Besiktas – Porto 1:1 (kon.) | S. Moskva – Maribor 1:1 (kon.) | Dortmund – Tottenham 1:2 (kon.)
APOEL – Real Madrid 0:6 (kon.) | Monaco – Lipsko 1:4 (kon.) | Neapol – Doneck 3:0 (kon.)
Manchester City – Feyenoord 1:0 (kon.) | Sevilla – Liverpool 3:3 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
1:1 (0:0)
NK Maribor
Utorok 21.11.2017, 18:00 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Liga majstrov • Skupina E
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Spartak Moskva a NK Maribor. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00!

    V utorok opäť pokračuje aj futbalová Liga majstrov. Všetky mužstvá čaká v rámci základnej skupiny 5. kolo. V tomto prenose zavítame do Moskvy, kde uvidíme súboj skupiny E medzi domácim Spartakom a hosťami z Mariboru.

    Spartak Moskva:
    Domáci futbalisti majú po 4 kolách na svojom konte 5 bodov a nachádzajú sa tak na 3. mieste. Spartak zaznamenal jednu výhru 5:1 proti Sevilly a dve remízy 1:1 s Liverpoolom a aj Mariborom. Spartak je tak ešte stále v hre o postup zo skupiny, dnes však musí jednoznačne zvíťaziť.

    NK Maribor:
    Hosťujúci futbalisti majú po 4 kolách na svojom konte iba jeden bod za remízu 1:1 so Spartakom Moskva a tak sa hostia nachádzajú na poslednom 4. mieste. V posledných 3 zápasoch navyše Maribor ani neskóroval a tak sa už nepredpokladá, žeby mohol ešte zabojovať o 3. miesto. Avšak, keby dokázal dnes vyhrať a aj nasledujúci zápas, situácia by sa ešte zamotala.

    Favorit:
    Táto úloha by mala teda pripadnúť domácim futbalistom. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Úvodné zostavy:

    Spartak Moskva: Selichov – Petković, Tasci, Kutěpov, D. Kombarov (C) – Fernando – L. Adriano, I. Popov, Pašalić, Promes – Luís

    Náhradníci: Rebrov – Glušakov, Bocchetti, Samedov, Melgarejo, Zobnin, Pedro Rocha

    NK Maribor: Handanovič – Milec, Šuler, Billong, Viler – Vrhovec – Bajde, Pihler, Kabha, Bohar – Tavares (C)

    Náhradníci: Obradović – Ahmedi, Hotič, Vršič, Mešanović, Palčič, Kramarič

    Rozhodca: Collum – McGeachie, Connor
     
    Príjemný futbalový podvečer s Ligou majstrov prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu v rámci základnej skupiny E medzi mužstvami Spartak Moskva a NK Maribor už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Ako už bolo spomenuté, domáci potrebujú v tomto zápase vyhrať, aby si udržali šancu na osemfinále. Hostia by v prípade dnešného a potom aj ďalšieho víťazstva a zakopnutí súperov mali ešte teoretickú šancu na Európsku ligu. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni zo Škótska a to konkrétne Collum – McGeachie, Connor. Štadión Lokomotiv v Moskve je už na všetko pripravený, čaká sa len na príchod oboch mužstiev a rozhodcov tohto zápasu.

    Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti.
     
    2
    Útočné ťaženie na súperovu polovičku teraz domácemu celku nevyšlo, Popov sa ocitol v postavení mimo hry a tak lopta pripadne hosťujúcemu mužstvu.
     
    3
    Po pravej strane sa teraz snažil útok hostí potiahnuť Viler, ale po nepresnosti napokon loptu stráca a tak svoju kombináciu rozbiehajú domáci futbalisti.
     
    4
    Tento útok domácich už vyzeral celkom nebezpečne. Domáci sa rýchlo presunuli na súperovu polovičku, hostia odvrátili prízemný center do pokutového územia iba k Pašalićovi, jeho strela však letela nad bránu Handanoviča.
     
    5
    Spartak Moskva je opäť pri lopte a kombinuje na súperovej polovičke. Domáci tak začali zápas menším náporom, hostia však zatiaľ všetko úspešne zvládajú.
     
