Leganés – Espanyol 3:2 (kon.) | Atlético Madrid – Las Palmas 3:0 (kon.) | Sevilla – Getafe 1:1 (kon.)
Barcelona – Alavés 2:1 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
3:0 (0:0)
UD Las Palmas
Nedeľa 28.01.2018, 16:15 • Wanda Metropolitano (Madrid) • Španielska LaLiga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Máme tu koniec stretnutia, po ktorom si plný bodový zisk do ligovej tabuľky pripíše Atl. Madrid, ktorý zvítazil rozdielom triedy 3:0. S týmto konštatovaním sa s Vami lúčim. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (18:08:03)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:2.
    Střely mimo: 9:3.
    Rohy: 4:1.
    Ofsajdy: 6:1.
    Fauly: 17:11.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    K tejto časti hry rozhodcovia ešte pridávajú 2 minúty.
     
    90
    Rozhodca Alfonso Alvarez videl faul, ktorého sa dopustil Gabi a bez rozmýšľania fúkol do píšťalky. Útočná akcia vyúsťuje do priameho kopu pre Las Palmas.
    88. Thomas Partey (ATM) - 3:0
     
    88
    Atlético dalo gól!
    Yannick Carrasco prihráva a THOMAS PARTEY zasúva loptu do prázdnej siete na priebežných 3:0.
     
    87
    Antoine Griezmann zahráva priamy kop z hranice šestnástky ale múr blokuje jeho strelu. Lopta sa dostala za čiaru. Šancu na skórovanie po rohovom kope môže využiť Atl. Madrid.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Alejandro Gálvez (UD Las Palmas).
     
    84
    Zástavka v ruke asistenta rozhodcu smeruje k oblohe. Antoine Griezmann je opäť v postavení mimo hru. Na svoju šancu presadiť sa gólovo vytrvalo striehne na úrovni posledného obrancu.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Saúl Ñíguez (Atlético Madrid).
     
    81
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Ángel Correa, prichádza Thomas Partey.
     
    80
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Dani Castellano, prichádza Erik Expósito.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Fernando Torres, prichádza Vitolo.
     
    78
    Antoine Griezmann poslal protihráča k zemi a Alfonso Alvarez fúkol do píšťalky – faul. Nasleduje priamy voľný kop pre Las Palmas.
     
    76
    Vicente Gomez skúsil ohroziť gólmana po tom, ako si prebral loptu a vystrelil z veľkej diaľky. Pokus skončil kúsok nad brvnom!
    73. Fernando Torres (ATM) - 2:0
     
    73
    Atlético dalo gól!
    Loptu si spracoval FERNANDO TORRES a bez čakania vypálil nechytateľný projektil rovno do horného poschodia bránky. Stav stretnutia je 2:0!
     
    70
    To bola veľká strelecká príležitosť! Ignacio Gil de Pareja Vicent predviedol dobrý nábeh do veľkého vápna a milimetrový pas za obranu poslal na bránku. Jeho pokus ale jeden z obrancov zablokoval brilantným sklzom.
     
    69
    Antoine Griezmann mimo hry. Bolo to tesné, ale rozhodca na čiare bol na správnom mieste a zastávku poslal do vzduchu bez váhania.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Ximo Navarro (UD Las Palmas).
    64. Yannick Ferreira-Carrasco (ATM)
    64. Antoine Griezmann (ATM)
     
    64
    Yannick Carrascoa jeho úžasná technika! Preštrikoval sa cez obranu súpera pred gólmana. Najprv naznačil strelu a následne poslal svoj pokus mimo tri žrde. Yannick Carrasco nemal šťastie, hoci mal na kopačke fenomenálny gól.
     
    61
    Atlético dalo gól!
    ANTOINE GRIEZMANN prevzal v pokutovom území pas za obranu a zoči-voči brankárovi skóruje prudkou strelou k ľavej žrdi. Stav stretnutia je 1:0! Asistenciu si na svoje konto pripíše Juanfran.
    61. Antoine Griezmann (ATM) - 1:0
     
    60
    Angel Correa si nabehol na center od spoluhráča a z hranice šestnástky poslal loptu z prvej nad brvno. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Las Palmas.
     
