Nemecko – Slovensko sk 3:7 (kon.)
koniec
Nemecko
3:7 (1:2, 1:3, 1:2)
Slovensko
Utorok 05.12.2017, 16:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • MS žien • Predkolo
Predzápasové kurzy
     
    26:21
    Slovenky dostávajú ideálnu príležitosť pomstiť zranenie Alžbety Ďuríkovej a dostať sa do opätovného vedenia, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Vanessa Weikumová.
     
    19:03
    Tak to je nepríjemnosť na záver náročnej prvej tretiny. Slovenky totiž budú hrať v štyroch, keď sa Paulína Hudáková previnila voči pravidlám a za nedovolené bránenie v hre si odcháádza sadnúť na dve minúty na trestnú lavicu.

    Jakub Kocourek

    Góly a asistencie: 9. Schimanská (Baumgartenová), 26. Neumannová (Baumgartenová), 58. Neumannová (Baumgartenová) – 3. Ferenčíková (Hudáková), 8. Košturiaková (Hudáková), 27. Košturiaková (Ferenčíková), 36. Šponiarová (Hudáková), 40. Klapitová (Šidlová), 46. Košturiaková (Hudáková), 60. Cupráková (Trošková)


    Nemecko: Brünnová (Recková) – Pradelová, Timmelová, Schimanská, Baumgartenová – Beppler-Altová, Holstová, Kuhlmannová, Kleerbaumová, Bestová – Schulzová, Mena Königová, Weikumová, Entelmannová, Mietzová – Jensenová, Grünewaldová, Brökerová
    Slovensko: Krištofová (Hlavatá) – Šponiarová, Ďuríková, Paulína Hudáková, Košturiaková, Ferenčíková – Klapitová, Šidlová, Kvasková, Trošková, Kristína Hudáková – Bobotová, Kocúrová, Dzurinová, Robová, Cupráková – Pintérová, Grossová, Boľová