Japonsko – Brazília 1:3 (kon.) | Ukrajina – Slovensko sk 2:1 (kon.) | Belgicko – Mexiko 3:3 (kon.)
Poľsko – Uruguaj 0:0 (kon.) | Francúzsko – Wales 2:0 (kon.) | Anglicko – Nemecko 0:0 (kon.)
Portugalsko – Saudská Arábia 3:0 (kon.)
koniec
Anglicko
0:0 (0:0)
Nemecko
Piatok 10.11.2017, 21:00 • Wembley, Londýn • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Tak napokon sme ani v druhom polčase presný zásah nevideli a tak zápas končí remízou 0:0! Šance boli na oboch stranách, ale ani jedno mužstvo ich nedokázalo premeniť na gól a tak sa v tomto zaujímavom prípravnom zápase zrodila remíza.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:58:09)
    90+4.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Anglicko ešte zahrávalo v samom závere priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti! Po centri pred bránu Nemecka sa do zakončenia dostal Lingard, ale z dobrej pozície bránku hostí prestrelil.
     
    90+2
    Oba tímy založili ešte po jednom útočnom výpade, ale ani tie nič na bezgólovom skóre nezmenili. Už je tu samotný záver tohto zápasu.
     
    90+1
    Zrejme sa však toto stretnutie už len dohráva, oba tímy ešte kombinujú, ale už veľa útočnej snahy neprejavujú.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú ešte 3 minúty!
     
    89
    Uvidíme, či ešte niečo nadstaví aj hlavný rozhodca.
     
    87
    Čas zápasu sa už napĺňa, stále čakáme na presný zásah v tomto zápase. Zrejme to už vyzerá, že toto stretnutie skončí remízou 0:0.
     
    86
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Gündogan, prichádza Rudy.
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Sane, prichádza Brandt.
     
    85
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Livermore, prichádza Cork.
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Vardy, prichádza Lingard.
     
    84
    Stále sa však hra neprerušuje, Anglicko kombinuje na útočnej polovičke. Čas zápasu sa už pomaličky napĺňa.
     
    83
    Prichystané sú aj ďalšie striedania, čaká sa na prerušenie hry. Pri lopte sú teraz domáci, snažia sa trocha pritlačiť na svojho súpera.
     
    82
    Bertrandovi sa teraz podarilo preniknúť do pokutového územia, ale bol mierne z uhla a tak sa mu z blízka nepodarilo ter Stegena prekonať. Brankár Barcelony však predviedol dobrý zákrok.
     
    81
    Domáci Vardy sa teraz snažil preniknúť do útoku, ale ocitol sa iba v postavení mimo hru.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva približne 10 minút, zrejme ešte nejaký ten nadstavený čas. Ako už bolo spomenuté, v tomto zápase bol prítomný aj videorozhodca, ale nenastala žiadna situácia, aby sa táto technológia mohla použiť.
     
    78
    Anglicko po nedovolenom zákroku zahrávalo priamy kop, ale ani z tejto situácie sa nič zaujímavého nezrodilo. Uvidíme, čo teraz niečo vymyslí Nemecko.
     
    77
    Nepresnosti sledujeme na oboch stranách, čas zápasu sa už začína krátiť. Dopredu teraz skúšajú preniknúť domáci reprezentanti.
     
    76
    Oba tímy prejavujú útočnú snahu, ale buď dobre zapracuje obrana súpera, alebo príde nepresná prihrávka. Zatiaľ to tak vyzerá, že zápas skončí remízou.
     
    75
    Pomaly sa dostávame do záverečnej časti tohto zápasu, gól sme stále nevideli. Šance boli na oboch stranách, ale diváci na štadióne márne na presný zásah čakajú.
     
    74
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Werner, prichádza Wagner.
     
    73
    Bertrand a Walker teraz preverili defenzívu Nemecka, čestrví hráči sa snažili narobiť prievan v obrane hosťujúceho mužstva, ale ani z ich ťaženie sme nič zaujímavého nevideli.
     
    72
    Napokon sme tak boli svedkami dvojitej výmeny na domácej strane. Anglicko je momentálne pri lopte a dostáva sa na dostrel brány svojho dnešného súpera.
     
    71
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Trippier, prichádza Bertrand.
     
    70
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Rose, prichádza Walker.
     
    69
    Hostia z Nemecka teraz zahrávali rohový kop, ale aj túto situáciu domáca obrana ustála. Nemci však ešte ostávajú pri lopte a postupne sa usádzajú na útočnej polovičke.
     
