Tottenham – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Manchester City – Arsenal 3:1 (kon.) | Chelsea – Manchester United 1:0 (kon.)
Everton – Watford 3:2 (kon.)
koniec
Chelsea FC
1:0 (0:0)
Manchester United
Nedeľa 05.11.2017, 17:30 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Dobre kopnuté, strelu ešte tečoval jeden z hráčov v múre. Rohový kop ukončí tento duel.
     
    90+3
    Álvaro Morata zahadzuje šancu na definitívu! Opäť to bol César Azpilicueta, kto ho vysunul, Španiel sa ale potkol na lopte. Tomu sa hovorí smola.
     
    90
    Marouane Fellaini si loptu výborne spracoval a vypálil priamo do pripraveného Courtoisa! Akcia pokračovala ďalej, Fellaini sa tlačil do ďalšieho zakončenia, ale Gary Cahill mu to nedovolil.
     
    87
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Willian.
     
    87
    Rashford sa dostal k odrazenej lopte na kraji pokutového územia a pohotovo vypálil. Rana ľavačkou skončila ani nie meter vedľa.
     
    79
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Cesc Fàbregas, prichádza Danny Drinkwater.
     
    78
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ashley Young, prichádza Jesse Lingard.
    75. Tiemoué Bakayoko (CHE)
     
    75
    Marouane Fellaini chybuje aj po druhýkrát. Loptu ako na zlatom podnose ponúkol Bakayokovi, ten svoju šancu nevyužil a tiesnený zakončuje o dobrých päť metrov mimo.
     
    71
    Marouane Fellaini nešťastne triafa Moratu do tváre, Anthony Taylor ukazuje navrátilcovi do zostavy Manchestru žltú kartu.
     
    66
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Davide Zappacosta, prichádza Antonio Rüdiger.
     
    63
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Henrich Mchitarjan, prichádza Anthony Martial.
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Phil Jones, prichádza Marouane Fellaini.
    55. Álvaro Morata (CHE) - 1:0
     
    55
    Chelsea dala gól!
    Tlak domácich zúročený. César Azpilicueta potiahol loptu niekoľko metrov, poslal presný center na voľného spoluhráča. ÁLVARO MORATA sa nádherne zavesil do vzduchu a hlavičkou bezchybne vymietol roh brány de Geu!
    Asistencia: César Azpilicueta.
     
    54
    Eden Hazard sa dostal do úzkeho priestoru vo veľkom vápne a z voleja pálil na de Geu. Veľká škoda, že mu strela nesadla.
     
    51
    Cesc Fàbregas to neurobil najlepšie, my vidíme ďalšiu žltú kartu. Tretí faul na Hazarda v rozpätí dvoch minút, Herrera sa síce okamžite ospravedlňoval, no nebolo mu to nič platné.
     
    49
    Rashford neprešiel cez trojicu hráčov, to sa ale podarilo Hazardovi. Hviezda Chelsea na seba nadviazala aj Jonesa, ten vidí prvú kartu v druhom polčase.
     
    40
    Španiel posadil loptu na hlavu Andreasa Christensena! Dán sa pretlačil cez dvoch protihráčov a hlavičkuje iba nad bránu!
     
    20
    Bakayoko si to najprv odskákal pri postrannej čiare od Herreru, aby o dvadsať sekúnd neskôr nešetrne zasiahol Jonesa. Prvá žltá karta duelu je na svete.
     
    19
    Eden Hazard dostal veľa priestoru, presunul sa bližšie doprostred ihriska a vypálil na de Geu. Hosťujúci gólman veľa nevidel, aj napriek tomu vytiahol svetový zákrok! Následná hlavička z veľkého uhla už skončila vedľa.
     
    16
    Romelu Lukaku sa výborne obtočil okolo protihráča na hranici pokutového územia a ľavačkou pálil na bránu! Zakončenie nešlo úplne k tyči, aj vďaka tomu Courtois pohodlne zasiahol.
     
    11
    Desať minút duelu za nami a ďalšia šanca zahodená! Odrazená lopta sa od Smallinga, Moratu a Herreru dostala až k Bakayokovi, ktorý ju pravačkou z halfvoleja posiela úplne vedľa!
     
    8
    Obrovská šanca na otvorenie skóre! Young našiel voľného Rashforda, ktorý sa ocitol za obranou Chelsea. Mladík v drese United hlavičkoval tesne nad, dokonca si myslel, že mu hrozí zrážka s Courtoisom, aj preto tá nepresná koncovka.
     
    7
    Phil Jones si strieľa vlastný gól, ten však neplatí! Bol to naozaj výstavný kus, k tomu všetkému ale prispelo potlačenie od Moratu.

    Viktor Kalinács

    Góly: 55. Morata

    Karty:   20. Bakayoko (CHE) – 49. P. Jones (MAN), 51. A. Herrera (MAN), 71. Fellaini (MAN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:20.
    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill – Zappacosta (66. Rüdiger), Kanté, Fàbregas (79. Drinkwater), Bakayoko, Alonso – Morata, E. Hazard (87. Willian).
    Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Drinkwater, Pedro, Willian, Ampadu, Batshuayi.

    Manchester United: de Gea – Bailly, Smalling, P. Jones (63. Fellaini) – A. Valencia, A. Herrera, Mchitarjan (63. Martial), N. Matić, Young (78. Lingard) – Rashford, R. Lukaku.
    Náhradníci: Romero – Martial, Lingard, Blind, Darmian, Fellaini, McTominay.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn