Nové Zámky – Nitra 3:4 (kon.) | Zvolen – Košice 2:0 (kon.) | Detva – Trenčín 2:6 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Žilina 2:3 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 1:2 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
HK Nitra
Nedeľa 10.12.2017, 16:00 • Štadión HK Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tesne pred koncom zápasu ešte domáci upravujú skóre dnešného zápasu, keď Mareka Laca prekvapil ŠTĚPÁN NOVOTNÝ. Asistencia: Arturs Salija.
     
    57:28
    Brankár Samuel Baroš už je na striedačke, domáci hrajú power-play!
     
    48:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Novák Michal – 5 min., napadnutie oblasti hlavy a krku + osobný trest do konca zápasu, napadnutie oblasti hlavy a krku).
     
    46:11
    Nitra dala gól!
    Prvá Krištofova prihrávka na Versteega neprešla, druhá na TOMÁŠA MIKÚŠA už áno a útočník hostí z medzikružia vymietol ľavý horný roh Barošovej bránky! Asistencie: Michal Krištof, Mitch Versteeg.
     
    44:32
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Novák Michal – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Paulovič – 2 min., hrubosť).
     
    38:44
    Nitra dala gól!
    Hosťujúca Nitra otáča vývoj dnešného stretnutia, pretože po zákroku Baroša sa najlepšie zorientoval pred bránkou domácich MATEJ PAULOVIČ a prepasíroval puk do siete domáceho tímu! Asistencia: Matúš Rais.
     
    36:44
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Krištof – 2 min., nešportové správanie).
     
    35:18
    Nitra dala gól!
    Nádherná akcia hostí, Milam od modrej čiary ideálne našiel pred bránkou MATEJA PAULOVIČA, ktorý puk tečoval za chrbát bezmocného Samuela Baroša. Asistencie: Jameson Milam, Peter Ordzovenský.
     
    34:10
    Krásna akcia nitrianskeho útočníka Judda Blackwatera, ktorý prešiel celou obranou domáceho tímu ako nôž maslom, no z ľavej strany recept na Baroša nenašiel.
     
    30:34
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Šiška – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    29:31
    Nitra dala gól!
    Nuž, máme tu prvú vážnu akciu Nitry v druhej tretiny a hneď je to už len o jeden gól. Macík poslal z ľavej strany skvelú prihrávku nestráženému JAMESONOVI MILAMOVI, ktorý sám pred Barošom nezaváhal. Asistencie: RADOSLAV MACÍK, MICHAL KRIŠTOF.
     
    26:47
    Z druhej vlny nepríjemne pálil domáci obranca Arturs Salija, stav zápasu sa však nemení!
     
    19:37
    Krásna akcia hostí, Mezei parádne našiel pred bránkou hostí voľného Mikúša, ktorý však minul bránku Nových Zámkov!
     
    08:01
    Obrovská šanca domáceho tímu, dvojica Novozámčanov sa dostala do prečíslenia 2 na 1, Lantoši však strelou zápästím minul horný roh Lacovej bránky!
     
    07:29
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Škoda – 2 min., sekanie).
     
    05:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Takmer som to ani nestihol dopísať a stav zápasu sa nám mení. Český obranca KAREL PLÁŠIL napriahol od modrej čiary a prestrelil nešťastného Mareka Laca v bránke Nitry. Asistencia: Eduard Šimun.
     
    01:44
    HC Nové Zámky dali gól!
    Prvá strela domácich hokejistov na bránku Nitry, po prihrávke Zbořila sa do dobrej pozície dostal PHILIP JOHAN LORRAINE a peknou strelou prekonal Mareka Laca v bránke hostí. Asistencia: Adam Zbořil.

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 2. Lorraine (Zbořil), 6. Plášil (Šimun), 60. Novotný (Salija) – 30. Milam (Macík, Krištof), 36. Paulovič (Milam, Ordzovenský), 39. Paulovič (Rais), 47. Mikúš (Krištof, Versteeg)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Foltán) – Salija, Látal, Plášil, Novák, Hruška, Vidovič, Trávniček – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Lorraine, Škoda, Fábry – Lantoši, Šimun, Varga – Jass K., Rehák D., Tužinský
    HK Nitra: Laco M. (Lawson) – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Rýgl, Versteeg – Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Macík – Korím, Šiška, Csányi – Fominych, Šille, Pupák

    Rozhodca: Jonák, Goga – Výleta, Orolín

    Diváci: 1358