    6
    Domáci futbalisti po peknej kombinácii prenikli až do pokutového územia hostí, ale obrana tohto celku si na všetko dala pozor a loptu upratala do bezpečia. Zrejme podobné situácie budeme v tomto stretnutí vidieť častejšie.
     
    7
    Pred bránu Mariboru smeroval ďalší center, tento pokus domácich bol však nepresný a lopta opustila hraciu plochu. Bude to tak odkop od brány a postará sa oň Handanovič.
     
    8
    Spartak má však opäť loptu na svojich kopačkách a snaží sa postupnou kombináciou preniknúť na súperovu polovičku. Od úvodu zápasu dávajú o sebe najavo aj domáci fanúšikovia.
     
    9
    Teraz prišiel ojedinelý útok hosťujúceho mužstva a po faule získavajú hostia zaujímavý priamy kop na domácej polovičke. Spartak sa tak bude musieť teraz brániť.
     
    10
    Priamy kop Mariboru napokon žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol, domáci si tak znova vybojovali loptu na svoje kopačky a už sa snažia založiť ďalšiu útočnú akciu.
     
    11
    Hostia to od úvodu stretnutia skúšajú hlavne cez rýchle brejky, ale tie nijaké nebezpečenstvo pre domáce mužstvo neprinášajú. Aktívnejšie tak hrajú aj naďalej domáci, ale väčšiu príležitosť si zatiaľ nevypracovali.
     
    12
    Na malú chvíľu teraz predviedol kombináciu aj Maribor, ale akonáhle sa hostia dostali na útočnú polovičku tak po nepresnej prihrávke loptu strácajú. Dopredu to tak znova skúša Spartak Moskva.
     
    13
    Viler získal loptu a snažil za založiť útočnú akciu hostí. Napokon bol faulovaní a tak Maribor získava priamy kop na útočnej polovičke, nie je to však z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    14
    Ani táto štandardná situácia hostí nevyšla a do rýchleho brejku išli domáci futbalisti. Hostia zastavili útok svojho súpera iba za cenu faulu a Spartak získava zaujímavý priamy kop v tesnej blízkosti brány svojho dnešného súpera.
     
    15
    Napokon sme však ani teraz nič zaujímavého nevideli, hostia sa bez problémov ubránili. Po 15 minútach hry je tak stav 0:0, aktívnejšie pôsobia domáci futbalisti.
     
    16
    Útočné výpady sa postupne striedajú na oboch stranách, avšak oba tímy teraz často chybujú. Momentálne sa do útoku dostáva domáci celok, ale stále čakáme na vážnejšiu situáciu.
     
    17
    Postupnými prihrávkami sa domáci futbalisti presúvajú na útočnú polovičku, hostia zatiaľ všetko zvládajú a držia domácich v bezpečnej vzdialenosti od svojej brány.
    17. Tavares (MAR)
     
    18
    A je tu prvá zaujímavá situácia v tomto zápase! Hostia kombinovali na svojej polovičke a po nepresnej prihrávke loptu stratili, do rýchleho brejku tak vyrazili domáci futbalisti. Ze Luis prenikol s loptou až do pokutového územia, z pravej strany posielal loptu pred bránkovú čiaru, ale tam dobre zasiahol jeden z obrancov hostí a loptu upratal na rohový kop!
     
    19
    Rohový kop už žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol, k lopte sa tak dostáva Maribor a môže sa pokúsiť vymyslieť niečo nebezpečné, čím by odpovedal na tú predchádzajúcu situácie domácich.
     
    20
    Maribor sa napokon prebojoval až na domácu polovičku, ale Bajde sa dopustil iba útočného faulu a tak jeho mužstvo loptu stráca. Dopredu tak idú okamžite domáci, ale nedarí sa im presadiť cez prehustenú obranu svojho súpera.
     
    21
    Ze Luis sa znova dostal k lopte, hostia ho faulovali a tak domáci získavajú ďalší priamy kop na útočnej polovičke a je to z celkom zaujímavej pozície. Hostia sa tak teraz musia mať na pozore.
     
