Fínsko – Česko 5:1 (kon.)
koniec
Fínsko
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
Česko
cz Piatok 03.11.2017, 13:15 • Baltiska Hallen, Malmö • Euro Floorball Tour (ženy)
    52:31 Nina RANTALAOVÁ - 5:1
     
    52:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra finského celku! Kippiläová nahrála na střed hřiště, kde byla NINA RANTALAOVÁ, která střelou z první propálila Christianovou. Asistence: My Kippiläová.
     
    51:55
    Vyloučení v týmu Česko (Klára Leierová – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    43:28
    Vyloučení v týmu Finsko (Katri Luomaniemiová – 2 minuty, Bránění ve hře).
    37:26 Veera KAUPPIOVÁ - 4:1
     
    37:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky dnes využívají každou větší možnost ke skórování. Wickmanová vystihla na polovině hřiště špatnou rozehru českého celku a jen přiťukla míček na VEERU KAUPPIOVOU, která svou střelu poslala do "teploměru" Christianové. Asistence: Mira Wickmanová.
     
    31:16
    Alanková se dostala do výběhu a natáhla míček za sebe. Tyhle střely většinou končí brankou, ale finská útočnice minula českou branku o pár centimetrů!
     
    30:33
    Řepková běžela na branku Finek a v souboji jedna na jednu dokázala dobře vypálit a finská brankářka musela zasahovat svou maskou!
    23:42 Veera KAUPPIOVÁ - 3:1
     
    23:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Christianová se ve velké brankovišti srazila s jednou Finkou a byla mimo svou pozici. Toho využila VEERA KAUPPIOVÁ, která dostala hezkou krosovou nahrávku a střelou z první trefila odkrytou českou klec. Asistence: Karoliina Kujalaová.
    15:22 Eliisa ALANKOVÁ - 2:1
     
    15:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Chybu v české rozehrávce finské hráčky okamžitě trestají. Špatnou přihrávku jedné z našich hráček vystihla finská hráčka, která poslal kros na levou stranu hřiště kde byla Nina Rantalaová, která se ještě všimla před brankou dobře postavené ELIIS ALANKOVÉ, která z malého brankoviště uklidila míček za bezmocnou Christianovou. Asistence: Nina Rantalaová.
     
    13:55
    A míček končí na břevně finské branky! Veliká šance Česka!
    11:53 Nela KAPCOVÁ - 1:1
     
    11:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! NELA KAPCOVÁ se prosazuje z volného úderu a srovnává na 1:1! Asistence: Denisa Ratajová.
     
    08:57
    Rantalaová se dostala k nebezpečné střele a její pokus skončil nejspíše na břevně naši branky a nebo jen těsně minul horní tyč!
    05:09 Mira WICKMANOVÁ - 1:0
     
    05:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ale bohužel jako první inkasujeme! Finky předvedly nádhernou kombinaci a doslova rozebraly českou obranu. Na konci téhle akce stála MIRA WICKMANOVÁ, která z před brankového prostoru dostala míček za záda Christianové. Asistence: Oona Kauppiová.
     
    04:27
    Ratajová stála sama před finskou brankou, ale její pokus jen těsně minul pravou šibenici! Velká šance českého celku!

    Vojtěch Görög

    Góly a asistencie: 6. Wickmanová (Kauppiová), 16. Alanková (Rantalaová), 24. Kauppiová (Kujalaová), 38. Kauppiová (Wickmanová), 53. Rantalaová (Kippiläová) – 12. Kapcová (Ratajová)


    Fínsko: Siltanenová (Vuorelová) – Eskelinenová, Nieminenová, Alanková, Manninenová, Karjalainenová, Kauppilová, Kujalavová, Rantalaová, Alanková, Luomaniemiová, Kauppiová O., Sipiläinenová, Wickmanová, Kauppiová V., Kippiläová, Kalliová, Saariová
    Česko: Christianová (Příleská) – Krupnová, Vavrečková, Jiráková, Leierová, Kubišová, Koníčková, Mlejnková, Billá, Urbánková, Plášková, Enenkelová, Paloncyová, Řepková, Žurková, Bočanová, Ratajová, Čapková, Kapcová