    68
    O chvíľu by sme mali byť svedkami aj ďalšieho striedania, malo by dôjsť k výmenám na oboch stranách. Keďže sa jedná o prípravné stretnutie, tréneri majú k dispozícii až 6 striedaní.
     
    67
    Pri lopte sú momentálne hostia, kombinujú však na svojej polovičke a postupne sa snažia preniknúť pred bránu Anglicka. Škoda, že sme zatiaľ nevideli žiaden gól, veľmi to tomuto stretnutie chýba.
     
    66
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Draxler, prichádza Can.
     
    65
    Pri postrannej čiare sa chystá prvé striedanie na strane Nemecka. Čaká sa už len na prerušenie hry.
     
    64
    Lopta po centri padla iba na hlavu obrancom Nemecka a tak sme nič zaujímavého nevideli. Následne sa nevydaril ani hosťom ich útok, opäť je tu tak nudnejšia pasáž hry.
     
    63
    Anglicko dokázalo preniknúť na útočnú polovičku, po faule na Rashforda získava domáci výber priamy kop. Uvidíme, či po ňom príde niečo zaujímavé.
     
    62
    Ani domáca reprezentácia teraz v útočnom ťažení nijak nepochodila, tento zápas tak zrejme bude o jednom góle, ak vôbec padne.
     
    61
    Dopredu sa teraz dostali hostia, postupne sa Nemecko dostalo aj do pokutového územia, ale k strele na bránu Pickforda sa už hostia nedostali.
     
    60
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Abraham, prichádza Rashford.
     
    59
    Žltú kartu dostáva Livermore (Anglicko).
     
    58
    Dier ľahal loptu po ľavej strane, následne sa mu podarilo vymyslieť zaujímavú prihrávku pred bránu Nemecka, ale loptu z bránkovej čiary upratal na rohový kop Hummels!
     
    57
    Pred bránu domácich prišiel center od Saného, ale lopta skončila u obrancov Anglicka a domáca reprezentácia vyráža do rýchleho protiútoku.
     
    56
    Nemecko postupne preniká na útočnú polovičku, hostia sa snažia rozvinúť svoj útok po ľavej strane, defenzíva domácich však pracuje úspešne.
     
    55
    Ani ten však nič zaujímavého nepriniesol, lopta doputovala do rukavíc brankára Pickforda. Ten sa snažil rýchlo rozohrať dopredu na rozbehnutého Vardyho, ale lopta skončila u brankára ter Stegena.
     
    54
    Jeden z domácich futbalistov sa previnil rukou a tak Nemecko zahrávalo priamy kop, čo by sme mohli označiť ako skrátený rohový kop. Obranca Anglicka napokon loptu upratala do bezpečia, ale hostia si ten rohový kop teraz zahrajú.
     
    53
    Aj naďalej sú pri lopte reprezentanti Nemecka, postupne sa už presunuli na útočnú polovičku. Anglicko sa tak teraz musí brániť a čakať, čo si na nich ich súper pripraví.
     
    52
    Loptu na svojich kopačkách majú teraz hostia, Nemecko sa postupne presúva na útočnú polovičku. Hra sa tak opäť prelieva zo strany na stranu.
     
    51
    V útočnom ťažení sa teraz znova predviedol Vardy, ale jeho prihrávku do pokutového územia dokázala obrana hostí upratať do bezpečia. Druhé dejstvo tak o čosi lepšie začali domáci.
     
    50
    Útočnú akciu Nemecka sa teraz snažil rozbehnúť zo zadných radoch Hummels, ale nepodarilo sa mu to a pri lopte je tak už domáci výber. Anglicko sa pokúša preniknúť smerom dopredu.
     
    49
    Opäť sledujeme útočné výpady na oboch stranách, snáď podobných situácii ako bola tá predtým bude len a len pribúdať. Diváci na štadióne by určite gól chceli vidieť.
     
    48
    Veľká šanca na domácej strane! V pokutovom území sa k nebezpečnej hlavičke dostal Vardy, domáci obranca chcel aby sa lopta odrazila od zeme, ale brankár ter Stegen vytiahol výborný zákrok!
     
    47
    Pri lopte je už Nemecko, hosťujúca reprezentácia však zatiaľ kombinuje na svojej polovičke. Snáď sa v druhom polčase už dočkáme aj presného zásahu.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Napokon sme žiadnu výmenu na jednej či druhej strane nezaregistrovali.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!

    Uvidíme, či niekto z trénerov siahol aj k nejakej výmene.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto zaujímavého prípravného zápasu. Hra bola celkom vyrovnaná, oba tímy sa snažili hrať útočnejšie. Väčšie šance však malo Nemecko, ale brankár domácich Pickford vytiahol dva či tri výborné zákroky a tak podržal svojich spoluhráčov. Gól sme tak teda v prvom dejstve nevideli.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý by sa mal začať približne o 22:05!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
    45+1. Goméz (ENG)
     
    45+1
    Žltú kartu dostáva Goméz (Anglicko).
    45.
     
    45
    Napokon sa nadstavuje ešte 1 minúta!
     
    44
    Vardy pekne prenikol do pokutového územia hostí, postupoval pred brankára ter Stegana, ktorý však dobre vybehol zo svojej brány a zmenšil mu tak uhol. Lob domáceho útočníka bol tak vysoký a Abrahám sa už do zakončenia vďaka obrane Nemecka nedostal!
     
    43
    Nasledoval ešte rohový kop Anglicka, ale hostia túto situáciu ubránili. Domáci sa však znova dostávajú k lopte a snažia sa niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    42
    Veľa nechýbalo a domáci sa mohli dostať do vedenia o jeden gól! Aj obrana hostí a teraz dopustila väčšej chyby, pred bránkou Nemecka sa dostal do zakončenia Loftus-Cheek, jeho pokus na poslednú chvíľu tečovala obrana Nemecka a lopta tesne minula bránu hostí!
     
    41
    Aj v závere prvého dejstva sledujeme kombinácie na oboch stranách, ale zatiaľ nevedú k vytúženému ovociu. Anglicko je momentálne pri lopte.
    40.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, na prvý gól stále čakáme. Hra je síce vyrovnaná, ale nebyť domáceho brankára tak už Anglicko mohlo dávno prehrávať.
     
    38
    Pickford vs. Werner 3:0! Videli sme ďalšie zaváhanie domácej obrany, Werner sa vyhol ofsajdovej pasci a pekne aj s loptou prenikol pred domáceho brankára, ale ani teraz ho nedokázal prekonať!
     
    37
    Ani hostia však teraz v útoku nič zaujímavého nevymysleli, stále tak sledujeme vyrovnané stretnutie. Bližšie ku gólu však mali hostia, ale svoje šance nevyužili.
     
    36
    Lopta smerovala pred bránu ter Stegena, ale ani z toho nevznikla žiadna zaujímavá situácia. Dopredu sa tak už postupne dostáva Nemecko, čo chvíľa to bude záverečná časť prvého dejstva.
     
    35
    Na útočnú polovičku teraz prenikla domáca reprezentácia a po faule na Vardyho získava Anglicko zaujímavý priamy kop. Nemci sa tak už pripravujú na bránenie tejto situácie.
     
    34
    Oba tímy sa dopúšťajú aj nepresných prihrávok, diváci tak teraz sledujú nudnejšiu pasáž hry, je to skôr taký boj o loptu.
     
    33
    Až na tých pár zaváhaní pracujú obe defenzívy úspešne, ani jednému z tímov sa tak teraz nedarí prenikať na súperovu polovičku. Uvidíme, či do konca prvého polčasu ešte príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    32
    Rohový kop sa zahrával aj na druhej strane, ale ani teraz sme žiadnu zaujímavú situáciu nevideli. Útočné výpady sa znova striedajú na oboch stranách.
     
    31
    Anglicko zahrávalo rohový kop, ale následne sa k lopte dostal brankár ter Stegen. Do útoku tak už vyráža Nemecko, domáci sa tak musia rýchlo vrátiť späť na svoju polovičku.
     
    30
    Opäť sa snažia na útočnej polovičke kombinovať Anglicko, hostia sa tak ihneď snažia o vysoké napádanie a robiť tak domácim futbalistom nepríjemnosti.
     
    29
    Po rýchlom protiútoku domácich centroval pred bránu Nemecka Trippier, lopta padla na hlavu hosťujúceho Kimmich a ten donútil svojho brankára ter Stegena k zákroku, ale brankár Barcelony si s jeho hlavičkou poradil.
     
    28
    Spoza 16-tky sa prezentoval strelou hosťujúci Rüdiger, ale jeho strela skončila iba v rukaviciach brankára Pickforda, ktorý loptu rýchlo rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    27
    Po pravej strane ťahal loptu Sane, ale obrana domácich ho k ničomu nepustila a loptu upratala do bezpečia. Nemecko tak má autové vhadzovanie na útočnej polovičke.
     
    26
    Hostia teraz kombinujú na útočnej polovičke, ale nedarí sa im zakončiť. Aj naďalej tak sledujeme zápas ako na hojdačke, ale Nemecko už malo šance na skórovanie.
     
    25
    Napokon sme boli svedkami prvého striedania dosť skoro. Jones tam mal nejaké zdravotné problémy a tak sa do hry dostal kapitán Anglicka U21 Joe Gomez.
     
