Obrovský slalom žien, 1. kolo, Killington sk Vítěz: V. Rebensburgová (GER) (kon.) | Obrovský slalom žien, 2. kolo, Killington sk (kon.)
Zjazd mužov, Lake Louise Vítěz: B. Feuz (SUI) (kon.)
koniec udalosti
SP - obrovský slalom žien, 2. kolo, Killington

Sobota 25.11.2017, 19:00 • Killington (USA) • Zjazdové lyžovanie
     
    30
    Víťazka prvého kola Nemka Viktoria Rebensburgová sa výkonu Shiffrinovej nezľakla! Neecká reprezentantka síce chybovala, ale išla veľmi rýchlo a napokon suverénne víťazí o 67 stotín!
     
    29
    Domáca hviezda Mikaela Shiffrinová mala počas celej jazdy mohutnú podporu. Aj tá jej pomohla k perfektnému výkonu, po ktorom ide na prvé miseto s náskokom 82 stotín!
     
    28
    Manuela Mölggová z Talianska zvládla jazdu druhého kola výborne! S istotou skončí na stupni víťazov, pretože priebežne je s náskokom 16 stotín prvá.
     
    25
    Federica Brignoneová z Talianska si udržala náskok a do cieľa prišla s vedením o pol sekundy! Vďaka tomu ide na priebežne prvú priečku.
     
    20
    Na štart sa postavila Slovenka Petra Vlhová. Tá strácala už v polovici trate, na treťom medzičase jej namerali stratu 45 stotín sekundy a napokon finišovala so stratou 53 stotín, čo ju radí na priebežné tretie miesto.
     
    16
    Švédka Frida Hansdotterová zvládla druhé kolo v druhom najrýchlejšom čase a dostáva sa do vedenia o tri desatiny sekundy!

    Veronika Pancuráková