Liberec – Hradec Králové 5:4 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 5:0 (kon.)
Plzeň – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 1:4 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
BK Mladá Boleslav
cz Piatok 01.12.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga (ČR) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    36:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Boleslavský pohřeb. Sice se domácí poměrně opotili, dokázali ale získat puk díky Skořepovi a centr domácí první lajny vyslal do úniku TOMÁŠE KUBALÍKA, který překonal Růžičku střelou nad beton a odpálil gejzír radosti jak na trestné domácích, tak na stadionu. Asistence: Josef Skořepa, David Kajínek
    36:45 Tomáš KUBALÍK - 3:0
    28:34 Adam ZEMAN - 2:0
     
    28:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zeman – Čachotský, vol. 2. Čachotský udržel puk v pásmu a zpoza brány zadovkou vybídl ADAMA ZEMANA, který překonal nic netušícího Růžičku. V Jihlavě je nyní hodně veselo. Asistence: Tomáš Čachotský.
    21:12 Adam ZEMAN - 1:0
     
    21:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kapitán Čachotský opět děsí diváky u obrazovek, onlajnu a hostující sektor. Čachotský se vynořil ze závaru před domácí brankou a nasadil k jízdě po pravém křídle, kterou zakončil obtočením okolo Emingera a krásnou stahovačkou před bránu a nahrávkou na volného ADAMA ZEMANA, který doklepl puk do prázdné. Parádní akce. Asistence: Tomáš Čachotský.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 22. Zeman (Čachotský), 29. Zeman (Čachotský), 37. T. Kubalík (Skořepa, Kajínek)


    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Šidlík, Kajínek, Ulrych, J. Zdráhal – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – L. Květoň, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, F. Seman, Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Maxwell) – Hanzlík (C), J. Říha, Němeček, Eminger, Kotvan, Bernad, Knot – Pacovský, V. Němec, Klepiš (A) – T. Knotek, P. Holík, Orsava – Pabiška, P. Musil, Lenc (A) – Martin Procházka, L. Volf, P. Kousal.

    Rozhodca: Pešina, Úlehla – Kis, Rampír

    Diváci: 4121