Besiktas – Porto 1:1 (kon.) | S. Moskva – Maribor 1:1 (kon.) | Dortmund – Tottenham 1:2 (kon.)
APOEL – Real Madrid 0:6 (kon.) | Monaco – Lipsko 1:4 (kon.) | Neapol – Doneck 3:0 (kon.)
Manchester City – Feyenoord 1:0 (kon.) | Sevilla – Liverpool 3:3 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
1:1 (0:0)
NK Maribor
Utorok 21.11.2017, 18:00 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Liga majstrov • Skupina E
Predzápasové kurzy
     
    Na góly v tomto zápase sme si museli počkať až do jeho záveru. Druhý polčas najprv začal veľkou šancou hostí, ale domácich zachránila konštrukcia brány. Spartak hral potom omnoho aktívnejšie a veľký tlak napokon korunoval v 82. minúte Luís. Už sa zdalo, že domáci si víťazstvo postrážia, ale v nadstavenom čase zariadil remízu striedajúci Mešanović. Uvidíme, ako napokon táto remíza zamotá situáciu v skupine.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:53:58)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Domáci to ešte skúšajú ihneď po výkope na útočnú polovičku, ale hostia to už zrejme všetko ubránia.
    90+1. Jasmin Mešanović (MAR) - 1:1
     
    90+1
    Maribor dal gól!
    Tak predsa len sa hosťom podarilo vyrovnať a domáci sú vo veľkom smútku! Hostia založili jednu z posledných útočných akcií v tomto zápase, na pravú stranu v pokutovom území prišiel presný center, následne po úspešnej kombinácii dostal prihrávku pred odkrytú bránu JASMIN MEŠANOVIĆ a striedajúci hráč sa stáva hrdinom svojho tímu – 1:1!
    90. Marwan Kabha (MAR)
     
    90
    Hlavný rozhodca Collum ešte druhý polčas predlžuje o 3 minúty!
     
    89
    V hlavičkovom zakončení sa teraz pred bránou domácich ocitol Kabha, ale nemieril presne. Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase.
     
    88
    Domáci založili rýchly brejk, ale tesne pred pokutovým územím hostia loptu získali čistým zákrokom na svoje kopačky. Pomaly sa už naplní 90 minút hry.
     
    87
    O individuálnu akciu sa teraz pokúsil Pihler, ale cez obranu domácich sa mu prejsť nepodarilo. Spartak sa nemá kam ponáhľať a do útoku sa moc domáci futbalisti nehrnú.
     
    86
    Slovinský celok aj naďalej pokračuje v kombinovaní na súperovej polovičke, ale Spartak sa úspešne bráni a dostáva lopty do bezpečia.
     
    85
    Hostia tak na nič nečakajú a okamžite sa snažia kombinovať na domácej polovičke. Domáci sa však pozorne bránia a snažia sa udržať toto svoje tesné vedenie.
     
    84
    Maribor tak teraz bude musieť začať aj riskovať. Medzičasom tréner hostí spravil aj poslednú výmenu v tomto zápase a tak oba tímy už využili svoje striedania. Je tu už tak záver tohto zápasu a domáci sú vo výhodnejšej pozícii.
     
    83
    Striedanie v tíme NK Maribor: z ihriska odchádza Damjan Bohar, prichádza Jasmin Mešanović.
    82. Zé Luís (SPM) - 1:0
     
    82
    Spartak Moskva dal gól!

    Ale teraz to už domácemu útočníkovi vyšlo a je tu prvý gól tohto zápasu! Spartak sa znova prebojoval do pokutového územia svojho dnešného súpera, po zaujímavej výmene lôpt sa ZÉ LUÍS ocitol sám pred brankárom Handanovičom a v páde poslal loptu do siete – 1:0! Záver zápasu tak zrejme ešte bude zaujímavý.
     
    81
    A ani toto zakončenie domáceho futbalistu úspešné nebolo, bude to znova odkop od brány Handanoviča. Do konca riadneho hracieho času ostáva 10 minút.
     
    79
    Boli sme svedkami ďalšej peknej kombinácie domáceho tímu. Po nej sa Luís dostal do pokutového územia a zakončoval z ľavej strany, jeho pokus však opäť minul bránu hostí.
     
    78
    Maribor momentálne kombinuje na svojej polovičke, domáci tak ihneď vysoko napádajú. Pomaličky sa už blíži záverečná časť druhého polčasu, na gól stále márne čakáme.

    Miroslav Revaj

    Góly: 82. Luís – 90+1. Mešanović

    Karty:   48. I. Popov (SPM), 50. L. Adriano (SPM), 62. Kutěpov (SPM) – 23. Vrhovec (MAR)


    Spartak Moskva: Selichov – Petković (73. Zobnin), Tasci, Kutěpov, D. Kombarov (C) – Fernando – L. Adriano, I. Popov (63. Melgarejo), Pašalić (52. Glušakov), Promes – Luís.
    Náhradníci: Rebrov – Glušakov, Bocchetti, Samedov, Melgarejo, Zobnin, Pedro Rocha.

    NK Maribor: Handanovič – Milec, Šuler, Billong, Viler – Vrhovec (46. Vršič) – Bajde (68. Hotič), Pihler, Kabha, Bohar (83. Mešanović) – Tavares (C).
    Náhradníci: Obradović – Ahmedi, Hotič, Vršič, Mešanović, Palčič, Kramarič.

    Rozhodca: Collum – McGeachie, Connor