Osmos Bratislava – Orange 20 4:8 (kon.)
koniec
HC Osmos Bratislava
4:8 (1:2, 1:4, 2:2)
HK Orange 20
Nedeľa 26.11.2017, 17:00 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:26
    HK Orange 20 dalo gól!
    Protiútok mladíkov končí ďalším gólom. Tamáši s Vybíralom prečíslili súpera, Tamáši sa rozhodol vystreliť, jeho strelu Němec vyrazil pred seba, kde bol nakorčuľovaný VLADIMÍR VYBÍRAL a aj keď si Němec na jeho strelu siahol, puk končí napokon za jeho chrbtom. Asistencie: Alex Tamáši, Viliam Čacho.
     
    50:45
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Novák adresoval prihrávku medzi kruhy PATRIKOVI DANIŠOVSKÉMU a ten to trafil ideálne pod hornú žŕdku! Asistencia: Filip Novák.
     
    49:48
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    DUŠAN KLUČIAR na dvakrát prekonáva Durného. Jeho strelu ešte Durný kryl, no Klučiar sa dostal aj k dorážke, z ktorej znižuje na 3:7. Bez asistencie.
     
    41:32
    HK Orange 20 dalo gól!
    Siedmy gól svojho tímu strieľa VILIAM ČACHO po asistenciách Alexa Tamášiho a Vladimíra Vybírala.
     
    38:15
    HK Orange 20 dalo gól!
    Gól visel na vlásku a tu ho máme. MILOŠ KELEMEN zobral za bránkou puk a spoza brány aj sám zakončil. Bez asistencie.
     
    27:16
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Klučiar vystrelil len do Durného betónov, k dorážke sa ešte dostal MICHAL ŠALKA a dostal puk za Durného chrbát. Asistencia: Dušan Klučiar.
     
    26:03
    HK Orange 20 dalo gól!
    Němec si čisté konto príliš dlho neudržal. Celkom ľahko ho z pravej strany prestrelil RASTISLAV VÁCLAV. Asistencie: Filip Vašaš, Michal Pupák.
     
    23:47
    HK Orange 20 dalo gól!
    Po jednoduchej akcii strieľa HK Orange 20 ďalší gól. Mesaroš adresoval z ľavého krídla presnú prihrávku na hokejku NIKI JAŠKA a ten z prvej prekonal Srneca. Tento gól si brankár za klobúk určite nedá. Asistencie: Radoslav Mesaroš, Patrik Marcinek.
     
    20:49
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíci využívajú presilovú hru a odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch góloiv. Durný rozohral na hokejku PETRA BJALONČÍKA, ktorý až príliš ľahko prešiel cez os ihriska a spoza modrej čiary strelou švihom prekonal bezmocného brankára. Asistencia: Roman Durný.
     
    14:32
    HK Orange 20 dalo gól!
    S gólmi sa roztrhlo vrece. Mladíci si prinavracajú vedenie na svoju stranu. Z protiútoku vyšachovali domácu obranu. Tamáši našiel Čacha, ten prihrával na druhú stranu do jazdy VOJTECHOVI ZELEŇÁKOVI, ktorý prestrelil Srneca. Asistencie: Viliam Čacho, Alex Tamáši.
     
    13:33
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Domáci rýchlo odpovedajú gólom na 1:1. Guothovu strelu Durný vyrazil pred seba, tam sa puku ujal Brodek, ktorý ho posunul krížom cez bránkovisko FILIPOVI NOVÁKOVI a ten mal ľahkú prácu, zblízka puk zasunul do poloodkrytej brány. Asistencie: Patrick Brodek, Michal Guoth.
     
    12:01
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíci sú čoraz aktívnejší. Tamáši potiahol puk po krídle, naservíroval ho na hokejku VILIAMA ČACHA, proti nemu vybehol brankár, Čacho sa však nenechal vyviesť z rovnováhy a chladnokrvne zakončil strelou švihom do horného rohu brány. Asistencia: Alex Tamáši.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 14. Novák (Brodek, Guoth), 28. Šalka (Klučiar), 50. Klučiar, 51. Danišovský (Novák) – 13. Čacho (Tamáši), 15. Zeleňák (Čacho, Tamáši), 21. Bjalončík (Durný), 24. Jaško (Mesaroš, Marcinek), 27. Václav (Vašaš, Pupák), 39. Kelemen, 42. Čacho (Tamáši, Vybíral), 56. Vybíral (Tamáši, Čacho)


    HC Osmos Bratislava: Srnec – Vidovič, Kuzmín, Černý, Ficel, Guoth, Valjent, Čech, Mucha – Klučiar, Halama, Šalka – Brodek, Novák, Danišovský – Krajč, Kratochvíla, Dvonč – Bednarič, Mlynčár, Horský
    HK Orange 20: Durný – Krempaský, Pupák, Hílek, Leško, Fereta, Zeleňák, Hedera, Matejovič – Václav, Bjalončík, Vašaš – Mesaroč, Jaško, Marcinek – Vybíral, Tamáši, Čacho – Smolka, Kundrík, Kelemen

    Rozhodca: Mĺkvy – Valo, Vyšný