Poprad – Detva 5:2 (kon.) | B. Bystrica – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.)
Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Košice 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
HK DUKLA Trenčín
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Košice
Piatok 01.12.2017, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:31
    Košice dali gól!
    Trenčania chybovali v prihrávke a znamenalo to samozrejme okamžite protiútok, Nagy si počkal na BLAKEA KESSELA, ktorý si puk potiahol pred bránu a trafil pravý horný roh brány.
    Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    61:10
    Radivojevič spomedzi kruhov neskompletizoval hetrik, Habal jeho strelu vyrazil.
     
    50:07
    Dlouhý s Heclom si výborne posúvali puk a vytvorili v útočnom pásme tutovku pre Mikulu, ten však z ľavej strany vypálil tesne vedľa košickej brány.
     
    48:49
    Trenčín dal gól!
    Gól Dukly z pomerne nevinnej akcie. Peter Olvecký sa od mantinelu preštrikoval cez dvoch hráčov, posunul na modrú, kde tesne pred čiarou posunul puk na bránu Bezúch, pričom dokonca zlomil hokejku, puk sa pomaly kĺzal a BRANKO RADIVOJEVIČ ho pred bránkoviskom len tak z otočky dokázal tečovať, čím prekvapil bezmocného brankára.
    Asistencie: Juraj Bezúch, Peter Olvecký.
     
    43:56
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matejka – 2 min., držanie).
     
    43:15
    Trenčania získali puk v útočnej tretine, Radivojevič nezakončoval medzi kruhmi, ale ešte prihral na pravý kruh Bezúchovi, ten vystrelil pohotovo, Habal zrazil betóny a puk zachytil.
     
    42:10
    Šoltés sa dostal do zakončenia medzi kruhmi, keď opäť raz štvrtý útok narobil problémy domácej rozohrávke, Valent svoj tím podržal.
     
    34:56
    Sojčík otravoval hostí v rozohrávke a vybojoval v oslabení šancu pre Pača, ten spomedzi kruhov mieril na lapačku Habala, ten vyrazil puk do rohu.
     
    34:35
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Dlouhý – 2 min., podrazenie).
     
    31:05
    Trenčania sa ešte po presilovke udržali v pásme, Starosta prihral medzi kruhy Bezúchovi, ten sa snažil trafiť pravý horný roh bránky, ale puk letel mimo.
     
    29:00
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    27:04
    Košičania sa ubránili útočnej snahe druhej formácie Dukly a okamžite zamierili dopredu. Zakončenie Pacana z uhla dokázal Valent vyraziť, hostia sa udržali dlhšie v pásme, po odraze puku sa dostal k dorážke Nagy, snažil sa z uhla nadvihnúť puk ponad ležiaceho Valenta, ale ten zachytil jeho strelu v lapačke. Ladislav Nagy od hnevu tresol hokejkou do plexiskla.
     
    23:42
    Domáci nezachytili rozbeh hostí a tí sa rútili traja na jediného obrancu. Hričina prihrával Šoltésovi, ten ešte prenechal medzi kruhy Boltunovi a po jeho koncovke bol už Valent prekonaný, ale pomohla mu žŕdka, ktorá zvoní hádam ešte teraz.
     
    22:48
    Kafka získal puk na pravom kruhu, ponad hokejky dvoch hráčov prehodil žabku pred nabiehajúceho Suju, ten v dobrej šanci netrafil priestor brány.
     
    19:41
    Trenčín dal gól!
    Výborná presilovková súhra Dukly, Starosta poslal od modrej na pravý kruh Bezúchovi, ten rýchlo krížom na ľavú stranu na BRANKA RADIVOJEVIČA a ten z prvej prudkou ranou nedal šancu presúvajúcemu sa Habalovi.
    Asistencie: Juraj Bezúch, Tomáš Starosta.
     
    18:58
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pacan – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    18:02
    Košice dali gól!
    Trenčania prepadli v útočnom pásme, kde hostia získali puk a vydali sa do prečíslenia 3 na 1. Suja ho potiahol po ľavom krídle, prihral na stred Hovorkovi, ktorý mu umne vrátil a pre JAKUBA SUJU bolo jednoduché upratať puk do odkrytej brány.
    Asistencie: Marek Hovorka.
     
    12:52
    Štvrtý domáci útok hrá dnes veľmi aktívne, opäť sa nasťahoval pred Habala, ktorý mal čo robiť, aby reflexívne zasiahol po teči Hudeca.
     
    12:35
    Mikula skúsil svoj tradičný blafák na bekhend, ale brankára nerozhýbal natoľko, aby mu puk nedokázal vyraziť.
     
    12:35
    Dudáš podrazil prenikajceho Mikulu – trestné strieľanie pre Duklu.
     
    12:20
    Ladislav Nagy išiel sám na brankára Valenta, nerobil blafák, ale skúšal sa presadiť strelou okolo vyrážačky, domáci brankár bol úspešnejší.
     
    11:58
    Košice dali gól!
    Netaktické domáce striedanie hostia potrestali. Prečíslenie 2 na 1 vyriešili výborne, Vrábeľ predložil ŠIMONOVI PETRÁŠOVI, ktorý trafil odkrytú časť brány.
    Asistencia: Filip Vrábeľ, Tomáš Klíma
     
    09:35
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Fruhauf – 2 min., hákovanie).
     
    06:33
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Radivojevič – 2 min., hákovanie).
     
    02:15
    Hudec s Pardavým zabojovali o puk v útočnom pásme, po jeho zisku poslali obaja jeden pokus na Habala, ten si v oboch prípadoch poradil.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 20. Radivojevič (Bezúch, Starosta), 49. Radivojevič (Bezúch, Olvecký) – 12. Petráš (Vrábeľ, T.Klíma), 19. Suja (Hovorka), 65. Kessel (Nagy)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Pač – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – Gašparovič, T.Varga, Hossa – Hecl, Dlouhý, Mikula – D.Hudec, J.Pardavý ml., Sojčík – J.Švec
    HC Košice: Habal – Kessel, Matejka, Dudáš, Šedivý, Pulli, Martin Bača, Michalčin, Martin Novotný – Kafka, Hovorka, Suja – Spilar, Pacan, L.Nagy – Hričina, Boltun, Šoltés – T.Klíma, Vrábeľ, Š.Petráš

    Rozhodca: Baluška, Kika – J.Tvrdoň, Šefčík