    22
    Lopta z priameho kopu smerovala pred bránu hostí, tam sa domáci dostali aj do hlavičkového zakončenia, ale lopta išla iba vysoko nad bránu Mariboru. Handanovič tak zaobstará výkop od svojej brány.
     
    23
    Žltú kartu dostáva Blaž Vrhovec (NK Maribor).
     
    24
    Spartak Moskva záčina opäť kombinovať na súperovej polovičke, ale defenzíva hosťujúceho celku je stále pozorná a chyby nerobí. Zatiaľ tak nesledujeme moc atraktívne stretnutie, ale domáci pôsobia útočnejším dojmom.
     
    25
    Postupne sú však domáci zháňaní na svoju polovičku, do kombinácie sa zapája aj brankár Selichov. Brankári dnes zatiaľ nemali žiadnu robotu, aj napriek územnej prevahe domáceho mužstva.
     
    26
    Adriano poslal pre bránu domácich na dvakrát úspešný center, do hlavičky sa oprel Ze Luís, ale jeho pokus tesne minul bránu Mariboru. Aspoň takéto situácie zatiaľ môžu domáci fanúšikovia sledovať.
     
    27
    Ojedinelú akciu teraz podnikli aj hosťujúci futbalisti, ale nepresná prihrávka doputovala iba k obrancom Spartaka a domáci sa tak už púšťajú do ďalšej útočnej akcie.
     
    28
    Teraz musela zapracovať obrana Mariboru, pretože v pokutovom území sa do zakončenia dostával Promes, ale obrana hostí loptu upratala na rohový kop. Spartak tak bude môcť teraz pohroziť aspoň štandardnou situáciou.
     
    29
    Ale ani tento priamy kop domácim futbalistom nevyšiel podľa predstáv a k lopte sa už dostávajú futbalisti slovinského celku. Domáci sa tak vracajú späť na svoju polovičku.
     
    30
    Napokon si hostia vybojovali priamy kop na útočnej polovičke, ale priamy pokus Bohara na bránu domácich nijak úspešný nebol. Lopta smerovala do stredu brány a tam stál pripravený brankár Selichov.
     
    31
    Znova sa však k lopte dostávajú hostia, ale kombinujú na svojej polovičke. Domáci sa tak ihneď snažia o vysoké napádanie a donútiť tak svojho súpera k chybe.
     
    32
    Pomaličky sa dostávame do záverečnej časti prvého polčasu, stále čakáme na prvý presný zásah. Spartak je aktívnejším celkom, ale zatiaľ sme boli svedkami iba jednej zaujímavejšej príležitosti.
     
    33
    Fernando sa snažil založiť rýchlu útočnú akciu, ale napokon sa ocitol iba v postavení mimo hru. Šancu na útok tak teraz majú hostia, ale momentálne kombinujú na svojej polovičke.
    33. Damjan Bohar (MAR)
     
    34
    Hostia teraz podnikli zaujímavú útočnú akciu. Celé to na seba zobral Bohar, pekne oklamal domácu obranu, ale jeho následná strela z otočky smerovala iba do stredu brány a tam bol pripravený Selichov.
     
    35
    Maribor už postupne začína vystrkovať rožky, Vrhovec sa dostal k strele spoza šestnástky, ale lopta smerovala iba nad bránu Selichova. Domáci si tak musia dávať už väčší pozor.
     
    36
    Slovinský celok začína v záverečnej časti prvého dejstva ožívať a dostáva sa častejšie k lopte. Zatiaľ však len kombinuje na domácej polovičke, Spartak totižto svojmu súperovi viac nedovoľuje.
     
    37
    Domáci založili rýchlu útočnú akciu, dopredu pred bránu hostí smerovala dlhá lopta na Promesa, ale Handanovič bol pri nej skôr a tak sa domáci futbalista do zakončenia nedostal.
     
    38
    Spartak začína postupne kombinovať pred 16-tku hostí, Maribor sa tak musí teraz brániť. Uvidíme, čo ešte príde do konca prvého polčasu ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    39
    Opäť sledujeme útočné výpady na oboch stranách, zatiaľ to však vyzerá, že pre dejstvo žiadne góly neprinesie. Do jeho konca ostáva niečo málo cez 5 minút.
     
