Kolín nad Rýnom – Wolfsburg 1:0 (kon.) | Brémy – Mainz 2:2 (kon.) | Frankfurt – Schalke 2:2 (kon.)
Augsburg – Freiburg 3:3 (kon.) | Stuttgart – Bayern 0:1 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 2:1 (kon.)
koniec
FC Augsburg
3:3 (1:1)
SC Freiburg
cz Sobota 16.12.2017, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
    90+4. Alfred FINNBOGASON - 3:3
     
    90+4
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Neskutečný závěr zápasu! Domácí druhou brankou v nastaveném čase dovádějí zápas nejspíše k remíze. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce znovu ALFRED FINNBOGASON, který se dnes prezentuje hattrickem a celý Augsburg mu dnes může děkovat.
    90+3. Alfred FINNBOGASON - 2:3
     
    90+3
    Augsburg právě vstřelil branku!
    A přece jen je tady ještě zdramatizování úplného závěru zápasu. Po centru Maxe se dostal k hlavičce ALFRED FINNBOGASON, který nedal pokusem z blízkosti hostujícímu brankáři žádnou šanci.
    66. Nils PETERSEN - 1:3
     
    66
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Zničehonic je to o dvě branky. Augsburg kontroloval dlouhé minuty míč, ale branka přichází na druhé straně. Smrtící protiútok se zrodil u Kleindiensta, který vybojoval balon, poté ho předložil do ideálního prostoru do vápna, kde už byl NILS PETERSEN. Kapitán Freiburgu si poradil s vyběhnutým Hitzem a míč dopravil do prázdné branky.
    49. Nils PETERSEN - 1:2
     
    49
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu se raduje Freiburg! NILS PETERSEN se na zadní tyči dostal k nadraženému centru od rohového praporku. Dostal se ze spárů bránícího Hintereggera a s přehledem uklidil míč do sítě.
    22. Christian GÜNTER - 1:1
     
    22
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Freiburg z první střely srovnává stav zápasu. CHRISTIAN GÜNTER dostal vynikající nahrávku do běhu na levém kraji. Měl před brankou několik spoluhráčů, ale rozhodl se střílet na zadní tyč a udělal dobře. Už ani skluzující Hinteregger nedokázal míč zastavit před brankovou lajnou.
    2. Alfred FINNBOGASON - 1:0
     
    2
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Neskutečný úvod zápasu z pohledu Augsburgu! Domácí získali balon ještě na útočné polovině. Caiuby dokázal propasírovat míč do vápna na ALFREDA FINNBOGASONA, který ještě na první pokus proti Schwolowovi neuspěl, ale míč se k němu vrátil a i přes vracející se obránce Freiburgu dopravil balon do sítě.

    Vít Schück

    Góly: 2. Finnbogason (Caiuby), 90+3. Finnbogason (Max), 90+4. Finnbogason (Gregoritsch) – 22. Günter (Kleindienst), 49. Petersen (Kleindienst), 66. Petersen (Kleindienst)

    Karty:   44. Baier (AUG) – 59. Haberer (FRE), 71. Petersen (FRE), 81. Söyüncü (FRE)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:1. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:13.
    FC Augsburg: Hitz – Opare (24. Framberger), Gouweleeuw, Hinteregger, Max – R. Khedira (78. Schmid), Baier (C) – Heller (72. Córdova), Gregoritsch, Caiuby – Finnbogason.
    Náhradníci: Luthe – Stafylidis, Schmid, Callsen-Bracker, Córdova, Či Tong-won, Framberger.

    SC Freiburg: Schwolow – Kübler, Koch, Söyüncü, Günter – Ravet (90+4. Kapustka), Haberer, Höfler, Terrazzino (90+1. Stanko Stanko) – Petersen (C), Kleindienst (79. Kath).
    Náhradníci: Gikiewicz – Ignjovski, Sierro, Schuster, Kapustka, Stanko Stanko, Kath.

    Rozhodca: Dingert – Christ, Gerach