Olympiakos – Juventus 0:2 (kon.) | Barcelona – Lisabon 2:0 (kon.) | AS Rím – Karabach 1:0 (kon.)
Chelsea – Atlético Madrid 1:1 (kon.) | Celtic – Anderlecht 0:1 (kon.) | Bayern – Paríž 3:1 (kon.)
Manchester United – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Benfica – Bazilej 0:2 (kon.)
koniec
AS Rím
1:0 (0:0)
FK Karabach
Utorok 05.12.2017, 20:45 • Stadio Olimpico (Rím) • Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa domáci predsa len podarilo zo svojej aktivity vyťažiť gól a tak vyhrávajú toto stretnutie 1:0! Keďže Chelsea remizovala s Atl. Madrid 1:1, tak z tejto skupiny postupuje z prvého miesta AS Rím a s druhého londýnsky celok. Madrid tak putuje do Európskej ligy a pre Karabach sa účinkovanie v európskych pohároch na túto sezónu skončilo.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:40:20)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Nadstavujú sa ešte 2 minúty!
     
    90
    Džeko pekne prenikol pred pokutové územie hostí, následne sa mu podarilo aj vystreliť, ale jeho pokus tesne minul bránu Karabachu.
     
    89
    Čakáme už aj na údaj o nadstavenom čase, stav v Londýne je aj naďalej 1:1!
     
    88
    Žltú kartu dostáva Jakub Rzeźniczak (FK Karabach).
     
    87
    Rohový kop však žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol, k lopte sa tak dostáva hosťujúci celok.
     
    86
    Do zakončenia na bránu hostí sa opäť dostal Kolarov, opäť však stroskotal na výbornom Šehićovi! Rím ešte získava rohový kop.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Dino Ndlovu, prichádza Ramil Šejdajev.
     
    84
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Mahir Madatov, prichádza Agabala Ramazanov.
     
    83
    Stav zápasu sa nemení ani v Londýne, domáci tak môžu hrať uvoľnene, ale je potrebné zvládnuť záver zápasu, ktorý sa už blíži.
     
    82
    Dopredu sa ešte snažia prenikať aj hosťujúci futbalisti, ale všetky ich útoky končia niekde v strede poľa.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Diego Perotti, prichádza Lorenzo Pellegrini.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva približne 10 minút, možno ešte nejaký ten nadstavený čas. Uvidíme, či príde ešte nejaká zaujímavá situácia pred jednou či druhou bránou.
     
    79
    Exekútorom tohto priameho kopu bol napokon Kolarov a vyskúšal to zaujímavou strelou na bránu hostí. Jeho pokus však smeroval iba tesne vedľa brány Karabachu!
     
    78
    Po faule získavajú domáci priamy kop na útočnej polovičke. Šehić si už stavia obranný múr, zrejme uvidíme priamu strelu na bránu hostí.
     
    76
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Afran Ismajilov, prichádza Dani Quintana.
     
    75
    Z tohto ťaženia domáci futbalisti napokon nič zaujímavého nezískali, bude to len odkop od brány Šehića. Rím sa však opäť snaží preniknúť na útočnú polovičku.
     
    73
    Rím pokračuje vo svojej aktivite, hostia sa tak musia brániť. Zrejme takýto obraz hry už uvidíme do konca zápasu.
     
    72
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Stephan El Shaarawy, prichádza Gerson.
     
    71
    Gól padol v Londýne, stav medzi Chelsea a Atl. Madrid je 1:1! Keby takéto výsledky ostali do konca stretnutí, AS Rím by postupoval z prvého miesta.
     
    70
    Domáci teraz na súperovej polovičke nič nevymysleli, dopredu sa tak chcú dostať hostia. Prejsť cez defenzívu talianskeho celku to však majú veľmi náročné.
     
    68
    AS Rím sa opäť usadil na súperovej polovičke, momentálne však len kombinuje a vyčkáva. Domáci sa nemajú kam ponáhľať, momentálne sú postupujúcim tímom.
     
    67
    Hostia navyše na útočnej polovičke ani dlho nevydržali a tak ide dopredu domáce mužstvo. Času v druhom polčase ešte ostáva dosť, snáď ešte prídu nejaké zaujímavé momenty.
     
    66
    Po dlhšej dobe sa však aj hostia dostávajú na útočnú polovičku, ale obrana domácich dnes chyby zatiaľ nerobí a tak sa Karabach do žiadnej zaujímavej situácie nedostáva.
     
    65
    Dôležité však je, že AS Rím aj naďalej vyhráva a hrá veľmi aktívne. Hostia sa momentálne len bránia.
     
    64
    Rím zahrával v krátkej dobe dva rohové kopy za sebou, ale nič zaujímavého z toho domáci celok nevyťažil.
     
    63
    Veľa nechýbalo a domáci už mohli vyhrávať o dva góly! Nainggolan to skúsil strelou z väčšej vzdialenosti a mieril presne k pravej tyčke. Brankár hostí Šehić však výborným zákrokom zachránil svoje mužstvo.
    62. Radja Nainggolan (ASR)
     
    62
    Napokon tretí rohový kop už nič zaujímavého neponúkol, ale domáci futbalisti sú aj naďalej pri lopte a snažia sa ešte niečo vymyslieť.
     
    61
    Žltú kartu dostáva Edin Džeko (AS Rím).
    Žltú kartu dostáva Eľvin Junuszade (FK Karabach).
     
    60
    A domáci celok získava aj tretí rohový kop za sebou. Karabach je tak pod veľkým tlakom.
     
    59
    Domáci teraz zahrávali rohový kop, po ňom sa do zakončenia dostal Džeko a jeho pokus hostia zblokovali na ďalší rohový kop. Karabach sa tak bude musieť znova brániť.
     
    58
    AS Rím hrá však aj naďalej veľmi aktívne, Nainggolanovi však teraz nevyšiel center pred bránu hostí. Tlak domácich však pokračuje naďalej.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Míchel (FK Karabach).
     
    55
    Karabach už nemá čo stratiť a tak sa pokúša o útočné výpady. Domáci však hrajú pozorne aj v obrane a tak svojho súpera do ničoho nepúšťajú. Uvidíme, čo nám ponúknu zvyšné minúty tohto zápasu.
     
    54
    Tlak domácich tak konečne priniesol Rímu zaslúžený gól. Gól sa však teraz podarilo streliť aj Atl. Madrid, ale aj naďalej je postupujúcim celkom je aj naďalej ten taliansky.
    53. Diego Perotti (ASR) - 1:0
     
    53
    AS Rím dal gól!

    Je tu prvý gól tohto zápase a dávajú ho domáci futbalisti! AS Rím zahrával ďalší rohový kop, ktorý hostia odvrátili, ale domáci ešte ostali na útočnej polovičke. DIEGO PEROTTI krásne vyslal pred bránu hostí Džeka, ktorý následne aj vystrelil, ale brankár Šehić jeho pokus ešte dokázal vyraziť. Perotti sa však dostal k odrazenej lopte a hlavičkou loptu usmernil do siete – 1:0!
     
    52
    AS Rím získal rohový kop, ale po centri od rohovej zástavky od Kolarova neprišla žiadna zaujímavá situácia a hostia loptu upratali do bezpečia. Rím však rozbieha svoj ďalší útok.
     
    51
    Perotti pekne prenikol pred bránu hostí, jeho následný center mu však nevyšiel podľa predstáv a obrana hostí upratala loptu do bezpečia. Rím však ešte ostáva v útoku.
     
    50
    Nainggolan sa teraz pokúsil o individuálnu akcie, podarilo sa mu aj vystreliť na bránu hostí, ale brankár Šehić bol pripravený a tento jeho pokus kryje.
     
    49
    Domáci zachytili výkop hostí a už sa pokúšajú preniknúť pred bránu svojho dnešného súpera. Zatiaľ tak pokračuje futbal, aký sme mali možnosť vidieť v prvom polčase.
     
    48
    Podobný výsledok je zatiaľ aj v zápase Chelsea s Atl. Madrid. Keby to ostalo v oboch prípadoch v platnosti až do konca, postupoval by AS Rím.
     
    47
    Hostia sa snažili preniknúť na útočnú polovičku, ale loptu rýchlo stratili a tak sa už do kombinácie dostávajú domáci futbalisti.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali futbalisti Karabachu.
    46. Radja Nainggolan (ASR)
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu spať na hracej ploche, druhý polčas tak o chvíľu začne!
     