    41
    Hostia teraz kombinujú na svojej polovičke, snažia sa postupne prebojovať na útočnú polovičku. Domáci ich však ďaleko nepúšťajú, oba celky sa zatiaľ prezentujú relatívne úspešnou defenzívou.
     
    42
    Maribor sa už stihol prebojovať na útočnú polovičku, po faule získava výhodu priameho kopu. Spartak sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    43
    V závere sú mierne aktívnejší hostia zo Slovinska, ale nedarí sa im zakončiť svoje ťaženie strelou na bránu. Do konca prvého polčasu už ostáva len pár minútiek.
     
    44
    Petković ešte potiahol útočnú akciu domácich po ľavej strane a po faule vybojoval pre svoj celok zaujímavý priamy kop. Zrejme táto situáciu už uzavrie prvé dejstvo.
     
    45
    Hostia priamy kop odvrátili do bezpečia a následne hlavný rozhodca Collum ukončuje prvý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto zápasu, gól sme v ňom napokon nevideli. Aktívnejšie začali hrať domáci futbalisti a ocitli sa aj v jeden zaujímavejšej situácii. V závere polčasu však dávali postupne o sebe vedieť aj hostia, ale žiadnu šancu si nevypracovali.

    Uvidíme, čo nám tak ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:01!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme NK Maribor: z ihriska odchádza Blaž Vrhovec, prichádza Dare Vršič.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu sa už teda naplno rozbehol, výkop patril hosťom. Tréner Mariboru spravil do druhého dejstva jednu zmenu v zostave, tréner domácich ponechal identickú zostavu.
     
    48
    Oba celky už majú za sebou prvé útočné výpady v tomto dejstve, ale nič zaujímavého neponúkli. Dôležité tak teraz bude, kto ako prvý streli dôležitý prvý gól.
     
    48
    Žltú kartu dostáva Ivelin Popov (Spartak Moskva).
     
    49
    Prvá veľká šanca v tomto zápase a mali ju hostia! Maribor zahrával priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, jeho exekútorom bol Vršič. Lopta letela priamo pred bránu domácich, avšak zakončenie od Sulera skončilo iba na pravej tyčke!
     
    50
    Žltú kartu dostáva Luiz Adriano (Spartak Moskva).
    50. Marko Šuler (MAR)
     
    51
    Maribor zrejme predchádzajúca situácia poriadne nakopla, pretože hostia sú teraz častejšie pri lopte a tlačia sa do zakončenia. Snáď tak v druhom polčase uvidíme zaujímavejšie stretnutie.
     
    52
    Striedanie v tíme Spartak Moskva: z ihriska odchádza Mario Pašalić, prichádza Denis Glušakov.
     
    53
    Útočné výpady už postupne zakladajú aj domáci futbalisti, ale zatiaľ sa končia iba nepresnými prihrávkami. Tempo hry sa však začína stupňovať a dajú sa tak postupne očakávať zaujímavejšie situácie.
     
    54
    Sledovali sme útočnú akciu domácich po pravej strane, v rozhodujúcej chvíli však Promes nedokázal spracovať prihrávku a tak lopta opustila hraciu plochu.
     
    55
    Častejšie začínajú opäť kombinovať domáci futbalisti, ale zatiaľ ich snaha v druhom polčase k ničomu nevedie. Stále tak ostáva v platnosti, že najbližšie ku gólu mali hostia.
     
    56
    Ani táto snaha domácich nič nepriniesla, lopta znova opustila hraciu plochu tesne pred bránou hostí. Handanovič bude odkopávať od svojej brány.
     
    57
    Spartak je však teraz aktívnejším celkom a opäť sa dostáva na útočnú polovičku. Maribor si však dáva na tieto akciu domáicch pozor a tak ešte domáci v tomto dejstve bránu svojho súpera neohrozili.
     
    58
    Hostia však zastavili túto akciu iba za cenu faulu a tak domáci budú zahrávať priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Maribor sa tak teraz musí mať na pozore a vyvarovať sa aj menšiemu zaváhaniu.
     
    59
    Centrovanú loptu pred bránu hostí odvrátila obrana Mariboru na rohový kop. Tlak domácich futbalistov tak ešte trvá naďalej.
     
