Hradec Králové – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 9:4 (kon.) | Zlín – Sparta Praha 5:6 (po pr.)
Vítkovice – Liberec 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 5:8 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
HC Kometa Brno
9:4 (2:0, 4:4, 3:0)
Piráti Chomutov
cz Piatok 24.11.2017, 15:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončila přestřelka mezi Kometou a Chomutovem, ze které berou všechny tři body domácí hráči. Brňané zahájili třetí třetinu velmi dobře, když v jejím samotném úvodu využili přesilovou hru a dostali se do tříbrankového vedení. Chomutov se snažil s nepříznivým stavem ještě něco udělat, ale Kometa byla efektivnější a přidala další dvě branky. Brňané si dnes připisují plný bodový zisk, poprvé v měsíci listopadu. Zítra se Kometa utká v domácím prostředí s Litvínovem, utkání začíná ve 12:30. Chomutovské Piráty čeká přesun do Jihlavy. Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z Brna přejí příjemný páteční večer. (17:14:28)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se v samotném závěru utkání prosazují podeváté! Střela od modré čáry skončila ve skrumáži hráčů, kde si jej našel RADIM FERDA a poslal jej za bezmocného Běhulu. Asistence: Jakub Čejka, Petr Slabý.
     
    59:07
    Poslední minuty základní hrací doby nabízí i přes rozhodnutý stav stále vysoké tempo hry, dnešní výsledek je pro Chomutov možná až krutý.
     
    58:04
    Nyní brněnským obráncům ujel Chlán, ale na Holíka si nepřišel, kotouč končí v rohu kluziště, kde se jej ujímají hráči Komety.
     
    57:21
    Další slibný pokus agilního Střondaly, ten se nyní s kotoučem dostal až k brance Běhuly a zkoušel propasírovat kotouč bekhendem, chomutovský brankář jej zastavil svou vyrážečkou.
     
    56:07
    Chomutov otevřel hru a z toho nyní mohl těžit Čejka s Ferdou, jenže druhému jmenovanému kotouč přeskočil hůl a pokud o prostřelení Běhuly tak vzal za své.
     
    55:11
    Nyní zkusil štěstí Hřebíček, Holíkův beton byl však připraven odrazit letící puk.
     
    54:23
    Hajič nahodil kotouč před Holíkovu bránu, tam však nikdo s Pirátem na hrudi a brněnský brankář jeho střelu pokryl.
     
    53:10
    Ovšem nyní byl při rozehrávce laxní domácí obránce a toho využil Navrátil, jenž okamžitě směřoval přihrávku na volného Bajera, ten si však s Holíkem v tváří v tvář nedokázal poradit, Holík zlikvidoval i následně dorážky Pirátů!
     
    52:38
    Piráti se ještě snaží a kombinují v útočném pásmu.
     
    51:23
    A s Chomutovem mohlo být ještě hůř, do samostatného úniku se řítil Mlynář, zkusil kličku do bekhendu, ale Běhula jej vychytal!
     
    50:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým potvrzuje své vedení a ve třetí třetině odskakuje do pohodlného čtyřbrankového náskoku! Snížení chomutovských nadějí má na svědomí MATĚJ SVOBODA, jenž se prosadil v předbrankovém prostoru. V dnešním utkání jde už o druhou branku, kterou Kometa vsítila ve signalizované výhodě. Asistence: Jan Mlčák.
     
    50:21
    Kometa nyní ubránila útočnou akci Chomutova a do brejkové situace v přečíslení dva na jednoho vyrazil Hasoň podporovaný Frydrychem, druhý jmenovaný úspěšně obdržel kotouč, avšak zakončil bez úspěchu, neboť Běhula si poradil jak s jeho prvním pokusem, tak i následnou dorážkou.
     
    49:37
    Süss nyní zkoušel zaskočit Běhulu střelou zpoza branky, chomutovský brankář však prostor u bližší tyče ucpal a znemožnil Süssovi další brankovou radost.
     
    48:53
    Kometa se nyní nastěhovala do útočného pásma, kde to zkoušel Havlát, Běhula si s jeho pokusem poradil a drží s ubíhajícím časem menší naděje svého týmu.
     