    24
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Jones, prichádza Gomez.
    23.
     
    23
    Ďalšia veľká šanca Nemecka, teda rovno tri! Obrana domácich teraz vážne pochybila, Werner sa znova dostal do nájazdu na brankára Pickforda, ale ani v tomto prípade ho neprekonal. K odrazenej lopte sa ešte dostal Sané, ale na bránkovej čiare loptu dostal do bezpečia Stones a následne Draxler bránu iba prestrelil.
     
    22
    Na druhej strane sa teraz domáci snažili o rýchlu odpoveď, Vardy odcentroval z pravej strany pred bránu hostí, ale pri lopte bol skorej brankár ter Stegen a loptu ukryl do svojich rukavíc.
     
    21
    Veľká šanca pre Nemecko! Hostia teraz dobre zakombinovali na útočnej polovičke, k lopte sa následne dostal Sané a jeho pekný pokus skončil na brvne domácej brány!
     
    20
    Nemecko založilo rýchly protiútok, Werner následne aj s loptou prenikol až do pokutového územia, jeho center si však obrana domácich postrážila a loptu upratala do bezpečia.
     
    19
    Domáci po faule získali zaujímavý priamy kop, Trippier však nevyslal úspešný center a tak sa Nemecko bez problémov tejto situácii ubránilo. Hostia už kombinujú na svojej polovičke.
     
    18
    Úvodné dve šance naznačovali, že sa dnes budeme mať načo pozerať, ale zatiaľ sa skôr nudíme. Oba tímy však aj naďalej sa snažia prenikať na útočnú polovičku.
     
    17
    Loptu však už znova majú na svojich kopačkách futbalisti domácej reprezentácie, postupne sa dostávajú pred brankára ter Stegena.
     
    16
    No a napokon prišiel zo strany domácich iba ďalší útočný faul a tak je už pri lopte Nemecko. Uvidíme, či sa hosťujúcej reprezentácii podarí niečo vymyslieť smerom dopredu.
     
    15
    Anglicko teraz kombinuje na svojej polovičke, postupne sa snaží prenikať bližšie k bráne svojho dnešného súpera. Nemecko však dobre bráni stred poľa a ďaleko tak domácich nepúšťa.
     
    14
    Na druhej strane do pokutového územia hostí prenikol Abraham, po ňom sa skúšal presadiť Vardy, ale útočník Leicester City dopustil iba útočného faulu.
     
    13
    V pokutovom území domácich sa do zakončenia znova dostával Sané, tomu však napokon chýbalo len málo a mohol sa dostať do nebezpečného zakončenia. Toto bolo menšie zaváhanie obrany Anglicka.
     
    12
    Aj naďalej sa striedajú útoky na oboch stranách, zatiaľ však nevidíme nejaké bezhlavné útočenie. Ešte je zbytočné takto v úvode niečo riskovať, oba tímy sa však snažia hrať útočnejšie.
     
    11
    Napokon sme boli svedkami rohového kopu hosťujúceho celku, ale s touto situáciou si obrana domácich bez problémov poradila a vyváža tak loptu do bezpečia.
     
    10
    Nemecko sa presúva na útočnú polovičku, domáci výber si tak teraz musí dávať pozor a vyvarovať sa chybám. Zatiaľ sa Anglicku darí držať svojho súpera ďaleko od svojej brány.
     
    9
    Toto útočné ťaženie domácej reprezentácii nevyšlo a po chybnej prihrávke to bude iba odkop od brány a postará sa oň brankár ter Stegen, ktorý prebral úlohu jednotky za zraneného Neuera.
     
    8
    Od začiatku sa hra prelieva z jednej strany na druhú, sledujeme rýchle útočné výpady. Oba tímy tak predvádzajú vysoké nasadenie, každú chvíľu by tak mohla prísť aj ďalšia zaujímavá situácia.
     
    7
    Nemecko teraz vyrazilo do rýchleho protiútoku, po menšom zaváhaní domácej obrany sa dostal do zakončenia na bránu Sané, ale jeho prízemný pokus tesne minul bránu Anglicka.
     
    6
    Werner sa snažil uvoľniť v pokutovom území, ale napokon loptu stratil a tak už kombinuje domáca reprezentácia. Anglicko sa však teraz nikam neponáhľa.
     
    5
    Loptu má teraz na svojich kopačkách Nemecko, postupne sa snaží preniknúť na útočnú polovičku. Anglicko sa tak teraz stiahlo na svoje územie.
     
