Skalica – Spišská N. Ves 5:2 (kon.) | Michalovce – Trnava 12:1 (kon.) | Prešov – Nové Zámky B 7:4 (kon.)
Pov. Bystrica – Dubnica 5:2 (kon.) | Topoľčany – Osmos Bratislava 3:2 (kon.)
koniec
HK 95 Považská Bystrica
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
TSS GROUP Dubnica
Streda 24.01.2018, 18:00 • ZŠ Považská Bystrica • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Považská Bystrica dala gól!
    Zdá sa, že je rozhodnuté! Jakub Bajaník nenápadnou prihrávkou našiel JÁNA ZLOCHU, ktorýsa efektnou kľučkou najskôr vyhol obrancovi a následnou strelou do ľavej časti bránky skóroval! Stav stretnutia je 5:2!
     
    26:29
    Dubnica dáva gól!
    Denis Trenčan presnou prihrávkou našiel medzi kruhmi úplne voľného ONDREJA ĎURIŠA, ktorého presné zakončenie vymietlo pravú šibenicu. Stav stretnutia je 4:2!
     
    21:41
    Považská Bystrica dala gól!
    PATRIK SCHRONER zachytil puk ešte predtým ako opustil útočnú tretinu. Následne okamžite poslal puk na bránku a ten skončil až za chrbtom gólmana. Stav stretnutia je 4:1! Bez asistencie.
     
    11:58
    Považská Bystrica dala gól!
    Pred bránkou Dubnice vznikla panika, kde niekoľko hráčov bojovalo o puk. V tejto motanici sa najlepšie zorientoval ANDREJ JURÁŠEK, ktorý zasunul puk do siete. Stav stretnutia je 3:1! Asistenciu si na svoje konto pripíše Marián Koleda.
     
    10:33
    Dubnica dáva gól!
    RÓBERT KRAJČI sa po milimetrovej prihrávke Michala Kokavca dostal do samostatného úniku. Peknou kľučkou oklamal gólmana a následnou strelou len upratal puk do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 2:1! Asistencie: Michal Kokavec, Dominik Briestenský.
     
    05:45
    Považská Bystrica dala gól!
    Jeden z domácich hráčov zakončil z modrej čiary. Tento pokus bol ešte zblokovaný, ale k následnej dorážke sa dostal LUKÁŠ BEDNÁR, ktorý poslal puk až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je už 2:0! Bez asistencie.
     
    05:17
    Považská Bystrica dala gól!
    Marián Koleda predviedol pekné sólo, ktoré ukončil presnou prihrávkou smerujúcu k bránke. Tam sa nachádzal nikým nestrážený LUKÁŠ MICHALEK, ktorý strelou z prvej otvára skóre dnešného stretnutia. 1:0!
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím TSS GROUP Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Michalek (Koleda), 6. Bednár, 12. Jurášek (Koleda), 22. Schroner, 56. Zlocha (Bajaník) – 11. Krajči (Kokavec, Briestenský), 27. Ďuriš (Trenčan)


    HK 95 Považská Bystrica: Mikoláš – Dvořák, Nahálka, Hrušík, Ligas, Dolinajec – Bajaník, Leško, Zlocha, Klíma – Saboš, Dubeň, Schoner, Koleda, Jurášek – Michalek, Miro, Turan, Bednár
    TSS GROUP Dubnica: Kutej – Rehák, Bobček, Trenčan, Ďuriš, Berák – Ďurkech, Habšuda, Kokavec, Mihalík, Krajči – Burzala, Švec, Kútny, Hegyi, Kanaet – Jakubík, Špankovič, Briestenský

    Rozhodca: Krist – Ševčík, Durmis