    59
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Tana, prichádza Vicente Gómez.
     
    57
    Hernan Toledo načechral center do šestnástky, ale defenzíva súpera loptu odvrátila.
     
    56
    Yannick Carrasco s nádhernou samostatnou akciou. Loptu napálil z veľkej diaľky, keď sa ju pokúsil umiestniť do ľavého dolného rohu bránky. Pokus ale zlikvidoval Leandro Chichizola.
     
    54
    Antoine Griezmann sa dopustil nešetrného zákroku voči súperovi pri snahe získať loptu. Alfonso Alvarez mal jasný výhľad a fúkol do píšťalky.
     
    52
    Antoine Griezmann sa dostal blízko ku skórovaniu z vnútra veľkého vápna, ale svoj pokus poslal len povedľa ľavej žrde. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Las Palmas.
     
    50
    Ángel Correa a jeho výborné spracovanie lopty! Nabehol si na precíznu nahrávku a z hranice pokutového územia vystrelil veľmi nepresne. Jeho snaha skončila niekoľko metrov od pravej žrde. Aká škoda!
     
    48
    Gabi poslal do šestnástky nebezpečný center z rohu, ale lopta končí napokon mimo.
     
    46
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Koke, prichádza Yannick Ferreira-Carrasco.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Máme tu koniec prvého polčasu. Ten možno označiť ako primerný. Mali sme možnosť vidieť len zopár zaujímavých situácii. Dúfajme, že sa v druhom polčase dočkáme nejakého presného zásahu. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Strelu ako po výbuchu z veľkej diaľky a z voleja namieril Tana presne do stredu siete. Gólman ale aj pohodlným zákrokom loptu lapil.
    42. Jonathan Calleri (LPA)
     
    42
    Jonathan Calleri prihral dopredu, ale Jan Oblak dobre vybehol a útok prekazil.
     
    41
    Alejandro Galvez predviedol nešetrný zákrok a Alfonso Alvarez nemal inú možnosť, než zapískať. Atl. Madrid zahrá priamy voľný kop takmer z postrannej čiary.
     
    39
    Sľubná príležitosť zmenu skóre neprinesie. Antoine Griezmann nemohol pokračovať v ťažení na bránku, pretože sa ocitol v postavení mimo hru.
     
    38
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty na oboch stranách je: 52% – 48%.
     
    37
    Obranca si svoju robotu splnil na 100%. Divákom predviedol parádny zákrok, keď sa mu podarilo zablokovať strelu zo strednej diaľky, ktorú vyslal Jonathan Viera.
     
    34
    Koke sa prezentoval nepresným rohovým kopom do šestnástky.
     
    32
    Gabriel Penalba je zranený, a tak potrebuje opateru lekárov.
     
    29
    Z rohového kopu, ktorý poslal Tana, napokon nič nebolo. Obrana súpera je v strehu a zvládla loptu upratať preč.
     
    27
    Jairo Samperio si dokázal sám vytvoriť priestor a skúsil šťastie zo strednej vzdialenosti. Len o chlp minul ľavú tyč. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Atl. Madrid.
    25. Antoine Griezmann (ATM)
     
    25
    Obrovská šanca! Antoine Griezmann sklamal fanúšikov, keď loptu napálil z prvej zvnútra šestnástky presne do pravej tyčky!
    23. Fernando Torres (ATM)
     
    23
    Presný pas na hranicu šestnástky, po ktorom strieľa Fernando Torres v snahe prekonať gólmana. Nanešťastie lopta skončila len centimetre od pravej žrde. Lopta je za bránkovou čiarou a Las Palmas má odkop od bránky.
     
