Frankfurt – Brémy 2:1 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
2:1 (1:1)
Werder Brémy
Piatok 03.11.2017, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Hlavný rozhodca ukončil tento duel. Ten možno označiť ako veľmi atraktívny. Videli sme hneď tri presné zásahy, po ktorých sa napokon tešil domáci celok, ktorý si po skvelom výkone odnesie plný bodový zisk a posunie sa na priebežnú piatu priečku tabuľky. Werder Brémy mali taktiež množstvo príležitostí, ale napokon z toho nebude ani bod, a tak aj naďalej budú figurovať na predposlednej priečke bez jediného víťazstva. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:26:01)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:7.
    Střely mimo: 6:3.
    Rohy: 7:8.
    Ofsajdy: 5:3.
    Fauly: 11:13.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte tri minúty navyše.
     
    90
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Maximilian Eggestein, prichádza Aron Jóhannsson.
    89. Sébastien Haller (FRN) - 2:1
     
    89
    Frankfurt dal gól!
    SÉBASTIEN HALLER si zbehol do pokutového územia súpera, kde mu Taleb Tawatha poslal presný center, do ktorého sa oprel z voleja a loptu nasmeroval presne pod brvno. Gólman sa v tomto prípade len bezmocne obzeral. Stav stretnutia je 2:1!
     
    88
    Domáci zahrávali priamy kop. Mijat Gacinović ho zahral celkom slušne, ale jeden z obrancov zareagoval rovnako výborne a z výskoku hlavičkuje loptu do bezpečia.
     
    87
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 51 500 platiacich divákov.
     
    86
    Haller si zbehol do voľného priestoru v šestnástke súpera, kde mu jeden z jeho spoluhráčov poslal prudký center. Lopta napokon nebola presná a smerovala až do zámedzia. Werder Brémy budú pokračovať odkopom od vlastnej bránky.
     
    84
    12:12, to je aktuálny pomer strieľ oboch celkov.
     
    83
    Ku realizácii rohového kopu sa postavil Zlatko Junuzović, ktorý celú situáciu vyriešil krátkou rozohrávkou so svojím spoluhráčom.
     
    82
    Werder Brémy budú môcť ohroziť súpera po nariadenom rohovom kope.
     
    81
    Pravdepodobne to nebude nič vážne, pretože sa už pohybuje medzi svojími spoluhráčmi.
     
    80
    Po súboji ostal ležať na zemi Marius Wolf, uvidíme,či bude môcť pokračovať v hre aj naďalej.
     
    79
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Jetro Willems, prichádza Taleb Tawatha.
     
    78
    Vyzerá to tak, že Jetro Willems bude v poriadku a do hry ešte zasiahne bez nejakých zdravotných obmedzení.
     
    77
    Po súboji ostáva na ihrisku ležať otrasený Jetro Willems, ktorý potrebuje opateru tímu lekárov, ktorí mu poskytnú prvú pomoc.
     
    76
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Ante Rebić, prichádza Luka Jović.
     
    75
    Ante Rebić poslal z rohovej zástavky prudký center, ktorý nasmeroval len na hlavu brániaceho hráča, ktorý loptu odhlavičkoval za hranicu vlastného vápna.
     
    74
    O pár sekúnd uvidíme rohový kop. Ante Rebić sa pokúsi loptu posadiť na hlavy spoluhráčov.
     
    73
    Jetro Willems si svoj nábeh zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.
     
    71
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky šestnástky, kde sa najlepšie zorientoval jeden z brániacich hráčov, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    70
    Skvelým obranným zákrokom sa prezentoval Jetro Willems, ktorý dobre načasovaným sklzom zastavil rozbiehajúci sa útok súpera. Lopta putuje za bránkovú čiaru a Werder Brémy budú zahrávať rohový kop.
     
    69
    Marius Wolf spálil veľkú príležitosť. Vyslal strelu z vnútra šestnástky, ale tá pristála na pravej žrdi. Gólman mohol ostať v pokoji.
     
    68
    Ante Rebić zahral rohový kop krátkou výmenou lopty so spoluhráčom, vďaka čomu môže jeho tím aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    67
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Philipp Bargfrede, prichádza Florian Kainz.
     
    67
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Marc Stendera, prichádza Mijat Gaćinović.
     
    67
    Jetro Willems poslal rohový kop do klbka tiel obrancov a jeden z nich loptu upratal do zámedzia. Frankfurt s rohovým kopom.
     
    66
    Jetro Willems poslal do pokutového územia loptu z rohu, ale center je pokrytý. Frankfurt bude pokračovať s ďalším rohovým kopom.
     
