Ostrava – Olomouc 7:3 (kon.) | Panthers – Ne 2:5 (kon.) | Jičín – Vítkovice 3:18 (kon.)
Královské Vinohrady – Liberec 3:8 (kon.) | Chodov – Židenice 9:1 (kon.) | Bohemians – Tatran 5:3 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
3:8 (0:2, 1:4, 2:2)
Crazy girls FBC Liberec
cz Piatok 15.12.2017, 19:00 • Rieger aréna • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 13. kolo
     
    53:39
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Anna Kabeláková – 2 minuty, Sekání).
     
    49:44
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Velmi nepřesnou rozehrávku na domácí straně nyní potrestala ALENA ŽIŽKOVÁ, která po čtrnácti vteřinách od inkasované branky znovu snižuje! Bez asistence.
     
    49:30
    Střídání v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady: ze hřiště odchází Eliška Kuchyňková, přichází Jana Vyrobíková.
     
    49:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    První střela Pekárkové ještě brankou neskončila, následná dorážka už ale ano, prosadila se LUCIE VEIDLOVÁ! Liberec už zase vede rozdílem šesti branek. Asistence: Nikol Pekárková.
     
    47:49
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Přesilovou hru také využívají! KRISTÝNA VEJVODOVÁ dokázala z bezprostřední blízkosti míček propasírovat až za hostující brankářku! Asistence: Lenka Kalistová.
     
    46:34
    Klára Leierová dostává 2+10 za nesportovní chování, domácí dostávají příležitost přesilové hry!
     
    45:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky se dostaly do přečíslení dvě na jednu. Na konci celé akce byla OXANA ŠAMANINOVÁ, která domácí brankářce nedala šanci! Asistence: Martina Dostalíková.
     
    41:42
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Adriana Kronychová – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    39:10
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí hráčky se přeci jen dočkaly! Po výborné přihrávce se do zakončení dostala RADKA KYLAROVÁ, která volila zakončení pod horní tyčku! Asistence: Alena Žižková.
     
    37:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pekárková si míček chytře vyměnila s LUCII VEIDLOVOU. Ta následně přidala už šestou branku hostujícího týmu! Asistence: Nikol Pekárková.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Anna Kabeláková – 2 minuty).
     
    34:22
    Žižková teď parádní přihrávkou oslovila Šádkovou, která ovšem ani natřikrát neuspěla! Štěpánová působí velmi jistým dojmem.
     
    30:37
    Domácí lavička si po páté inkasované brance vyžádala čas na poradu!
     
    30:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Uběhla sotva minuta a přichází pátá branka hostujících florbalistek! MICHAELA MLEJNKOVÁ míček poslala do Kuchyňkové. Ta si balónek sama srazila do branky! Asistence: Oxana Šamaninová.
     
    29:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Snížení nepřišlo, naopak je tu čtvrtá branka hostů! OXANA ŠAMANINOVÁ využila přihrávky Vejdělkové a střelou z první překonala Kuchyňkovou! Asistence: Michaela Vejdělková.
     
    28:22
    Vejvodová dnes podruhé v jasné příležitosti! Domácí florbalistka teď ani nadvakrát nedokázala překonat brankářku Štěpánovou!
     
    26:58
    Až minutu před vypršením trestu přišla dobrá šance pro Liberec! Kuchyňková měla štěstí, zvonilo totiž břevno!
     
    22:59
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Lenka Kalistová – 5 minut, Sekání).
     
    20:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vstup do druhé třetiny vychází daleko lépe hostujícím hráčkám, která přidávají třetí branku! MICHAELA MLEJNKOVÁ po přihrávce Leierové zakončila standardní situaci. Asistence: Klára Leierová.
     
    18:33
    Obrovská příležitost pro Vinohrady! Do té se dostala Vejvodová, která se ocitla úplně sama před Štěpánovou. Celá situace ale první branku domácích nepřinesla.
     
    15:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující tým jde do vedení už o dvě branky! Mlejnková našla ADÉLU DLOUHOU, která se prosadila střelou na vzdálenější tyčku! Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    12:36
    Mohlo to být už o dvě branky! Veidlová dostala hodně prostoru, její střelecký pokus poté skončil pouze na tyči!
     
    03:31
    Zatím největší šance domácích v dosavadním průběhu! Lingová se hnala do zajímavé příležitosti, ovšem proti její střele zasáhla Štěpánová!
     
    00:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky se velmi rychle ujímají vedení! Na konci pohledné akce byla MICHAELA MLEJNKOVÁ., která skórovala do odkryté branky! Asistence: Klára Leierová.

    Štěpán Slovák

    Góly a asistencie: 40. Kylarová (Žižková), 48. Vejvodová (Kalistová), 50. Žižková – 1. M. Mlejnková (Leierová), 16. Dlouhá (M. Mlejnková), 21. M. Mlejnková (Leierová), 30. Šamaninová (Vejdělková), 31. M. Mlejnková (Šamaninová), 38. Veidlová (Pekárková), 46. Šamaninová (Dostalíková), 50. Veidlová (Pekárková)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (50. Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová – Kalistová, Žižková, Honzová – Lingová, Bursová, A. Kutnarová – Zelníčková, Kylarová, Šádková – Vavřinová, Dobisíková.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová – Dlouhá, Ljachová, Kabeláková – Dostalíková, Veidlová, Čermáková – Leierová, Bartůšková, Pekárková – Rumlová, Kronychová, Tomanová – M. Mlejnková, Šamaninová, Vejdělková – Bárková.

    Rozhodca: Hejzlar, Weissgráb

    Diváci: 60