počas vylúčenia Nagya a Nemca sa ale prakticky nič neudialo. Nasleduje komerčná prestávka, počas ktorej si tímy rozdajú taktické pokyny.
     
    36:36
    Košice dali gól!
    Až teraz je tu otvárací presný zásah, ktorý strieľajú domáci hokejisti. Tí si svojou aktivitou v útočnej tretine vypýtali šancu, v ktorej už nemal MICHEL MIKLÍK problém rozvlniť sieť. Asistencie: Ladislav Nagy, Jere Pulli.
     
    37:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    37:32
    Suja so svojím vyhodením puku nepochodil, a tak to skúsil individuálnym útočným výpadom v oslabení. Juraj Hollý mal teraz čo robiť, aby strelu košického útočníka zachytil.
     
    38:17
    Začali plynúť posledné dve minúty druhej tretiny, Liptáci sa už s pukom presunuli pred bránku Vladislava Habala.
     
    38:30
    Strelu od modrej čiary zblokoval Ovčačík len do ochrannej siete. Prerušenie hry využijú oba celky na prestriedanie svojich korčuliarov.
     
    38:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A je vyrovnané. Po nepresnom zakončení sa puk od plexiskla odrazil priamo pred bránku, čo si Vladislav Habal absolútne nevšimol. Do celej situácie si tak nakorčuľoval RICHARD RAPÁČ, ktorý pohodlne skóroval. Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    39:30
    Prebieha záverečná minúta druhej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj druhá tretina zápasu medzi Košicami a Liptovským Mikulášom, nás tak čaká posledná 18-minútová pauza. Pred ňou sa do šatní odíde za stavu 1:1.

    Pomer striel po 2. tretine: 21:16

    Tretia tretina sa začne približne o 19:12.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:39
    Hlavný arbiter vhodil puk na ľadovú plochu. Uvidíme, či sa zápas skončí po tejto, a teda poslednej tretine riadnej hracej doby, alebo sa dnes v Košiciach bude aj predlžovať.
     
    41:11
    Suja to teraz vymyslel parádne a spoza bránky sa natlačil pred Hollého, kde dobre zakončil po ľade. Puk napokon ostal stáť na bránkovej čiare, o čo sa postaral gólman v spolupráci s Jánom Tabačkom.
     
    42:04
    Kafka našiel svojou zadovkou Hovorku, ten posunul na modrú čiaru. Odtiaľ si musel dať Juraj Hollý pozor na strelu príklepom, avšak v poslednej chvíli puk zaplával len na zadný mantinel.
     
    42:39
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Matúš Sukeľ – 2 min., podrazenie).
     
    43:07
    Jeden z hostí teraz schytal poriadnu bombu, našťastie to bolo len do vesty. Následne sa Liptovský Mikuláš dokázal oslobodiť, a tak budú musieť Košice založiť útočnú akciu v strednom pásme.
     
    44:04
    Oceliari teraz predvádzajú pekné útočné akcie, drvivá väčšina striel ale končí ešte pred Jurajom Hollým. Na podobné situácie si dnes dávajú Liptáci skutočne veľký pozor.
     
    44:35
    Puk opúšťa pásmo Liptovského Mikuláša, už to zrejme Košičania počas tejto presilovky nestihnú.
     
    45:36
    Vhadzovalo sa po pravici Juraja Hollého. Tam získal Sukeľ puk pre svojich spoluhráčov, paradoxne ale budú môcť kombinovať aktívnejší hokejisti Košíc.
     
    46:39
    Už to však neplatí. Liptáci vyviezli puk k Habalovi a odišli striedať, čerstvé sily sa teraz na ľadovú plochu rozhodnú poslať aj hostia.
     
    46:45
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Ján Tabaček – 2 min., hákovanie). Vylúčeniu skúseného obrancu hostí ešte bude predchádzať komerčná prestávka.
     
    47:17
    Na pravú stranu letel zaujímavý puk, ktorý hľadal v dobrom postavení Hričinu. Ten prihrávku netrafil celkom ideálne a popod Hollého tak neskóroval. Ak by prišla prihrávka o sekundu skôr, všetko mohlo byť inak.
     
    47:48
    Po individuálnom prieniku sa dostal Pacan za bránku, okdiaľ chcel prihrávať Nagyovi. Liptáci ale tento puk zachytili a poslali ho na opačnú stranu ľadovej plochy.
     
    48:09
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Martin Gründling – 2 min., sekanie).
     
    48:28
    Košičania sa počas presilovej hry o dvoch mužov sami poslali von z útočnej tretiny, čím len podčiarkli svoje dnešné trápenie pri podobných herných situáciach.
     
    49:01
    Liptáci už vo štvorici, Košice kombinujú v pásme svojho súpera.
     