    V prvom polčase jasne dominovali domáci futbalisti, ale do výraznejšej gólovej situácie sa nedostali. Hostia to skúšali cez rýchle protiútoky, ale tie im takisto nič zaujímavého nepriniesli.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Ešte tu je rohový kop pre domácich futbalistov.
     
    45+2
    Zmeniť sa to teraz snažil Džeko, ale jeho pokus spoza 16-tky smeroval iba príliš vysoko a tak to bude odkop od brány Karabachu.
     
    45+1
    Aj v nadstavenom čase sú domáci usadení na útočnej polovičke, hostia však všetko zvládajú a zrejme tak v prvom polčase gól už neuvidíme.
     
    45
    Prvý polčas sa predlžuje o 3 minúty!
     
    43
    AS Rím zahrával ďalší priamy kop, ale ten nepriniesol žiadnu zaujímavú situáciu. Čo chvíľa tu už bude záver prvého polčasu, gól sme stále nevideli.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Wilde-Donald Guerrier (FK Karabach).
     
    41
    Rím sa snažil rýchlo presunúť na útočnú polovičku, ale Džeko sa opäť ocitol iba v postavení mimo hru. Lopta tak pripadne hosťujúcemu celku.
     
    40
    Lopta smerovala pred bránu hostí, tam si na hlavičku vyskočil Manolas, ale jeho pokus tesne minul hosťujúcu bránu. Bude to tak odkop od brány a postará sa oň Šehić.
     
    39
    Domáci celok bude po nedovolenom zákroku od Míceha zahrávať priamy kop. Karabach sa tak bude brániť tejto štandartnej situácii.
     
    38
    Rím sa znova usadzuje na polovičke svojho súpera, hostia sa tak musia znova pozorne brániť a vyvarovať sa každej chybe. Zatiaľ sa však domáci do výraznejšej šance nedostali.
     
    36
    Hostia však postupne zakladajú rýchle protiútoky, ale tie nemajú úspešného konca. Podobne sú však na tom aj domáce útočné akcie, stále čakáme na nejaký poriadny vzruch.
     
    35
    Karabach sa po dlhšej dobe dostal na útočnú polovičku domácich, ale tam už nič nedokázal vymyslieť a tak si loptu prebralo domáce mužstvo. Uvidíme, či do konca prvého dejstva príde ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    34
    Rohový kop napokon rozohral sám Kolarov, ale žiadnu zaujímavú situáciu to neponúklo. Hostia sa následne snažia prebiť na útočnú polovičku, ale domácich ich púšťajú iba po stred poľa.
     
    33
    Individuálne sa teraz snažil presadiť Kolarov, po jeho útočnom výpade získava AS Rím rohový kop. Karabach sa tak bude znova brániť.
     
    32
    Rím teraz kombinuje v tesnej blízkosti hosťujúcej brány. Hostia však stále úspešne odolávajú, aj keď už začínajú mávať s bránením čoraz väčšie problémy.
     
    31
    Postupnými prihrávkami prenikli domáci futbalisti pred pokutové územie svojho dnešného súpera, ale El Shaarawyho pokus bol veľmi nepresný a bránu Karabachu netrafil.
     
    29
    Moc záživné stretnutie tak zatiaľ nesledujeme, domáci dobíjajú defenzívu hostí, ale tá je stále veľmi pevná a tak sa Rím do gólových príležitostí nedostáva.
     
    28
    Ani tento center domácich futbalistov úspešný nebol, pokus od El Shaarawyho putoval opäť len k brankárovi hostí. Domáci však o chvíľu rozbiehajú ďalšiu kombináciu.
     
    27
    Rím si však musí dávať pozor aj na rýchle výpady hosťujúceho mužstva, ale obrana domácich takisto pracuje veľmi úspešne. Na prvý presný zásah tohto zápasu tak stále čakáme.
     
    26
    Defenzíva hosťujúceho mužstva je aj naďalej veľmi pozorná a domácich do výraznejších šancí nepúšťa. Tlak talianskeho celku sa však stále zvyšuje.
     
    25
    Perotti sa dostal k lopte a vyslal aj center pred bránu hostí, ale opäť lopta putovala iba do rukavíc brankára hostí. Karabach tak rozbieha kombináciu na svojej polovičke.
     
