Francúzsko – Slovensko sk 2:4 (kon.)
koniec
Francúzsko
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Slovensko
Štvrtok 14.12.2017, 16:00 • Nordlyshallen Olympic Arena, Hamar (Nórsko) • MECA Hockey Games 2017
Partner:
     
    55:13
    Slovensko dalo gól!
    Naši hráči využívajú presilovku po 4 sekundách! Bubela vyhral buly, Kudrna posunul puk na modrú čiaru Starostovi, ktorý nabil IVANOVI BARANKOVI a ten delovkou nekompromisne prestrelil Hardyho!
    Asistencie: Tomáš Starosta, Andrej Kudrna.
     
    49:02
    Slovensko dalo gól!
    Znovu sa dostávame do vedenia v stretnutí! Francúzi chceli vyhodiť puk, no získal ho Skalický a ešte dokázal posunúť na modrú čiaru TOMÁŠOVI SUROVÉMU, ktorý tvrdou delovkou prestrelil nič netušiaceho Hardyho!
    Asistencia: Pavol Skalický.
     
    25:17
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzi vyrovnávajú stav stretnutia! Hráči v bielych dresoch nahodili puk do pásma, odrazil sa od zadného mantinelu, Guttig prihrával TEDDYMU DA COSTOVI, ktorý strelou z prvej prekonal akosi nič netušiaceho Godlu!
    Asistencia: Anthony Guttig.
     
    17:37
    Francúzsko dalo gól!
    Je znížené! Naši zle rozohrali, puk vypichol na pravom kruhu Matima, ktorý ho prihral JEREMIEMU ROMANDOVI. Ten sa dostal k strele spomedzi kruhov a Godlu prekonal zakončením k ľavej žrdi!
    Asistencia: Rudy Matima.
     
    12:27
    Slovensko dalo gól! Graňák vykorčuľoval po modrej čiare, posunul ho na ľavý kruh PETROVI ČEREŠŇÁKOVI, ktorý sa rozhodol vystreliť a perfektnou strelou švihom trafil ľavý horný roh. Dobrú prácu odviedol Skalický, ktorý Hardymu absolútne zaclonil.
    Asistencia: Dominik Graňák.
     
    07:43
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hokejisti strieľajú otvárací vedúci gól! Francúzi zle rozohrali, Baranka zachytil prihrávku na modrej čiare a dával ju pred bránku, kde bol ANDREJ KUDRNA. Jeho prvú strelu ešte Hardy vyrazil, ale dorážku už nezachytil.
    Asistencia: Ivan Baranka.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 18. Romand (Matima), 26. T. Da Costa (Guttig) – 8. Kudrna (Baranka), 13. Čerešňák (Graňák), 50. Surový (Skalický), 56. Baranka (Starosta, Kudrna)


    Francúzsko: Hardy (Ylonen) – Chakiachvili, Dame-Malka, Raux, Hecquefeuille, Crinon, Janil, Bedin, Llorca – Lamperier, Guttig, T. Da Costa – Ritz, Bouvet, Guttierez – Perret, Terrier, Maia – Romand, Matima, Ville
    Slovensko: Godla (J. Hudáček) – Čerešňák, Graňák, Baranka, Starosta, Jánošík, Meszároš, Kotvan, Švarný – Lamper, Surový (C), Cingeľ – L. Hudáček, Bubela, Kudrna – Paulovič, Krištof, M. Sukeľ – Skalický, Ölvecký, Hrnka