    49:33
    Opäť je z toho ale ďaleké vyhodenie puku, korý končí za bránkou stráženou Vladislava Habala. Ten zatiaľ nemal v tretej tretine veľa práce.
     
    50:11
    Liptovský Mikuláš hrá v plnom počte. Ani túto presilovú hru tak Košice v gól pretaviť nedokázali. Ide už o šieste nepotrestané vylúčenie v tíme Liptovského Mikuláša.
     
    50:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Peter Boltun – 2 min., podrazenie).
     
    51:30
    Košičania sa dokázali dvakrát dobre oslobodiť a v pásme svojho súpera nazbierať niekoľko cenných sekúnd. Teraz sa už ale budú chcieť vrátiť Liptáci pred Habala.
     
    52:01
    Puk ale opäť letí k bránke Juraja Hollého.
     
    52:53
    Košičania hrajú s piatimi hráčmi. Čas na skórovanie sa obom tímom poriadne kráti, a tak sa zdá, že by sme sa dnes v metropole východného Slovenska mohli dočkať aj predĺženia.
     
    53:51
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    54:05
    Juraj Hollý teraz hlavnému arbitrovi avizoval, že je v jeho bránkovisku až príliš veľa hráčov. A veru aj bolo, hra je preto vykázaná do stredného pásma.
     
    55:05
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Ctirad Ovčačík – , hákovanie).
     
    55:37
    Košičania sa pomerne rýchlo oslobodili, puk tak teraz za Hollým mieša Nádašdi, ktorý premýšľa, čo urobí.
     
    56:09
    Hosťom sa v tejto presilovej hre príliš nedarí, preto sa rozhodol pomôcť aj ich gólman. Ten vykorčuľoval až k modrej čiare, aby následne rozohral na opačnú stranu klziska.
     
    56:58
    Hra na niekoľko sekúnd zamrzla v pásme Liptovského Mikuláša, kam sa v ostatných momentoch Košičania niekoľkokrát presunuli.
     
    57:07
    Košičania pokračujú už v pätici.
     
    58:18
    Oddychový čas hostí.
     
    59:01
    Liptáci teraz mohli rozhodnúť o svojom víťazstve v dnešnom zápase, keď sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, avšak Habal svoj celok podržal.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V košickej Steel aréne sa dočkáme aj predĺženia.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:05
    Zápas medzi Košicami a Liptovským Mikulášom sa tak dostal do časti, keď sa na ľade stretnú traja korčuliari z oboch tímov. Budeme preto zvedaví, ktorému celku bude viac priestoru na ľade vyhovovať vo väčšej miere.
     
    60:13
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Rudolf Huna – 2 min., podrazenie). Na ľade tak ostanú traja hráči Liptovského Mikuláša, Košice budú hrať vo štvorici.
     
    60:13
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Rudolf Huna – osobný trest do konca zápasu).
     
    61:39
    Liptáci sa teraz vymanili spod tlaku košických hokejistov a puk poslali do stredného pásma. Oceliari sa však budú chcieť vrátiť pred Hollého.
     
    62:29
    Šedivý to od modrej neskúšal, prihrával len na ľavú stranu. Odtiaľ napokon prišla zrazená strela, po ktorej puk opustil pásmo Liptovského Mikuláša.
     
    62:58
    Sily na ľadovej ploche sa medzičasom vyrovnali.
     
    63:15
    Košice dali gól!
    Je rozhodnuté, Košičania si z dnešného zápasu odnesú dva body, Liptovský Mikuláš jeden. O všetko sa postaral kanadský center DAVID PACAN. Asistencia: Martin Dudáš.
     
    Koniec zápasu.
     
    Siréna v Steel aréne už ohlásila koniec dnešného zápasu, v rámci ktorého si sily zmerali HC Košice a MHK 32 Liptovský Mikuláš. Po výsledku 2:1 po predĺžení sa z výhry tešia napokon domáci.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 31:20

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pokojne prežitý večer. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:57:35)

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 37. Miklík (Nagy, Pulli), 64. Pacan (Dudáš) – 39. Richard Rapáč (Branislav Rapáč)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Kessel, Dudáš, Šedivý, Ovčačík, Michalčin, Pulli, Petráš, Koch – Miklík, Pacan, Nagy (C) – Kafka, Hovorka (A), Šoltés – Spilar, Suja, Jenčík (A) – Hričina, Boltun, Vrábeľ
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Gründling, Moravčík, Tabaček (A), Nemec, Mezovský, Nádašdi (A), Nitriansky, Bača – Števuliak, Piatka, Huna – R. Rapáč, Paukovček, B. Rapáč – Koyš, M. Sukeľ, Kriška (C) – Lištiak, Uhrík, Laco

    Rozhodca: Orolin, Štefik – Rojík, Stanzel