    4
    V pokutovom území hostí sa snažil opäť zakončovať Vardy, ale tentokrát si obrana Nemecka dala pozor a domáceho zakončovateľa do ničoho nepustila.
     
    3
    Zápas nám teda začal vo veľkom štýle, snáď podobných situácii uvidíme viacej. Síce sa jedná o prípravné stretnutie, ale motivácia je určite na oboch stranách.
     
    2
    Zaujímavá situácia aj na druhej strane! Anglicko vyrazilo do rýchleho protiútoku, z ľavej strany smeroval center po ktorom lopta tesne preletela okolo bránkovej čiary a Vardy následne trafil iba bočnú sieť!
    2.
     
    2
    Veľká šanca na strane hostí! Domáca obrana teraz spravila veľkú chybu, Werner sa postupoval sám s loptou pred bránu Anglicka, ale Pickford včas vybehol zo svojej brány a výborným zákrokom podržal svojich spoluhráčov.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Nemecka, ktorí hrajú v bielych dresoch, domáce Anglicko má na sebe modré dresy.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Ešte pred samotným výkopom je tu minúta ticha!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!

    V tomto zápase má hlavný rozhodca Raczkowski k dispozícii aj videorozhodcu!
     
    Príjemný piatočný večer želám všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku pripraveného zápasu medzi mužstvami Anglicka a Nemecka už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Toto stretnutie je určite pre divákov veľmi atraktívne, tak sa snáď nudiť nebudeme. Štadión Wambley je tak už na všetko pripravený, čaká sa už len na príchod mužstiev a rozhodcov tohto zápasu. Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Anglicko: Pickford – Kones, Stones, Maguire – Trippier, Livermore, Dier (C), Rose – Abraham, Loftus-Cheek, Vardy
    Náhradníci: Hart – Bertrand, Cahill, Cork, Gomez, Keane, Lingard, Rashford, Walker, Young

    Nemecko: ter Stegen – Ginter, Hummels (C), Rüdiger – Kimmich, Gündogan, Özil, Halstenberg – Draxler, Sané – Werner
    Náhradníci: Leno, Trapp – Boateng, Brandt, Can, Götze, Khedira, Plattenhardt, Rudy, Stindl, Sule, Wagner

    Rozhodca: Pawel Raczkowski
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Anglicka a Nemecka. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00!

    V tomto týždni budeme opäť svedkami aj futbalových zápasov reprezentačných mužstiev. Tímy, ktoré sa kvalifikovali na MS v Rusku a aj tie, ktoré tento úspech nezaznamenali odohrajú prípravné zápasy. Niektoré mužstvá čaká ešte zápolenie v baráži. Prvý prípad sa týka aktérov tohto stretnutia, v Londýne budeme svedkami konfrontácie dvoch popredných národných mužstiev.

    Anglicko:
    Domáca reprezentácia vyhrala kvalifikačnú skupinu F. Dokázala nazbierať 26 bodov za 8 výhier a 2 remízy. Pred našou reprezentáciou mala tak náskok 8 bodov, zaváhala len v remízových zápasoch so Škótskom a Slovinskom. Aj na týchto MS 2018 v Rusku bude Anglicko jedným z favoritov celého šampionátu.

    Nemecko:
    Hosťujúca reprezentácia takisto vyhrala svoju kvalifikačnú skupiny, konkrétne skupinu C. V tej jasne dominovala, pretože vyhrala všetkých 10 zápasov. Aj Nemecko bude patriť medzi veľkých kandidátov na nasledujúcich MS vo futbale.

    Favorit:
    Tetno zápas jasného favorita nemá. Stretávajú sa dve vyrovnané reprezentácie a diváci sa tak môžu tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie.

    Zápasom vás bude sprevádzať Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   45+1. Goméz (ENG), 59. Livermore (ENG)


    Anglicko: Pickford – Jones (25. Goméz), Stones, Maguire – Trippier (71. Bertrand), Livermore (85. Cork), Dier (C), Rose (70. Walker) – Abraham (60. Rashford), Loftus-Cheek, Vardy (85. Lingard)
    Náhradníci: Hart – Bertrand, Cahill, Cork, Gomez, Keane, Lingard, Rashford, Walker, Young

    Nemecko: ter Stegen – Ginter, Hummels (C), Rüdiger – Kimmich, Gündogan (86. Rudy), Özil, Halstenberg – Draxler (66. Can), Sané (86. Brandt)– Werner (74. Wagner)
    Náhradníci: Leno, Trapp – Boateng, Brandt, Can, Götze, Khedira, Plattenhardt, Rudy, Stindl, Sule, Wagner

    Rozhodca: Pawel Raczkowski (Poľsko)