    21
    Gabi sa už-už dostával do šance, keď ho zastavila zdvihnutá zástavka rozhodcu. Lopta je tak na kopačkách súpera.
     
    18
    Gabi si nabehol na presný pas a sám pred brankárom napálil loptu do stredu bránky. Leandro Chichizola predviedol svoje kvality a štýlovo strelecký pokus zlikvidoval.
     
    17
    Faul! Juanfran je potrestaný za to, že stiahol súperovho hráča. Las Palmas získava výhodu v podobe priameho voľného kopu.
     
    16
    Koke nedokázal doručiť priamy kop na spoluhráčov. Jeho pokus zmaril brániaci hráč súpera.
     
    14
    Alejandro Galvez podrazil súpera a Alfonso Alvarez ukazuje, že išlo o nedovolený zákrok. Atl. Madrid so štandardnou situáciou z veľmi dobrej pozície.
     
    10
    Asistent rozhodcu dvíha zastávku. Jonathan Calleri sa ocitol mimo hry.
     
    8
    Do šestnástky centruje Koke. Zasahuje ale Leandro Chichizola a odvracia akékoľvek nebezpečie.
     
    5
    David Simon sa dopustil nepekného zákroku a Alfonso Alvarez videl jasný faul a zapískal. Atl. Madrid bude zahrávať priamy voľný kop.
     
    4
    Ximo Navarro si vybral milimetrovú prihrávku a skúša ohroziť svätyňu brankára projektilom z veľkej vzdialenosti. Bohužiaľ pre neho, pokus putuje vysoko nad brvno. Lopta je za bránkovou čiarou a Atl. Madrid má odkop od bránky.
     
    2
    Koke preskočil jednu prekážku, ale prízemný pas už nedokázal dostať na svojho spoluhráča. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Las Palmas.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, J. Giménez, Godín, Hernández – Á. Correa, Gabi, Koke, Saúl Ñíguez – F. Torres, Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Partey, Ferreira-Carrasco, Savić, Vitolo, Olabe, Giovanni.

    UD Las Palmas: Chichizola – Simón, Navarro, Gálvez, D. Castellano – Peňalba – Toledo, Tana, Viera, Jairo – Calleri.
    Náhradníci: Lizoain – Herrera, V. Gómez, David García, Halilović, Aquilani, Expósito.

    Rozhodca: Alfonso Alvarez.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 21. kolo LaLigy, kde Atlético Madrid privíta na svojom trávniku UD Las Palmas. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    ATLÉTICO MADRID:

    Futbalisti Atlética sa v aktuálnom ročníku LaLigy nachádzajú na 2. priečke so ziskom 43 bodov. To sa im podarilo po dvanástich vítazstvách, siedmych remízach a jednej porážke. Svojím súperom dovedna nastrieľali 29 gólov a len 9 inkasovali. Naposledy hostili na vlastnom trávniku nováčika z Girony, kde sa zrodil prekvapivý výsledok 1:1.

    UD LAS PALMAS:

    Hráči tohto celku momentálne figurujú na predposlednom mieste so ziskom 14 bodov. Na svojom konte majú štyri výhry, dve remízy a štrnásť prehier. Ich skóre je 16:47. Naposledy si zmerali sily s Valenciou, ktorú prekvapivo porazili v pomere 2:1.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:15.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 61. Griezmann, 73. F. Torres, 88. Partey

    Karty:   82. Saúl Ñíguez (ATM) – 66. Navarro (LPA), 85. Gálvez (LPA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 17:11.
    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, J. Giménez, Godín, Hernández – Á. Correa (81. Partey), Gabi, Koke (46. Ferreira-Carrasco), Saúl Ñíguez – F. Torres (80. Vitolo), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Partey, Ferreira-Carrasco, Savić, Vitolo, Olabe, Giovanni.

    UD Las Palmas: Chichizola – Simón, Navarro, Gálvez, D. Castellano (80. Expósito) – Peňalba – Toledo, Tana (59. V. Gómez), Viera, Jairo – Calleri.
    Náhradníci: Lizoain – Herrera, V. Gómez, David García, Halilović, Aquilani, Expósito.

    Rozhodca: Alfonso Alvarez