    24
    Rím sa postupne dostáva na útočnú polovičku, ale domáci stále čakajú na výraznejšiu šancu, z ktorej by mohol padnúť prvý presný zásah tohto stretnutia.
     
    23
    Avšak, teraz sa dopredu dostali aj hostia a bola z toho celkom zaujímavá situácia. Ndlovu prenikol domácou obranou a podarilo sa mu následne aj vystreliť, ale Alisson si pripisuje úspešný zákrok.
     
    22
    Dobíjanie brány hostí pokračuje ďalej, obrana Karabachu však všetky center či prihrávky do svojho pokutového územia odvracia do bezpečia. Hostia sú tak aj naďalej pod tlakom.
     
    20
    K lopte sa však už znova dostávajú domáci futbalisti, postupne sa presúvajú na polovičku svojho súpera. Uvidíme, kedy sa domácim podarí poriadne preveriť brankára Šehića.
     
    19
    Útočná snaha domáceho celku je prerušená postranným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd El Shaarawyho. Hostia sa opäť nikam neponáhľajú a kombinujú na svojej polovičke.
     
    18
    Konečne sa osmelili smerom dopredu aj hostia, Míchel centroval pred bránu domáceho mužstva, ale lopta putovala iba do rukavíc brankára Alissona.
     
    17
    Aj po tomto rohovom kope sme sledovali snahu o zakončenie, ale Džekovi sa nepodarilo prekonať obranu hostí. Karabach tak po dlhšej dobe získava loptu na svoje kopačky.
     
    16
    Táto situácia zrejme domácich futbalistov nakopla, pretože Rím aj naďalej kombinoval na útočnej polovičke a získava v krátkosti ďalší rohový kop.
    15. Konstantinos Manolas (ASR)
     
    15
    Po rohovom kope domácich prišla prvá zaujímavá situácia tohto zápasu! Po výbornom centri sa snažil Manolas tečovať loptu do siete, ale Šehič bol pozorný a tento pokus domácich kryje.
     
    14
    Budeme svedkami rohového kopu domácich futbalistov. Džeko sa snažil centrovať pred bránu hostí, jeho pokus napokon obrana Karabachu zrazila za postrannú čiaru.
     
    13
    Loptu si prebral Perotti a skúšal individuálnou akciou niečo vymyslieť, ale cez obranu hostí sa mu prejsť nepodarilo a tak domáci celok loptu opäť stráca.
     
    12
    El Shaarawy sa však teraz previnili iba faulom a tak lopta ešte ostáva na kopačkách celku z Azerbajdžana. Stále tak čakáme na prvú zaujímavejšiu príležitosť, pre domácich bude nesmierne dôležité streliť prvý gól tohto zápasu.
     
    11
    Hostia sa nikam neponáhľajú a po zisku loptu kombinujú prevažne na svojej polovičke. Domáci tak na nič nečakajú a okamžite sa snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    10
    Pred bránu hostí teraz smeroval zaujímavý center, do zakončenia sa tlačil Džeko, ale brankár hostí Šehič bol vo vzdušnom súboji úspešnejší a loptu si prebral do svojich rukavíc.
     
    9
    AS Rím momentálne kombinuje na útočnej polovičke, ale zatiaľ sa do zakončenia dostať nemôže. Hostia však teraz pozorne bránia a svojho súpera tak k ničomu nepúšťajú.
     
    8
    Do pokutového územia domácich smeroval nebezpečný center, Kolarov ho však dokázal upratať do bezpečia. Následne domáci išli do rýchleho protiútoku, ale ani táto situácia nič zaujímavého neponúkla.
     
    7
    Od úvodu však sledujeme veľa nepresností na oboch stranách, lopta lieta od jedného tímu k druhému. Uvidíme, kedy príde nejaká prvá zaujímavejšie situácia tohto zápasu.
     
    6
    Karabach chvíľu kombinoval na útočnej polovičke, ale po nepresnej prihrávke loptu stráca a tak už s loptou manévrujú futbalisti AS Rím.
     
    5
    Postupne sa striedajú útočné výpady na oboch stranách, zatiaľ sme však žiadnu zaujímavú situáciu nevideli. Zápas sa však ešte len rozbieha, vyhrať však potrebuje domáci celok.
     
