West Bromwich – Manchester United 1:2 (kon.) | Bournemouth – Liverpool 0:4 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
1:2 (0:2)
Manchester United
Nedeľa 17.12.2017, 15:15 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Rondón si pri postrannej čiare v súboji s Jonesom pomáhal rukami. Domácemu útočníkovi sa to nepáči, jeho protesty vyústili do žltej karty.
     
    90+3
    Nemanja Matić vidí za zdržovanie hry žltú kartu. Stalo sa tak po faule na Herreru.
     
    90+2
    Rojo svojím odkopom nachádza priamo Lukakua, ktorý uteká Hegazymu aj Evansovi. Zakončenie Belgičana netriafa bránu o dobré dva metre.
    88.
     
    88
    De Gea mohol opäť inkasovať! Zachránil ho ale Nemanja Matić, ktorý si postrážil súpera. Okolo španielskeho brankára sa pohybovali aj Hegazy, Evans a Barry, dvaja z nich privodili de Geovi šrámy na tele.
     
    87
    Marcos Rojo míňa loptu pri odkope, všetko sa to stalo vo vlastnej šestnástke! Argentínčan takmer zapríčinil vlastný gól, bude z toho "iba" roh!
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Jesse Lingard, prichádza Scott McTominay.
     
    85
    Mohlo byť vyrovnané. Phil Jones si neustrážil Jaya Rodrigueza, de Gea zostal stáť na mieste. Našťastie pre Manchester šla hlavička z malého vápna zhruba meter vedľa tyče!
     
    79
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Marcus Rashford, prichádza Anthony Martial.
     
    77
    West Bromwich Albion dal gól! Zmätok pred de Geom. Odrazy hrali v prospech domácich. K lopte sa zvnútra malého vápna dostal GARETH BARRY, ktorý znižuje na 1:2! Barryho nedokázal postrážiť Rashford, ktorý mal ísť z ihriska dole ešte pred gólom.
     
    71
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Grzegorz Krychowiak, prichádza Chris Brunt.
     
    66
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Antonio Valencia, prichádza Marcos Rojo.
     
    64
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Oliver Burke, prichádza Jay Rodriguez.
     
    59
    Jesse Lingard vyrazil do protiútoku, ktorý sa mohol skončiť gólom! Lukaku vrátil loptu svojmu spoluhráčovi, ten ranou z prvej iba preveril pozornosť domáceho brankára.
     
    57
    A Rashford mohol kontrovať gólom z half-voleja! Valenciov center ešte predĺžil Lingard, Rashford však pravačkou míňa bránu Fostera približne o tri metre!
     
    55
    Mohlo byť znížené! Blesková akcia, Oliver Burke odcentroval cez Younga, avšak loptu nezasiahol ani Rondón, ani jeho spoluhráč! Všetko napokon upokojil Valencia.
     
    53
    Marcus Rashford avizuje zákrok Hegazyho do jeho tváre, rozhodcovia si nič nevšimli. Mladík z liahne United o pár sekúnd neskôr vyštartoval po egyptskom obrancovi, za čo ho už skúsený arbiter oceňuje žltou kartou.
     
    46
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Claudio Yacob, prichádza Gareth Barry.
    35. Jesse Lingard (MAN) - 0:2
     
    35
    Manchester United dal gól!
    Matić prelomil obranný val súpera, Lukaku okamžite na Matu, ktorý pripravil priestor pre JESSEHO LINGARDA. Polovysokú ranu ešte tečuje Ahmed Hegazy, od ktorého sa lopta odráža za chrbát bezbranného Bena Fostera. Ešte si musíme počkať, či z toho nakoniec nebude vlastný gól.
     
    34
    Allan Nyom sa aj so šťastím dostal cez dvoch strážcov. Nasledoval center na Rondóna, ktorý zblokoval Smalling, Valencia loptu upratal do bezpečia.
     
    31
    Oliver Burke preváhal ideálny moment na prihrávku na Rondóna! Jones nezachytil nábeh Burkea, čím sa otvoril priestor pre druhého hráča WBA. Škoda, ak by prihrávka prešla, Rondón mohol ísť na de Geu úplne sám!
    27. Romelu Lukaku (MAN) - 0:1
     
    27
    Manchester United dal gól!
    Domáci zle odkopli loptu, k nej sa po prihrávke Matu dostal Rashford. Mladík to trafil priamo na hlavu spoluhráča, ktorým nie je nik iný, ako ROMELU LUKAKU. Belgický útočník svoj zásah neoslavuje.

    Viktor Kalinács

    Góly: 77. Barry – 27. R. Lukaku, 35. Lingard

    Karty:   90+5. Rondón (WBA) – 53. Rashford (MAN), 90+3. N. Matić (MAN)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:7.
    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, Hegazy, J. Evans (C), Gibbs – Yacob (46. Barry) – Livermore, Krychowiak (71. Brunt), McClean, Burke (64. Jay Rodriguez) – Rondón.
    Náhradníci: Myhill – Barry, Brunt, Field, McAuley, Jay Rodriguez, Robson-Kanu.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia (C) (66. Rojo), Smalling, P. Jones, Young – A. Herrera, N. Matić – Mata, Lingard (86. McTominay), Rashford (79. Martial) – R. Lukaku.
    Náhradníci: Romero – Ibrahimović, Martial, Lindelöf, McTominay, Shaw, Rojo.

    Rozhodca: Taylor – Child, Lennard.