Slovensko – Nórsko sk 7:4 (kon.) | Fínsko – Švajčiarsko 3:1 (kon.) | Švédsko – Česko 7:1 (kon.)
koniec
Fínsko
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Švajčiarsko
cz Piatok 08.12.2017, 17:00 • Arena O. Nepelu, Bratislava • MS žien • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    59:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky z trestného střílení je MY KIPPILAOVÁ.
     
    52:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcarky přesilovou hru proměňují! Ulberová našla skvělou přihrávku na pravé straně volnou CORIN RUTTIMANNOVOU, která střelou přes několik hráček trefila prostor u levé tyče. Asistence: Sereina Ulberová.
     
    44:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A ejhle! Finky odolaly úvodnímu tlaku soupeře, dostaly se s míčkem poprvé na dostřel soupeřovy branky a je z toho gól. Kalioová našla skvělou přihrávkou NINU RANTALAOVU, která přízemní střelou překonává Heiniovou v bráně Švýcarska. Asistence: Minna Kallioová.
     
    34:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle se finskému týmu povedlo. Rychlá kombinační akce a přihrávka Kauppiové na druhou stranu na MY KIPPILAOVOU, která střelou z první na bližší tyč poslala míček pod skakající gólmankou do sítě. Asistence: Veera Kauppiová.

    MCh

    Góly a asistencie: 35. Kippilaová (Kauppiová), 45. Rantalaová (Kallioová), 60. Kippilaová (t.s.) – 53. Ruttimannová (Ulberová)


    Fínsko: Siltanenová (Vuorelaová) – Kalliová, Sipilainenová – Rantalaová, Ella Alanková, Elisa Alanková; Karjalainenová, Kippilaová – V. Kauppiová, Wickmanová, O, Kauppiová; Kujalaová, Kauppilaová – Luomaniemiová, K. Kujalaová; Eskelinenová, Nieminenová – Saariová;
    Švajčiarsko: Heiniová (Schmidová) – Martiová, Reinhardová – Ulberová, Ruttimannová, Wiikiová; Mischlerová, Stellaová – Gerigová, Rossierová, Scheideggerová; Liechtiová, Streiffová – Zwingiová, Gamperliová, Spichingerová; Cinaová – Wyssová, Fricková

    Rozhodca: Jörgen Andersson, Daniel Dufvenberg (oba SWE)