    60
    Aj rohový kop hostia bez problémov ubránili a dostávajú sa už k lopte. Spartak sa tak sťahuje späť na svoju polovičku a do útoku tak vyráža Maribor.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Ilja Kutěpov (Spartak Moskva).
     
    63
    Striedanie v tíme Spartak Moskva: z ihriska odchádza Ivelin Popov, prichádza Lorenzo Melgarejo.
     
    64
    Spartak postupnou kombináciou prenikol na útočnú polovičku a hostia zastavili útok iba za cenu faulu. Domáci tak ešte na súperovej polovičke pobudnú.
     
    65
    Teraz domáci prenikli až do pokutového územia hostí, Luís hľadal pred bránou svojou prihrávkou niekoho z domácich, ale hostia loptu upratali do bezpečia.
     
    66
    Na druhej strane podobným spôsobom pohrozil aj Maribor, ale aj defenzíva domácich takúto situáciu ustála. Stav zápasu je tak aj naďalej 0:0, čo pre oba tímy nič nerieši.
    66. Denis Glušakov (SPM)
     
    67
    Dnes veľmi aktívny Luís získal loptu pred pokutovým územím hostí, spravil peknú kľučku a následne aj zakončil, ale jeho pokus smeroval iba nad bránu hostí.
     
    68
    Striedanie v tíme NK Maribor: z ihriska odchádza Gregor Bajde, prichádza Dino Hotič.
     
    69
    Momentálne sú pri lopte domáci, ale nedarí sa im preniknúť na súperovu polovičku. Na presný zásah tak stále čakáme, bude to tak zápas o jednom góle.
     
    70
    Billong teraz predviedol výborný obranný zákrok, pretože sa v pokutovom území dostával postupne do zakončenie Luís, ale obrana hostí pred ním dostal loptu do bezpečia.
     
    71
    Spartak sa však znova dostáva na útočnú polovičku a opäť sú domáci aktívnejším celkom. Stále to však nestačí na prekonanie pevnej defenzívy Mariboru.
     
    72
    Glušakov si teraz úspešne spracoval prihrávku za obranu hostí, ale nestihol už zakončiť, pretože znova úspešne zasiahla obrana slovinského celku. Tlak domácich však postupne narastá.
     
    73
    Striedanie v tíme Spartak Moskva: z ihriska odchádza Marko Petković, prichádza Roman Zobnin.
     
    74
    Obraz hry sa nemení, domáci kombinujú na útočnej polovičke a hľadajú cesty, kadiaľ by sa dalo niečo nebezpečné vymyslieť. Defenzíva hostí je však aj naďalej pevná, znova tak veľa zaujímavých príležitostí nesledujeme.
     
    75
    Nový muž na ihrisku Zobnin centroval do pokutového územia hostí, obrana Mariboru však loptu upratala na rohový kop. Spartak tak ešte ostáva v útoku a hostia sa musia brániť.
     
    76
    Rohový kop domácich rozohral Ze Luís, ale obrana hostí si poradila aj s touto situáciou. Spartak však aj naďalej ostáva na súperovej polovičke.
     
    77
    Zakrátko sa Luís dostal do hlavičkového zakončenia, ale bránu hostí jeho pokus minul. Tlak domácich je už naozaj veľký, ale k vytúženému gólu to nevedie.
    77. Zé Luís (SPM)
     
    78
    Maribor momentálne kombinuje na svojej polovičke, domáci tak ihneď vysoko napádajú. Pomaličky sa už blíži záverečná časť druhého polčasu, na gól stále márne čakáme.
     
    79
    Boli sme svedkami ďalšej peknej kombinácie domáceho tímu. Po nej sa Luís dostal do pokutového územia a zakončoval z ľavej strany, jeho pokus však opäť minul bránu hostí.
     
    81
    A ani toto zakončenie domáceho futbalistu úspešné nebolo, bude to znova odkop od brány Handanoviča. Do konca riadneho hracieho času ostáva 10 minút.
     
