Čeljabinsk – Novgorod 1:2 (kon.) | Jekaterinburg – Čerepovec 5:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 3:2 (kon.)
Togliatti – Riga 3:2 (2:1 po s.n.) | Jaroslavľ – Jugra Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | D. Moskva – Novosibirsk 6:4 (kon.)
Viťaz – Vladivostok 2:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Spartak Moskva
cz Štvrtok 30.11.2017, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:55 Oskar OSALA - 3:2
     
    56:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nyní už se mělo vylučovat, ale místo toho přichází třetí gól domácích. Při signalizovaném trestu se Magnitka dostala do útočného pásma, od Timkina šel puk na Leeho a ten okamžitě oslovil OSKARA OSALU. Finský útočník pak z pravého kruhu vypálil, čímž propasíroval kotouč za záda přesunujícího se gólmana. Asistence: Chris Lee, Jevgenij Timkin.
     
    51:35
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté nevyužili, ale záhy poté přeci jenom vyrovnávají. Radil z pravého kruhu našel Maxwella, který okamžitě vymyslel bekhendovou přihrávku před bránu. Na hranici brankoviště se zjevil VJAČESLAV LEŠČENKO, jenž kotouč zblízka propasíroval za Košečkinova záda. Asistence: Ben Maxwell, Lukáš Radil.
    28:11 Matt ELLISON - 2:1
     
    28:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přichází zasloužený obrat ve skóre. Domácí se znovu dokázali usadit v útočném pásmu, když tentokrát využili nepřesnou rozehrávku hostů. Filippi poté zleva přihrál před bránu, kam si sjel MATT ELLISON a ten v pohodě usměrnil kotouč za přesunujícího se Svenssona. Asistence: Tomáš Filippi, Denis Kazionov.
    21:30 Jevgenij TIMKIN - 1:1
     
    21:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po nenápadném nahození do útočného pásma se domácí usadili v blízkosti Svenssona a nakonec to byl JEVGENIJ TIMKIN, kdo se rychle vymanil od zadního mantinelu a překvapivým bekhendem na bližší tyči překonal špatně postaveného gólmana Spartaku. Asistence: Nikita Sirotkin.
    13:13 Ilja TATALUJEV - 0:1
     
    13:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady úvodní branka zápasu. Fantastickou přihrávku Lajunena totiž nakonec obdržel ILJA TATALUJEV, který se prodral přes zkoprnělého obránce a tváří v tvář proti Košečkinovi nezaváhal. Svižnou střelou se trefil do horní části brány. Asistence: Ville Lajunen, Alexander Chochlačov.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 22. Timkin (Sirotkin), 29. Ellison (Filippi, De. Kazionov), 57. Osala (Lee, Timkin) – 14. Tatalujev (V. Lajunen, Chochlačov), 52. Leščenko (Maxwell, Radil)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee, J. Birjukov, Běreglazov, Pivcakin, Denisov, S. Těreščenko, Igošev – Kokarev, Jan Kovář (C), Čibisov – Timkin, Osala, Sirotkin – Ellison, Filippi, De. Kazionov – Švyrjov, Šenfeld, Kaletnik – Berestennikov.
    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Kulik, Kalinin (C), Pepeljajev, Osipov, V. Lajunen, Provolnev, Judin – Maxwell, Leščenko, Radil – Podšendjalov, Dergačov, Chochlačov – Nikoncev, Truňov, A. Voronin – V. Komarov, Černych, Tatalujev – Lee.

    Rozhodca: Sergejev, Naumov – Berseňov, Judin

    Diváci: 6 849