    4
    Loptu získal Kolarov a potiahol ju smerom k bráne hostí, napokon aj odcentroval do pokutového územia, ale lopta už predtým opustila hraciu plochu a tak to bude výkop od brány Karabachu.
     
    3
    Hostia sa aj s loptou presunuli na útočnú polovičku, kde postupne kombinovali. Napokon sa však aj azerbajdžanský celok dopustil ofsajdu a tak sa lopta vracia späť k domácim.
     
    2
    Toto útočné ťaženie domácim futbalistom nevyšlo podľa predstáv, Džeko sa ocitol v postavení mimo hru a tak lopta pripadne Karabachu.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný utorkový večer s Ligou majstrovu prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami AS Rím a FK Karabach už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Situácia v skupine je jasná, v prípade víťazstva AS Rím postúpi ďalej a nemusí sa spoliehať na zaváhanie Atl. Madrid. Tento zápas z pozície rozhodcov povedú páni z Nemecka a to konkrétne Stieler – Pickel, Seidel. Na štadióne v Ríme je tak už všetko na toto stretnutie pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Rím: Alisson – Kolarov, Fazio, Manolas, Florenzi – Strootman, De Rossi (C), Nainggolan – Perotti, Džeko, El Shaarawy

    Náhradníci: Skorupski – Juan Jesus, Pellegrini, Schick, H. Moreno, Gonalons, Gerson

    FK Karabach: Šehić – Medveděv, Rzeźniczak, Junuszade, Guerrier – Garajev – Ismajilov, Míchel, R. Almeida, Madatov – Ndlovu

    Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Gusejnov, Ramazanov, Šejdajev, Dinijev, Quintana

    Rozhodca: Stieler – Pickel, Seidel
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá AS Rím a FK Karabach. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45!

    V utorok opäť pokračuje Liga majstrov, na programe je posledné 6. kolo v základnej skupine. V tomto prenose sa sústredíme na základnú skupinu C, v ktorej nie je ešte rozhodnuté o druhom postupujúcom.

    AS Rím:
    Domáci futbalisti majú po piatych zápasoch na svojom konte 8 bodov a nachádzajú sa tak zatiaľ na druhom mieste. Tento bodový zápis im bol udelený za 2 výhry a 2 remízy, nebodovali v jednom zápase. Naposledy sa Rím predstavil na pôde Atl. Madrid a po prehre 2:0 si skomplikoval celú situáciu, pred španielskym celkom má náskok 2 body. AS Rím teda potrebuje na postup víťazstvo, alebo prehry či remízu Madridu s Chelsea.

    FK Karabach:
    Hostia majú na svojom konte iba dva body a nachádzajú sa tak na poslednom mieste. Paradoxom je, že oba bodové zápisy získal tento azerbajdžanský celok s Atl. Madrid, s ktorým remizoval 0:0 a 1:1. Naposledy sa hostia predstavili doma a v tomto zápase podľahli Chelsea 4:0.

    Favorit:
    Táto úloha jednoznačne pripadne domácim futbalistom, ktorí potrebujú víťazstvo na postup. Uvidíme, ako to napokon v tejto skupine dopadne.

    Z pozície komentátora tento prenos sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Miroslav Revaj

    Góly: 53. Perotti

    Karty:   61. Džeko (ASR) – 42. Guerrier (KBK), 57. Míchel (KBK), 61. Junuszade (KBK), 88. Rzeźniczak (KBK)


    AS Rím: Alisson – Kolarov, Fazio, Manolas, Florenzi – Strootman, De Rossi (C), Nainggolan – Perotti (81. Pellegrini), Džeko, El Shaarawy (72. Gerson).
    Náhradníci: Skorupski – Juan Jesus, Pellegrini, Schick, H. Moreno, Gonalons, Gerson.

    FK Karabach: Šehić – Medveděv, Rzeźniczak, Junuszade, Guerrier – Garajev – Ismajilov (76. Quintana), Míchel, R. Almeida, Madatov (84. Ramazanov) – Ndlovu (85. Šejdajev).
    Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Gusejnov, Ramazanov, Šejdajev, Dinijev, Quintana.

    Rozhodca: Stieler – Pickel, Seidel