Bohemians – Sparta 5:4 (po pr.)
koniec po predl.
FbŠ Bohemians
5:4 (1:2, 1:0, 2:2 - 1:0)
ACEMA Sparta Praha
cz Pondelok 18.12.2017, 20:10 • Aréna Sparta • Livesport Superliga (CZ) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
    62:02 Matyáš KREBNER - 5:4
     
    62:02
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Udeřilo tak na druhé straně. Höffer z vrchu formace poslal míček na mantinel MATYÁŠI KREBNEROVI, který z prvni po zemi získává bonusový bod pro Bohemians. Asistence: Aleš Höffer.
    59:06 Robert KOŠIR - 4:4
     
    59:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    I podruhé Spartě vyšel risk hrát bez brankáře, po několika odrazech a nepřesnostech okolo velkého brankoviště se nakonec dostal míček k ROBERTOVI KOŠIROVI, který nakonec vyrovnává a posílá zápas s největší pravděpodobností do prodloužení. Asistence: Jan Marvánek.
    58:30 Krbec měl na holi rozhodnutí.
     
    58:30
    Krbec měl na holi rozhodnutí, sice si výborně položil Beneše, ale při zakončení v pádu zamířil vysoko nad a trefil tyčku.
    56:50 Robert KOŠIR - 4:3
     
    56:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    O dvě vteřin později se už ale sparťané radují. Krejča vyslal přihrávku na střed hřiště, odkud ROBERT KOŠIR prostřelil Kratěka a sparťané tak nadále živí naději na bodový zisk z dnešního zápasu. Asistence: Jan Krejča.
    56:06 Po dlouhém dobývání se nakonec do zakončení dostal Svatoš.
     
    56:06
    Po dlouhém dobývání se nakonec do zakončení dostal Svatoš. Z hranice velkého brankoviště ale trestuhodně přestřelil.
     
    55:10
    Sparta zkouší vabank a hraje bez brankáře.
    50:55 Hodně rušno bylo na brankovišti Bohemians.
     
    50:55
    Hodně rušno bylo na brankovišti Bohemians. Kratěk nevěděl, kde má míček a ani rozhodčí ho neviděli. Sparťané sice docílili branky, ale bylo to hodně dlouho po hvizdu.
    49:17 Šimek si vybojoval míček na půlce a šel sám na Beneše.
     
    49:17
    Šimek si vybojoval míček na půlce a šel sám na Beneše. Sparťanského brankáře střelou po zemi sice nepřekonal, ale míček z dorážky projel těsně kolem tyčky.
    46:18 David ŠIMEK - 4:2
     
    46:18
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase vede jeden z týmů o dvě branky. DAVID ŠIMEK si seběhl od mantinelu na střed a střelou na vzdálenější tyč nedal Benešovi šanci. Asistence: Matyáš Krebner.
    40:38 Patrik ŠEBEK - 3:2
     
    40:38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se podruhé v zápase dostávají do vedení. Dobisík přiťukl v rohu míček PATRIKU ŠEBKOVI, který překvapil všechny a nejvíc Beneše, protože jeho střela z úhlu skončila v brance. Asistence: Jan Dobisík.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Marek Koščo – 2 minuty, Sekání).
    36:44 Šimek se pokusil překvapit Beneše bekhendovým padáčkem.
     
    36:44
    Šimek se pokusil překvapit Beneše bekhendovým padáčkem. Beneš ale dokázal zareagovat ramenem a míček poslal nad branku.
     
    36:44
    Bohemians budou mít k dispozici trestné střílení. Koščo na poslední chvíli sekl do soupeře.
    33:19 David ŠIMEK - 2:2
     
    33:19
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Třicet mnut trvalo, než padl další gól. O něj se postaral JAKUB ŠÁRKA, který vyslala od mantinelu střelu z otočky a to byl zády k brance, i když na brance podle všeho tečoval Šimek. Gól je však připsán nejproduktivnějšímu hráči Bohemians. Asistence: Vojtěch Zezulka.
     
    29:41
    Zouzal zbytečně poslal k zemi Formana a Bohemians získávají přesilovou hru.
    18:47 Kratěk se blýskl dvěma výbornými zásahy proti Krejčovi.
     
    18:47
    Kratěk se nyní blýskl dvěma výbornými zásahy proti Krejčovi. Sparťanský útočník si myslel, že zejména jeho dorážka už bude gólová, ale gólman Bohemians stihl vytasit ruku a zastavil míček ještě na brankové čáře.
    03:24 Michal KAREŠ - 1:2
     
    03:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pouhých osm vteřin stačilo Spartě, aby otočila vývoj zápasu. Ujhelyi vybojoval míček na brankovišti a ihned ho posouval na druhou stranu, kde byl připravený MICHAL KAREŠ. Asistence: Lukáš Ujhelyi.
    03:16 Milan GARČAR - 1:1
     
    03:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané hodně rychle vyrovnávají. Svatoš vystihl rozehrávku soupeře. Sice mu střela nesedla, ale míček se odrazil od zadního mantinlu přesně na druhou stranu, kde MILAN GARČAR stihl dostat míček pod Kratěkem. Asistence: Ondřej Svatoš.
    02:28 David ŠIMEK - 1:0
     
    02:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Kratěk na nic nečekal a ihned byhodil míček na Šarku, který vracel míček pod sebe. Čihák ještě Beneše neprostřelil, ale z následné dorážky se prosadil DAVID ŠIMEK, jenž nedal sparťanskému gólmanovi šanci a poslal míček do horní poloviny branky. Asistence: Pavel Čihák.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 3. Šimek (Čihák), 34. Šimek (Zezulka), 41. Šebek (Dobisík), 47. Šimek (Krebner), 63. Krebner (Höffer) – 4. Garčar (Svatoš), 4. Kareš (Ujhelyi), 57. Košir (Krejča), 60. Košir (Marvánek)


    FbŠ Bohemians: Kratěk (Paleček) – Zezulka, Krebner, Cabejšek, Forman, Čihák, Krbec, Šefčík – Poláček, Šebek, Dobisík – Šimek, Miščík, Mandík – Höffer, Kindl (C), Palatínus – Růžek, Šárka.
    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Marvánek, Koščo, Kalaš, Garčar (C), Zeman – Zouzal, Ujhelyi, Košir – Jaroš, Svatoš, Krejča – Kareš, Špalek, Časar – Kozdera.

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek