Fínsko – Česko 9:1 (kon.)
koniec
Fínsko
9:1 (4:0, 2:1, 3:0)
Česko
cz Piatok 03.11.2017, 10:30 • Baltiska Hallen, Malmö • Euro Florbal Tour (juniorky)
     
    54:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Krásná branka Finek! Jonna Virkkunenová rozehrávala z rohu a poslala přesnou nahrávku před branku JANNIKE GRÖNROOSOVÉ, která skóruje. Nutno zmínit, že Virkkunenová poslala svou nahrávku mezi nohama postavené zdi. Asistence: Jonna Virkkunenová.
     
    46:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Annu Selinummiová poslala krosovou nahrávku přes velké brankoviště a našla přesně JENNI TORKKIOVOU, která uklidila míček do prázdné branky. Většina finských branek v dnešním utkání byla po kombinaci až do "kuchyně". Asistence: Annu Selinummiová.
     
    40:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    SALLA RANTAOVÁ dostala míček na polovině hřiště, seběhla si blíže k brance a střelou z otočky uklidila míček ke vzdálenější tyčce. Asistence: Taru Nordmanová.
     
    37:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se naše hráčky prosazují! LENKA FALTUSOVÁ byla v před brankovém prostoru nejdůraznější a dostala míček do finské branky! Asistence: Vendula Beránková.
     
    28:41
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jedna z českých hráček běžela s míčkem před svou vlastní branku, kde byly tři Finky, které ji obraly o míček a rychlou kombinací, která byla na jeden dotek, došel míček až před prázdnou branku, kde byla TARU NORDMANOVÁ a naprosto v klidu skórovala. Asistence: Maura Paajanenová.
     
    27:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Annu Selinummiová poslala na střed hřiště nahrávku přesně na čepel JANNIKE GRÖNROOSOVÉ, která svou střelu uklidila do branky! Asistence: Annu Selinummiová.
     
    15:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Anniina Levälampiová nahrála od levého mantinelu přesně před branku, kde si nabíhala MILJA RASTASOVÁ, která jen usměrnila míček do branky. Asistence: Anniina Levälampiová.
     
    14:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jonna Virkkunenová nahrála na střed hřiště a tam si vzala míček NEA KEIHÄSOVÁ, která sama obešla českou obranu a z pravé strany vystřelila na vzdálenější tyč a trefila přesně. Asistence: Jonna Virkkunenová.
     
    04:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka v české síti. Přečíslení dvě na jednu vyřešily Finky skvěle a MILJA SAARIKOSKIOVÁ zakončovala do odkryté klece pod víko. Asistence: Taru Nordmanová.
     
    03:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky využívají svou přesilovou hru během pár sekund! Taru Nordmanová nahrála z rohu hřiště přesně před branku na vzdálenější tyč a JENNI TORKKIOVOU uklidila v poklidu míček do české sítě. Asistence: Taru Nordmanová.

    Vojtěch Görög

    Góly a asistencie: 4. Torkkiová (Nordmanová), 5. Saarikoskiová (Nordmanová), 15. Keihäsová (Virkkunenová), 16. Rastasová (Levälampiová), 28. Grönroosová (Selinummiová), 29. Nordmanová (Paajanenová), 41. Rantaová (Nordmanová), 47. Torkkiová (Selinummiová), 55. Grönroosová (Virkkunenová) – 38. Faltusová (Beránková)


    Fínsko: Kangasharjuová (Katajaová, Moilanenová) – Grönroosová, Järvinenová, Keihäsová, Levälapmiová, Lindströmová, Rantaová, Viteliová -Avikainenová, Hautojärviová, Kylmäluomaová, Latvalaová, Nordmanová, Paajanenová, Rantanenová, Rastasová, Saarikoskiová, Salonenová, Selinummiová, Torkkiová, Virkkunenová
    Česko: Lišková (Klečková) – beránková, Jurečková, Kubečková, Vrlíková, Kolářová, Malecká, Škopková, Cholinská, Řezáčová, Planková, Novotná, Šebestová, Sedláčková, Svačinová, Pekárková, Husková, Otcovská, Faustová