    48:02
    Veselý nyní přenechal kotouč Kopicovi, jenž okamžitě střílel, ale Holík bez větších problému vyrazil.
     
    47:07
    Střondala se opět prosmýkl skrz chomutovské obránce, dostal se však do příliš ostrého úhlu, přesto zkusil vystřelit a puk lízl lapačku Běhuly.
     
    46:13
    Chomutov se opět snaží dostat Kometu pod tlak, ale sráží ho nepřesné přihrávky, které nepovolují Pirátům delší pobyt v obranném pásmu domácího celku.
     
    45:37
    Polákovo nahození nyní Holík raději podržel ve své lapačce a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    45:07
    Šilar uvolnil Poláka, jenž okamžitě pálil, ale puk se pouze svezl po zadním mantinelu a u kotouče jsou znovu hráči Komety.
     
    44:41
    Solidní kombinace Komety, kterou zakončoval v mezikruží Novák, Běhula nyní pohotově vyrazil.
     
    44:20
    Střondala vyzval ke střele Kowalczyka, ale Běhula měl na jeho střelu pohodlný výhled a bez větších problému střelu ukryl ve své lapačce.
     
    43:24
    Kometa se snaží znovu zaútočit, ale její akci momentálně brzdí nepřesnosti ve středním pásmu.
     
    42:40
    Piráti hrají v plném počtu.
     
    42:30
    Chomutov dobře brání a kotouč je v obranném pásmu Komety.
     
    41:40
    Pirátům se nyní podařilo vyhodit kotouč až k Holíkovi.
     
    41:02
    Střondala vypálil a Běhula s menšími problémy jeho střelu zneškodnil, následně se útočník Komety hnal opět do zakončení, tentokrát jej zastavila připravena lapačka chomutovského brankáře.
     
    40:40
    Chomutov se bude opět bránit, neboť Adámek se provinil podražením.
     
    40:32
    Brňané akční v útočném pásmu, nadvakrát střílel Ferda, jeho pokus byl však ztečován do ochranné sítě.
     
    40:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané v samotném úvodu třetí třetiny využívají přesilovou hru! Přesnou střelou se prezentoval MATĚJ NOVÁK a vrací Kometu do tříbrankového náskoku. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední dějství nabídlo neuvěřitelných osm branek, po čtyrech na obou stranách. Kometa se nejprve dostala do vedení 3:0, ale Piráti dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Trend hry byl pak takový, že domácí pokaždé odskočili do dvoubrankového náskoku a Piráti okamžitě odpovídali kontaktní brankou. Až teprve dvojnásobná početní výhoda Brňanů rozsekla divoké tempo hry, domácí tentokrát odskočili na stav 6:4 a na to prozatím Piráti nenašli odpověď. Chomutov bude závěrečnou třetinu začínat v oslabení, ovšem tempo hry i kvalita obou týmů slibují zajímavou koncovku dnešního utkání. Třetí třetina odstartuje v DRFG Areně v 16:42.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Před Běhulu se nyní dostal Novák, nedokázal však kotouč ideálně trefit a ten pouze proletěl brankovištěm chomutovského strážce svatyně.
     
    39:05
    Chomutovská snaha se však komplikuje, dvě minuty za držení pro Šilara.
     
    38:40
    Chomutov se snaží v závěru prostředního dějství o kontaktní branku, svižnou střelou zápěstím to nyní zkoušel Navrátil.
     
    38:09
    Piráti hrají v plném počtu.
     
    37:55
    Útočník Krejčí vyvezl kotouč do útočného pásma a vypálil na Běhulu, jenž střelu zachytil ve své výstroji a přerušil hru, vhazuje se po pravici chomutovského brankáře.
     
    37:35
    Šilar nyní držel puk za brankou Komety a posbíral cenné vteřinky pro svůj tým.
     
    37:21
    V Brně nastal problém s časomírou, která je nyní viníkem krátké pauzy, zdá se však, že pořadatelům se vše podařilo vyřešit a bude se moct pokračovat ve hře.
     
    37:18
    Už se zdálo, že Piráti znovu najdou rychlou odpověď. Osamocen na Holíka se řítil Šilař, Holík však tentokrát ucpal otvory ve své bráně a Kometu podržel!
     
