Chievo – Bologna 2:3 (kon.) | Cagliari – Fiorentina 0:1 (kon.)
koniec
Chievo Verona
2:3 (1:1)
Bologna FC
cz Piatok 22.12.2017, 18:00 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 8:0. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:13. (19:54:01)
     
    Je konec! Dnešní divoká přestřelka nakonec vyzněla lépe pro Bolognu, která tak bere všechny tři body. Zápas začal být zajímavý především ke konci zápasu, ve kterém se skutečně dělo spousta věcí. Nejdříve si červenou kartu nechal dát hostující Poli, což pomohlo domácím ke srovnání. Konečné slovo měla přeci jenom Bologna, jenž po chybě v obraně potřetí překonala Sorrentina.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí celek se opět radoval z vyrovnávací branky, tentokráte jejich radost ale překazil ofsajd. Cacciatore byl podle pomezního za obranou soupeře.
     
    90+3
    Dnešní utkání skutečně nabízí spoustu zajímavých momentů. Bologna se dostala již potřetí do vedení a domácím v tuto chvíli nezbývá příliš času.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
    90. Mattia DESTRO - 2:3
     
    90
    Bologna právě vstřelila branku!
    To jsou věci, hosté jdou totiž opět do vedení! Jeden z domácích obránců udělal fatální chybu u vlastní šestnáctky a balón věnoval soupeři. Tím byl MATTIA DESTRO, jenž pohodlně k tyči překonává brankáře.
     
    89
    Očekávaný verdikt. Prohlídka videa netrvala nikterak dlouho a hlavní sudí ukázal ke středovému kruhu. Branka platí a to znamená, že máme opět srovnáno.
     
    88
    Tak ještě jinak. Arbitr se nakonec půjde ještě podívat na videozáběr, který by měl poodhalit, cože se vlastně na hrací ploše stalo.
     
    87
    Těžko říct, co hlavní sudí po vstřelené brance ještě konzultoval. Nehrálo se totiž dobré dvě minuty, neboť rozhodčímu se cosi nezdálo.
     
    86
    Tak uvidíme, jak se hosté dokáží otřepat z dalšího vyrovnání. I pro následující minuty můžeme očekávat drtivý tlak Chieva.
    85. Fabrizio CACCIATORE - 2:2
     
    85
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali! FABRIZIO CACCIATORE si fantasticky potáhl míč na levou nohu a parádním obstřelem nedal brankáři žádnou šanci. Máme opět vyrovnáno!
     
    85
    Poslední minuty sledujeme výhradně pouze jednu polovinu hřiště. Domácí hráči se tlačí směrem k šestnáctce, naopak soupeř se zatáhl do defenzívy.
     
    84
    Ani z další šance není vyrovnáno. Tentýž hráč se dostal k trochu kostrbaté ráně, kterou poslal vysoko nad branku. Hosté si tak budou moci oddechnout.
     
    83
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Përparim Hetemaj, přichází Mariusz Stępiński.
     
    83
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Simone Verdi, přichází Godfred Donsah.
     
    83
    Fantastický Mirante! Do vzdušného prostoru se totiž dral Inglese, který hlavičkou mířil ke vzdálenější tyči. Hostující brankář ale předvedl famózní zákrok.

    David Suchý

    Góly: 32. Inglese (Birsa), 85. Cacciatore (Radovanović) – 4. Destro (Verdi), 50. Verdi, 90. Destro

    Karty:   73. Jaroszyński (CHV), 77. Tomović (CHV) – 60. A. Poli (BLG)   81. A. Poli (BLG)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 8:0. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:13.
    Chievo Verona: Sorrentino (C) – Cacciatore, Tomović, Gamberini, Jaroszyński – Bastien (69. Garritano), Radovanović, P. Hetemaj (83. Stępiński) – Birsa – Pucciarelli (62. Pellissier), Inglese.
    Náhradníci: Seculin, Confente – N. Rigoni, Garritano, Dainelli, Cesar, Gaudino, Stępiński, Gobbi, Bani, Depaoli, Pellissier.

    Bologna FC: Mirante (C) – M'Baye (71. Torosidis), G. González, Helander, Masina – A. Poli, Pulgar, Á. Nagy – Verdi (83. Donsah), Destro, Krejčí (59. Maietta).
    Náhradníci: A. Da Costa, Ravaglia – Krafth, De Maio, Petković, Taïder, Crisetig, Falletti, Maietta, Okwonkwo, Torosidis, Donsah.

    Rozhodca: Manganiello – Dobosz, Capaldo