    82
    Spartak Moskva dal gól!

    Ale teraz to už domácemu útočníkovi vyšlo a je tu prvý gól tohto zápasu! Spartak sa znova prebojoval do pokutového územia svojho dnešného súpera, po zaujímavej výmene lôpt sa ZÉ LUÍS ocitol sám pred brankárom Handanovičom a v páde poslal loptu do siete – 1:0! Záver zápasu tak zrejme ešte bude zaujímavý.
    82. Zé Luís (SPM) - 1:0
     
    83
    Striedanie v tíme NK Maribor: z ihriska odchádza Damjan Bohar, prichádza Jasmin Mešanović.
     
    84
    Maribor tak teraz bude musieť začať aj riskovať. Medzičasom tréner hostí spravil aj poslednú výmenu v tomto zápase a tak oba tímy už využili svoje striedania. Je tu už tak záver tohto zápasu a domáci sú vo výhodnejšej pozícii.
     
    85
    Hostia tak na nič nečakajú a okamžite sa snažia kombinovať na domácej polovičke. Domáci sa však pozorne bránia a snažia sa udržať toto svoje tesné vedenie.
     
    86
    Slovinský celok aj naďalej pokračuje v kombinovaní na súperovej polovičke, ale Spartak sa úspešne bráni a dostáva lopty do bezpečia.
     
    87
    O individuálnu akciu sa teraz pokúsil Pihler, ale cez obranu domácich sa mu prejsť nepodarilo. Spartak sa nemá kam ponáhľať a do útoku sa moc domáci futbalisti nehrnú.
     
    88
    Domáci založili rýchly brejk, ale tesne pred pokutovým územím hostia loptu získali čistým zákrokom na svoje kopačky. Pomaly sa už naplní 90 minút hry.
     
    89
    V hlavičkovom zakončení sa teraz pred bránou domácich ocitol Kabha, ale nemieril presne. Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase.
     
    90
    Hlavný rozhodca Collum ešte druhý polčas predlžuje o 3 minúty!
    90. Marwan Kabha (MAR)
     
    90+1
    Maribor dal gól!
    Tak predsa len sa hosťom podarilo vyrovnať a domáci sú vo veľkom smútku! Hostia založili jednu z posledných útočných akcií v tomto zápase, na pravú stranu v pokutovom území prišiel presný center, následne po úspešnej kombinácii dostal prihrávku pred odkrytú bránu JASMIN MEŠANOVIĆ a striedajúci hráč sa stáva hrdinom svojho tímu – 1:1!
    90+1. Jasmin Mešanović (MAR) - 1:1
     
    90+2
    Domáci to ešte skúšajú ihneď po výkope na útočnú polovičku, ale hostia to už zrejme všetko ubránia.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Na góly v tomto zápase sme si museli počkať až do jeho záveru. Druhý polčas najprv začal veľkou šancou hostí, ale domácich zachránila konštrukcia brány. Spartak hral potom omnoho aktívnejšie a veľký tlak napokon korunoval v 82. minúte Luís. Už sa zdalo, že domáci si víťazstvo postrážia, ale v nadstavenom čase zariadil remízu striedajúci Mešanović. Uvidíme, ako napokon táto remíza zamotá situáciu v skupine.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:53:58)

    Miroslav Revaj

    Góly: 82. Luís – 90+1. Mešanović

    Karty:   48. I. Popov (SPM), 50. L. Adriano (SPM), 62. Kutěpov (SPM) – 23. Vrhovec (MAR)


    Spartak Moskva: Selichov – Petković (73. Zobnin), Tasci, Kutěpov, D. Kombarov (C) – Fernando – L. Adriano, I. Popov (63. Melgarejo), Pašalić (52. Glušakov), Promes – Luís.
    Náhradníci: Rebrov – Glušakov, Bocchetti, Samedov, Melgarejo, Zobnin, Pedro Rocha.

    NK Maribor: Handanovič – Milec, Šuler, Billong, Viler – Vrhovec (46. Vršič) – Bajde (68. Hotič), Pihler, Kabha, Bohar (83. Mešanović) – Tavares (C).
    Náhradníci: Obradović – Ahmedi, Hotič, Vršič, Mešanović, Palčič, Kramarič.

    Rozhodca: Collum – McGeachie, Connor