    37:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané nedisciplinovanost hostů trestají! Po přihrávce Kowalczyka pálil z voleje TOMÁŠ MLYNÁŘ a nekompromisní střelou z pravého kruhu navyšuje náskok Komety. Asistence: Daniel Kowalczyk, Matěj Novák.
     
    36:33
    Krušné chvíle pro Piráty, po dobu jedné minuty a čtyř vteřin budou čelit dvojnásobné početní výhodě Komety, viníkem je Šišolák, dvě minuty podražení.
     
    36:19
    A znovu se daří hostům vyhodit.
     
    35:57
    Piráti posílají kotouč do bezpečí.
     
    35:37
    Kometa si zahraje přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění fasuje Bajer.
     
    34:52
    Chomutov na puku znovu hledá cesty do útočného pásma, ale jeho rozehrávka je nepřesná a končí zakázaným uvolněním.
     
    34:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Divoká přestřelka ve druhé třetině nebere konce! Chomutov opět nachází rychlou odpověď a dostává se zpět na kontakt. Zásluhu na čtvrté brance hostů má Hřebíček, jenž dokázal přihrávkou najít JAKUBA KÖVERA, jenž prostřelil přemísťujícího se Holíka. Asistence: Martin Hřebíček, Ondrej Šišolák.
     
    32:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí opět odskakují ve skóre! Nejprve se na Běhulu řítil Süss se svou kličkou do bekhendu neuspěl, ale k dorážce přispěchal TOMÁŠ MLYNÁŘ a kotouč dorazil do odkryté branky. Asistence: Jan Süss.
     
    31:56
    Krátce po polovině základní hrací doby jsme svědky opravdu svižného hokeje nahoru dolů, přítomným divákům se hra určitě musí líbit, otázka je, co na to trenéři obou celků.
     
    31:36
    Trend hry nahoru dolů pokračuje, za Kometu teď pálil Matula.
     
    31:23
    Nyní Holíka prověřil Bajer, brněnský brankář si chvíli nebyl jistý, jestli má kotouč ve své moci, ale nakonec jej úspěšně nalezl a hru přerušil.
     
    30:56
    Skrz brněnskou obranu se před branku probojoval Studený, zastavil jej až zákrok domácího brankáře.
     
    30:41
    Piráti však bleskově obracejí hru a Holíka teď prověřil opět Polák, brněnský brankář úspěšně zasáhl.
     
    30:18
    Další střelecký pokus si připsal Frydrych, Běhula jeho střelu vyrazil, Kometa akční v útočném pásmu.
     
    29:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ve druhé třetině se opravdu s brankami roztrhl pytel! Piráti okamžitě odpovídají, když se před Holíkem prosadil TOM POLÁK. Asistence: Petr Chlán.
     
    29:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané odskakují zpět do dvoubrankového náskoku! JAN HASOŇ se s kotoučem dostal zpoza branky do střelecké pozice a jeho střela Běhulovi propadla skrz výstroj. Asistence: Lukáš Frydrych.
     
    29:09
    Ve střelecké pozici se nyní octl Bajer, Holík si však tentokrát poradil a hru přerušil.
     
    28:54
    Piráti vycítili šanci na vyrovnání a nadále kombinují v útočném pásmu.
     
    27:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru! Navrátil zpoza branky našel ideálně postaveného JAKUBA KÖVERA a ten střelou z voleje dokázal zavěsit pod horní tyč brněnské brány. Asistence: Jakub Navrátil, Tomáš Hajič.
     
    27:55
    Chomutov kompletní.
     
    27:08
    Chomutov nyní nepovoluje Kometě rozehrávku, Piráti forčekují hluboko v obranném pásmu domácích.
     
    26:36
    Hostům se dokonce podařilo i zaútočit, na Holíka se hnal Chlán, ale byl faulován Slabým a přesilová hra domácích končí. Bude se hrát 4 na 4.
     
    26:16
    Rána obránce Krejčího byla zablokována a Piráti vyhazují.
     
    25:55
    Brňané si zahrají první přesilovou hru v dnešním utkání, viníkem je hostující útočník Veselý, jenž si půjde na dvě minuty odpočinout za držení.
     
    25:28
    Domácí trenér Zachrla si nyní něco vysvětluje s hlavním rozhodčím, a tak se s pokračováním hry musí chvíli počkat.
     
    25:10
    Havlát se nyní snažil přihrát najíždějícímu Čejkovi, ale ten se marně po přihrávce natahoval, Brňané však drží kotouč a okupují obrannou třetinu Pirátů.
     
    24:24
    Druhá třetina zatím nabízí divoké tempo, výsledkem jsou už dvě vstřelené branky a slibné střelecké příležitosti na obou stranách.
     
    24:05
    Nepřesnou rozehrávku Chomutova zachytil ve středním pásmu Süss a rozjel se do střelecké pozice, z mezikruží trefil tyč!
     
    22:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov snižuje! Pirátům se nyní povedlo uzamknout Kometu v jejím obranném pásmu. Kulich od modré čáry propasíroval přihrávku na JAKUBA NAVRÁTILA, jenž tentokrát Holíkovi nedal v tváří v tvář šanci. Asistence: Jaroslav Kulich.
     
    21:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ovšem dostala do útočného pásma a odskakuje do tříbrankového trháku! Havlát poslal kotouč na modrou čáru RADIMU FERDOVI, jenž dokázal prostřelit Běhulu. Asistence: Robert Havlát.
     
    21:17
    Hřebíček vyslal další střelecký pokus Chomutova, Holík opět střelu zneškodnil, Piráti se však drží v útočném pásmu.
     
    20:52
    Na druhé straně se střelou od modré čáry prezentoval Čejka, také Běhula si připsal úspěšný zákrok.
     
    20:22
    První střelu ve druhé třetině si připisuje Chomutov, konkrétně Polák, jenž a modrou čárou skrz obránce otestoval Holíkovu pozornost, brněnský brankář úspěšně vyrazil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní třetina nabídla v brněnské DRFG Areně svižný hokej. Zprvu měli navrch hosté z Chomutova, jejich nápor byl v úvodu první třetiny umocněn početní výhodou. Pokusy Pirátů ovšem s přehledem kontroloval brankář Holík, a když už na střelu nedosáhl, pomohla mu tyč. Kometa se však rozhodně nechtěla nechat zatlačit. Z povedené kombinace se jí podařilo otevřít skóre a postupně převažovala misky vah na svou stranu, v závěru úvodní periody už byla lepším týmem a odměnou jí byla druhá branka. Piráti ovšem moc dobře vědí, že šance si vytvořili solidní a na tom určitě budou chtít stavět v prostředním dějství, které v brně vypukne v 15:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Střondala to zkoušel z ostrého úhlu, trefil však pouze rameno brankáře Běhuly.
     
    19:36
    Kometa kombinuje v útočném pásmu, druhá branka modrobíle hodně nakopla.
     
    19:23
    Krejčí vyvezl kotouč a předložil jej Novákovi, ten vystřelil, jeho ránu Běhula pouze vyrazil a obránce Krejčí se ještě dostal k dorážce, chomutovský brankář si však poradil i s druhým pokusem brněnského hráče.
     
    18:36
    Kometa je při chuti! To nyní dokázal také svým sólem přes celé hřiště Slabý, jenž už měl téměř překonaného i Běhulu, ale ten se dokázal ještě roztáhnout a betonem zabránit třetímu puku ve své síti!
     
    17:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brňané využívají zmatku v obranném pásmu Pirátů! Čejka dokázal chomutovského rozehrávače obrat o kotouče a přes Hasoně doputoval na modrou čáru, odkud vše propálil JAN MLČÁK. Asistence: Jan Hasoň, Jakub Čejka.
     
    17:27
    Chomutov má nyní velké problémy s rozehrávkou.
     
    16:52
    Na druhé straně dělal problémy chomutovské obraně Gajarský, ale i přes jeho velký důraz v brankovišti kotouč nekončí za zády brankáře Běhuly.
     
    16:30
    Hajičovo nahození nepříjemně tečoval Chlán, Holík však opět pohotově reagoval a kotouč vyrazil.
     
    15:23
    Útočník Petr Krejčí nyní vyvezl kotouč a dostal se do přečíslení společně s Frydrychem, přihrávka na druhého jmenovaného však byla zablokována a slibný brejk Komety končí nezdarem.
     
    15:04
    Nahození Studeného se snažil usměrnit Veselý, ale Holík dokázal včas zareagovat a kotouč je opět v jeho moci.
     
    14:33
    Slibná šance Brňanů, Havlát zpoza branky vyzýval ke skórování Ferdu, jeho střela z voleje však pouze trefila připraveného Běhulu.
     
    13:57
    Havlát se snaži ihned po buly v útočném pásmu dostat kotouče za Běhulu, ale chomutovský brankář si prostor mezi nohama pohlídal.
     
    13:54
    Chomutovští se snaží navázat na nápor z první poloviny třetiny, Kometa se zatím může opřít o stoprocentního Holíka.
     
    13:20
    Köver nyní adresoval přihrávku do jízdy Chlánovi, ten dokázal kotouč zachytit, ale s jeho koncovkou neměl Holík problém.
     
    12:54
    Hra je opět vyrovnaná a o puky se bojuje v útočném pásmu, ani jednomu z celků se nedaří na delší dobu usadit v útoku.
     
    11:39
    Šeliga dokázal Piráty dostat ze sevření, v útočném pásmu však marně hledal adresáta ve stejném dresu.
     
    11:00
    Kometa nyní zablokovala útočnou modrou čáru a nepouští Chomutov z pásma, sama se snaží zmocnit kotouče a zahájit útočnou akci.
     
    10:08
    Slibná akce Chomutova, Köver vedl kotouč podél mantinelu, poté zamířil k brance a servíroval svému spoluhráči Šišolákovi, ten však v tutové příležitosti nedokázal Holíka prostřelit a brněnský brankář kontroluje puk.
     
    09:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou po skvěle sehrané kombinaci do vedení! Hasoň si velmi dobře všiml dobře najetého LUKÁŠE FRYDRYCHA, jenž obdržel přihrávku a z první dokázal propálit Běhulu. Asistence: Jan Hasoň, Petr Krejčí.
     
    08:48
    Hřebíček nyní zůstal osamocen v útočném pásmu a z levého kruhu nastřelil horní tyč Holíkovy svatyně!
     
    08:16
    Čejka nyní po delší době vyvezl kotouč do obranného pásma Chomutova, přihrál najíždějícímu Kowalczykovi, ale jeho střela z první byla zblokována.
     
    07:22
    Hosté ve slibné šanci, Hřebíček zachytil kotouč na modré čáře a do mezikruží jej směřoval na Procházku, ten se však marně snažil překonat Holíka, jenž si kotouč včas našel a přikryl pod svou lapačkou.
     
    06:54
    Chomutov se nadále držel v útočném pásmu, ale rychle přistupující obránci Komety mu zatím znemožňují kombinaci.
     
    06:03
    Kometa kompletní, první oslabení přečkala bez úhony.
     
    05:50
    Brňané vyhazují kotouč až k Běhulovi.
     
    05:09
    Polák nyní našel přihrávkou přes šíří pásma vhodně postaveného Chlána, ten okamžitě vypálil z první, ale Holík se stačil včas přemístit a Kometu podržel.
     
    04:30
    Kometě se podařilo dostat kotouč mimo nebezpečí, zásluhu na tom má obránce Krejčí.
     
    04:20
    Köver na modré čáře dlouho přemýšlel, co s pukem udělá, nakonec vypálil, ale jeho ránu pohotovým zákrokem Holík zneškodnil.
     
    04:03
    První přesilovou hru si v dnešním utkání zahrají Piráti, s útočnou snahou to přehnal Ferda a odchází na trestnou lavici za podražení.
     
    03:42
    Kowalczyk vyvezl puk do útočného pásma a z levé strany zkoušel zaskočit Běhulu, ten si však s přehledem poradil a zkrotil kotouč ve své lapačce.
     
    03:34
    Další snaha Komety o probojování se do útočného pásma končí ofsajdem.
     
    03:09
    Mlynářovi se nyní povedlo s kotoučem najet si do střelecké pozice, odkud zkoušel překonat Běhulu, chomutovský brankář však jeho slibnou střelu vyrazil mimo.
     