    65
    Veľkú šancu na zmenu skóre zahodil Jetro Willems! V šestnástke si dokázal vytvoriť priestor a vyslal slušnú strelu do stredu bránky, ale Jiri Pavlenka predviedol dobrý zásah a pokus zmaril. Hlavný arbiter signalizuje rohový kop. Výhodu získava Frankfurt.
    64.
     
    64
    Milos Veljković okato prekrížil protihráčovi cestu. Rozhodca okamžite fúkol do píšťalky a odpískal faul.
     
    63
    Eintracht Frankfurt bude po faule zahrávať priamy voľný kop z väčšej vzdialenosti. Nechajme sa prekvapiť, ako s ním domáci vynaložia.
     
    61
    Aktuálny pomer držania lopty oboch celkov je: 49% – 51%.
     
    60
    Gebre Selassie sa po súboji ocitol na trávniku. Hlavný arbiter usúdil, že sa naň dostal nedovoleným spôsobom. Werder Brémy budú zahrávať voľný kop.
     
    59
    Vyzerá to tak, že Prince Boateng bude v poriadku a čoskoro sa pripojí späť do hry medzi svojich spoluhráčov.
     
    58
    Prince Boateng ostáva po súboji otrasený ležať na trávniku. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    57
    Eintracht Frankfurt si vďaka svojej útočnej aktivite dokázal vybojovať outové vhadzovanie na polovici súpera.
     
    55
    Ante Rebićsa dopustil útočného faulu. Benjamin Brand všetko videl celkom jasne a zapískal. Ante Rebić sa háda ostošesť, ale rozhodnutie arbitra je nemenné.
     
    54
    Jetro Willems doslova odcentroval outové vhadzovanie. Lopta síce prepadla v šestnástke súpera, ale ako prvý sa k nej dostal obranca, ktorý ďalekým odkopom vyriešil celú situáciu.
     
    53
    Eintracht Frankfurt bude zahrávať outové vhadzovanie na polovici súpera.
     
    52
    Jeden z hráčov hostí poslal z ľavej strany prudký center do pokutového územia, kde našiel svojho spoluhráča. Ten sa do lopty oprel z prvej, ale jeho zakončenie smerovalo nad.
     
    51
    Loptu majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí kombinujú na vlastnej polovici ihriska, kde trpezlivo vyčkávajú na správny moment prekvapenia.
     
    50
    Jetro Willems sa pokúsil múr obstreliť technickou strelou, no bez úspechu.
     
    49
    Thomas Delaney by mal schladiť svoj temperament. Toto bolo už príliš! Súpera obral o loptu surovým zákrokom a Benjamin Brand siaha po píšťalke a píska. Štandardka pre Frankfurt. Nie je to zrovna pozícia, z ktorej je dobré priamo vystreliť.
     
    47
    Ante Rebić sa predribloval až do šestnástky, ale ako prvý bol pri ňom Jiri Pavlenka a zastavil ho.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Zaznel hvizd hlavného arbitra, s ktorým zároveň prichádza aj koniec prvého polčasu. Ten možno pre oko diváka označiť ako veľmi atraktívny. Mali sme možnosť vidieť dva presné zásahy a množstvo ďalších zaujímavých príležitostí. Mužom zápasu je zatiaľ nepochybne Lukáš Hradecký, ktorý pochytal nemožné. Domáci sa dnes viac sústredia na pevnú defenzívu a udrieť sa pokúšajú po rýchlych kontrách a naopak hostia vsadili na kombinačný štýl hry. My sa vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavuje ešte jedna minúta navyše.
     
    44
    Zlatko Junuzović pristúpil k realizácii rohového kopu, ale jeho centrovaný pokus pohodlne upratala obrana súpera.
     
    43
    Maximilian Eggestein skúsil šťastie z hranice veľkého vápna, ale jeho pokus smerujúci do ľavej časti siete bol prislabý. Lukáš Hrádecký s pohodlným zákrokom. Lopta je v zámedzí a tím Brémy si vďaka aktivite vybojoval rohový kop.
    42.
     
    42
    Výborné spracovanie, vďaka ktorému sa Max Kruse dostal k lopte vo veľkom vápne. Jeho strela ale našla brankára pripraveného. Ten brilantným spôsobom zlikvidoval pokus smerujúci pod brvno. Brémy aktuálne s rohovým kopom.
     
    40
    Prízemný a presný pas do veľkého vápna si spracoval Zlatko Junuzović a vystrelil rovno doprostred bránky. Nanešťastie pre neho, Lukáš Hrádecký strelu zastavil pekným zásahom.
     
    39
    Zlatko Junuzović zakrútil rohový kop, ale ten je pohodlne odvrátený obranou.
     
    38
    Jeden z hráčov hostí sa snažil poslať loptu do šestnástky súpera z ľavého krídla, avšak jeho pokus bol zblokovaný. Lopta smeruje za bránkovú čiaru a Werder Brémy získavajú rohový kop.
     
    37
    Thomas Delaney sa pokúsil ohroziť gólmana strelou z väčšej vzdialenosti. Ten však na jeho tvrdý projektil nemusel vôbec reagovať, pretože letel niekde medzi divákov.
     
    35
    2:1, to je aktuálny pomer streleckých pokusov oboch celkov, ktoré si našli cestu medzi tri žrde.
     
    34
    Loptu majú pevne pod kontrolou domáci hráči, ktorí si ju medzi sebou vymieňajú formou krátkych prihrávok na vlastnej polovici ihriska.
     
    33
    Jetro Willems pristúpil k realizácii rohového kopu a loptu poslal do šestnástky. Jeho pokus ale našiel iba hlavy hráčov súpera, ktorí nebezpečie odvrátili.
     
    32
    Marius Wolf sa pekným individuálnym spôsobom dostal až do pokutového územia súpera, odkiaľ svojou prihrávkou hľadal niekoho lepšie postaveného. Našiel len kopačku obrancu, ktorý loptu odkopol do zámedzia. Frankfurt bude pokračovať rohovým kopom.
     
    31
    Momentálny pomer držania lopty je: 49% – 51%.
     
    30
    Jetro Willems sa stavia k rohovému kopu a loptu posiela do húštiny tiel v pokutovom území. Pri lopte je ale prvý obranca súpera a loptu odvracia.
     
    29
    Domáci po dlhej dobe založili útok smerom dopredu a hneď z toho bola dobrá príležitosť. Do palebnej pozície sa dostal Marius Wolf, vytvoril si priestor a skúsil šťastie strelou z diaľky presne k pravej žŕdke. Jiri Pavlenka sa ale nenechal zahanbiť a slušný pokus zmaril výborným zákrokom. Lopta sa ocitla mimo hry a Frankfurt tak bude zahrávať rohový kop.
     
    27
    Domáci futbalisti majú veľké problémy smerom dopredu. Je pravda, že defenzíva hostí zatiaľ funguje výborne a svojmu súperovi ponúka len minimum priestoru na hracej ploche.
     
    26
    Bartels poslal tvrdým spôsobom k zemi Jetra Willemsa a môže byť rád, že za tento zákrok neinkasoval žltú kartu.
    24. Niklas Moisander (BRM) - 1:1
     
    24
    Werder Brémy dali gól!
    Hostia zahrávali rohový kop. Centrovaná lopta prepadla v malom vápne, kde sa najlepšie zorientoval NIKLAS MOISANDER, ktorý sa presadil proti kvartetu brániacich hráčov a loptu upratal až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 1:1!
     
    23
    Frankfurt ukazuje dobrú tímovú prácu cez peknú sekvenciu prihrávok.
     
    22
    Hostia sa dokázali na dlhší čas usadiť na súperovej polovici, kde sa im však nedarí nájsť lepšiu streleckú pozíciu.
     
    21
    Jetro Willems sa prezentoval skvelým obranným zákrokom, po ktorom prinútil protihráča zahrať loptu do outu. Frankfurt bude zahrávať outové vhadzovanie.
     
    20
    Vzápätí sme sledovali podobnú situáciu. Jetro Willems našiel milimetrovou prihrávkou spoluhráča v šestnástke. Avšak Danny Blum nedokázal zakončiť a napokon stráca loptu.
     
    19
    Už to vyzeralo tak, že si jeden z domácich hráčov dokáže vytvoriť streleckú pozíciu a zakončí. To však po skvelej práci brániaceho hráča nedokázal a o loptu prišiel.
    17. Ante Rebić (FRN) - 1:0
     
    17
    Frankfurt dal gól!
    Jetro Willems krásnym spôsobom poslal loptu na kopačku ANTEHO REBIĆA, ktorý sa nikým nestrážený rozhodol zakončiť z väčšieho uhlu a bol úspešný. Loptu poslal presne k pravej tyčke. Stav stretnutia je 1:0!
     
    17
    Eintracht Frankfurt mal výhodu priameho kopu. Ku realizácii sa postavil Jetro Willems, ale po jeho centri sa jeden z jeho spoluhráčov nachádzal v ofsajdovom postavení.
     
    16
    Jetro Willems sa dlhým pasom snažil nájsť rozbehnutého spoluhráča. Jeho úmysel bol však pretiahnutý a lopta smerovala až do náručia gólmana.
     
    15
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 38% – 62%.
     
    14
    Hostia teraz absolútne nezvládli kombináciu a loptu celkom zbytočne upratali za postrannú čiaru. Eintracht Frankfurt získava outové vhadzovanie na polovici súpera.
     