    02:28
    Ani Kometě se však nedaří prosadit se do útoku a hra se tak v úvodu první třetiny odehrává převážně ve středním pásmu.
     
    01:41
    Chomutov se zatím marně snaží probojovat do útočného pásma, jeho akce končí ve středním pásmu, kdy nahodí kotouč a ten si následně přebírají domácí obránci.
     
    00:56
    Chmutovský brankář Běhula si připisuje první zákrok, když úspěšně vytáhl schovanou střelu Ferdy.
     
    00:19
    První útočná akce se však Pirátům nedaří, puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    00:03
    Úvodní buly vyhrál chomutovský Polák a hosté jsou u kotouče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Šindelka (Holík) – Slabý, Kučeřík, Krejčí P., Rafaj, Jeřábek Kowalczyk, Mlčák – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Krejčí P.

    Piráti Chomutov: Běhula (Khün) – Kopic, Seemann, Kleiner, Novák, Studený, Procházka, Vícha, Hajič – Köver, Bajer, Navrátil, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Veselý, Šeliga, Šišolák, Šilar, Adámek.

    Rozhodčí: Slavka – Maloušek, Maťašovský..
     
    HC Kometa Brno: Brňané po reprezentační pauze marně hledali recept na kladenské Rytíře, kterým v domácím prostředí podlehli 2:5. Chuť si svěřenci trenéra Zachrly napravili o den později. Proti Karlovým Varům to však nebyla pro hráče Komety procházka růžovým sadem. Houževnatý soupeř držel s modrobílými krok a utkání dospělo až do samostatných nájezdů, ve kterým se však domácím Brňanům podařilo uzmout bonusový bod navíc. Kometa je aktuálně třetí se dvoubodovou ztrátou a zápasem k dobru na Kladno. Proti Chomutovu budou chtít Jihomoravané konečně zase naplno bodovat, naposledy se jim to podařilo před více než měsícem proti Jihlavě. Kometa by měla zabrat už jen proto, že si nechala za svá záda dotáhnout řadu soupeřů a jedním z nich je právě Chomutov.
     
    Piráti Chomutov: Severočeská flotila míří do metropole s cílem odvety za 1. extraligové kolo, ve které Piráti podlehli právě Kometě 4:5. Na moravském poli to však zatím Chomutovu příliš nejde, o uplynulém dvojkole si připsal dvě těsně porážky. Nejprve nestačili Piráti na Olomouc (1:2) a o den později se museli sklonit také před zlínskými Berny (2:3). Jak si aktuálně pátý tým tabulky povede pod Špilberkem?
     
    Víkend začíná a s ním také přichází na řadu další dvě kola DHL extraligy juniorů. Brněnská Kometa se potřetí v řadě představí na vlastním ledě, tentokrát proti Pirátům z Chomutova a tento duel i díky postavení obou celků v tabulce slibuje zajímavou podívanou. Kometa bude usilovat o těsnější kontakt s lídrem tabulky z Plzně. Piráti však jedou do Brna s cílem ukořistit tři body a na úkor Brňanů by se rádi přiblížili na dostřel čelním pozicím. Kdo se bude radovat, na to nám dá odpověď páteční utkání, které startuje v brněnské DRFG Areně v 15:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Jan Tajzler

    Góly a asistencie: 10. Frydrych (Hasoň, P.), 18. Mlčák (Hasoň, Čejka), 22. Ferda (Havlát), 30. Hasoň (Frydrych), 33. Mlynář (Süss), 37. Mlynář (Kowalczyk, Novák), 41. Novák, 51. Svoboda (Mlčák), 60. Ferda (Čejka, Slabý) – 23. Navrátil (Kulich), 28. Köver (Navrátil, Hajič), 30. Polák (Chlán), 35. Köver (Hřebíček, Šišolák)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Slabý, Kučeřík, Krejčí P., Rafaj, Jeřábek Kowalczyk, Mlčák – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Krejčí P.
    Piráti Chomutov: Běhula (Khün) – Kopic, Seemann, Kleiner, Novák, Studený, Procházka, Vícha, Hajič – Köver, Bajer, Navrátil, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Veselý, Šeliga, Šišolák, Šilar, Adámek.

    Rozhodca: Slavka – Maloušek, Maťašovský.