    13
    Jetro Willems zahral rohový kop, ktorý do bezpečia upratala defenzíva súpera.
     
    12
    Marc Stendera sa zmocnil milimetrovej prihrávky a vystrelil z väčšej diaľky. Pokus ale zablokoval hráč súpera. Lopta opúšťa hraciu plochu. Frankfurt tak získava výhodu rohového kopu.
     
    11
    Hostia mali výhodu priameho voľného kopu. Exekútor však poslal loptu na vzdialenejšiu žrď, kde v tom čase stál len brániaci hráč, ktorý loptu upratal do bezpečia.
     
    10
    Fin Bartels skúša rohový kop rozohrať krátkym pasom. Možnosť nacentrovať do pokutového územia využije snáď nabudúce.
     
    9
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala len na hlavu brániaceho hráča, ktorý loptu poslal opäť do zámedzia. Werder Brémy si tak môže rohový kop zopakovať.
     
    8
    Hostia si vďaka svojej útočnej snahe dokázali vytvoriť príležitosť skórovať po rohovom kope.
     
    7
    Sebastien Haller sa skúšal uvoľniť, ale hráč súpera pohotovo zasiahol a získal loptu na svoju stranu.
     
    6
    Zaznel hvizd hlavného rozhodcu, ktorý si všimol, že si jeden z domácich hráčov pomáhal v súboji nedovoleným spôsobom.
     
    4
    Úsek hry, v ktorom drží loptu Brémy a snaží sa tak kontrolovať priebeh zápasu.
    2.
     
    2
    Lopta sa nachádza na polovici Frankfurtu, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Salcedo, D. Abraham (C), Falette – M. Wolf, K-P. Boateng, Hasebe, Stendera, Willems – Haller, Rebić.
    Náhradníci: Zimmermann – Blum, Gaćinović, Jović, Kamada, Russ, Tawatha.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, N. Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Bargfrede, Delaney – Bartels, M. Kruse, Junuzović (C).
    Náhradníci: Zetterer – Bauer, Belfodil, Caldirola, Jóhannsson, Kainz, Sané.

    Rozhodca: Brand – Schröder, Assmuth.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 11. kolo nemeckej Bundesligy, kde Eintracht Frankfurt privíta na svojom trávniku Werder Brémy. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    EINTRACHT FRANKFURT:

    Hráči Frankfurtu sa momentálne nachádzajú na 10. priečke a na svojom konte majú 15 bodov. To sa im podarilo po štyroch víťazstvách, troch remízach a troch porážkach. Svojím súperom dovedna nastrieľali 11 gólov, ale aj 10 inkasovali. Momentálne ťahajú sériu štyroch zápasov bez prehry, pričom v posledných dvoch zápasoch brali len po bode. Naposledy to bolo v zápase s Mainzom, kde išli ako prví do vedenia hráči Frankfurtu po nešťastnom vlastnom góle Bella, ale posledné slovo mali v tomto prípade domáci, keď v 71. minúte vyrovnal a stanovil výsledok na konečných 1:1 Serdar.

    WERDER BRÉMY:

    Futbalisti tohto celku si pred sezónou s určitosťou pedstavovali lepšie priečky, než je tomu teraz. Momentálne sa nachádzajú na neslávnej predposlednej priečke so ziskom 5 bodov a spoločne s Kolínom patria do skupiny tímov, ktoré v aktuálnom ligovom ročníku ešte nevyhrali. Na svojom kontemajú len 5 remíz a 5 porážok. Z 10-tich zápasov dokázali skórovať len trikrát a až štvornásobný počet inkasovali. Naposledy sa predstavili pred zrakmi vlastných fanúšikov. Prišlo ich presne 40 500, ale s výkonom svojich miláčikov spokojní byť nemohli. V zápase s Augsburgom nedokázali vsietiť ani jeden gól a prehrali rozdielom triedy.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 17. Rebić, 89. Haller – 24. N. Moisander


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 11:13.
    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Salcedo, D. Abraham (C), Falette – M. Wolf, K-P. Boateng, Hasebe, Stendera (67. Gaćinović), Willems (79. Tawatha) – Haller, Rebić (76. Jović).
    Náhradníci: Zimmermann – Blum, Gaćinović, Jović, Kamada, Russ, Tawatha.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, N. Moisander, Augustinsson – M. Eggestein (90. Jóhannsson), Bargfrede (67. Kainz), Delaney – Bartels, M. Kruse, Junuzović (C).
    Náhradníci: Zetterer – Bauer, Belfodil, Caldirola, Jóhannsson, Kainz, Sané.

    Rozhodca: Brand – Schröder, Assmuth

    Diváci: 51 500